Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikkika

Kto zna sposób żeby nie rozmazywały się kreski pod oczami??

Polecane posty

Gość mikkika

Jak maluje kredka oczy(na dole)to juz po godzinie mi sie rozmazuja,czasem nawet szybciej.Mam tego dosyc!!Maluje kredka z Miss Sporty.Czy ktos zna jakies dobre kredki ale nie za drogie?Lub jakis sposob zeby sie nie rozmazywala?

Gość uPUPUP
hehh założyłam taki sam topik:P Tylko ze ja noszę soczewki, wiec moze to jest jakis powód... POdobno przed narysowaniem kreski warto przypudrować troche pwieke..ale w moim przypadku to niewiele daje.....;)

Gość kelle
tez mam ten problem:/ myslalam ze to kwestia drozszej kredki ale chyba nie bo mam z maybelline i tez sie rozmazuje.

Gość no bo n
pierwsza czynnosc w malowaniu oka to baza - roznych firm, najlepsza to podobno sephora ok 19 zl kosztuje. Mozna nalozyc taka baze jaka sie uzywa pod podklad, nie powiem Ci ktora najlepsza poszukaj w necie opini na ten temat. nastepnie delikatnie przypudrowac ale pudrem sypkim!!! puder w kremie tez sie walkuje. Pomalowac oczy kredka - ja nigdy tak nie zostawiam kredki - rozscieram ja delikatnie aplikatorem - trzyma sie caly dzien. Póxniej nakladam cienie i znow maluje kredka ale delikatnie, rozcieram aplikatorem. Chodzi mi o to ze taka kreska mi sie tez nie trzyma - to ja rozcieram, wtedy wychodzi mi tzw. przydymiony

Gość aguskaa20
ot doradzili :> tez mam ten problem :/

WIESZ CO TO CHODZI O FIRME JA OSOBISCIE NIE UZYWAM KREDEK ALE MOJA MAMA NIE WYJDZIE BEZ KREDKI Z DOMU I ZAUWAZYŁAM ZE WSZYSTKIE JAKIE MIAŁĄ SIE ROZMAZYWAŁY JUZ PO GODZINIE,WIEC SPREZENTOWAŁAM JEJ CZRNĄ KREDKE CHYBA MAX FACTO,NO RWWELACJA SUPER