Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edyta______24

zostałam sama

Polecane posty

Gość Edyta______24
Wybaczylam Ci ,nie moglabym inaczej wracaj szybko najlepiej jeszcze dzis .Noc bez Ciebie jest nocą s traconą. Ja kocham i tesknie.

Gość kocham cię bardzo
tylko noc? mam nadzieje, ze dnie, zycie cale:) miłosc:) jak tkanina, ciagle tkac:)

Gość Edyta______24
Będziemy razem tkać to życie tak powikłane, przy Tobie czuje sie lepiej,zycie nabiera barw. Ty jestes dla mnie ja ptasie mleczko:) Uwielbiam slodycze.

Gość Edyta______24
Przed chwilą był u mnie. Przeprosił, powiedział że chce wszystko naprawić. Jutro mamy się spotkać i przedyskutować wszystko.

Gość Masz Ci los
:) no no

Gość Edyta______24
spakowałam jego rzeczy, ciuchy, płyty, to czego nie zabrał wczesniej, do kartonu, żeby nie myślał że nie potrafię żyć bez niego. Te wpisy wyżej to nie ja. O jakichś tkaninach :O

nie wiem kto wyżej się podszywał pode mnie, zaczerniłam nick. Streszczając - spakowałam jego rzeczy, rano. Potem był, przeprosił, chce wszystko naprawić. Zobaczył karton z jego rzeczami i dobrze. Niech nie myśli że czekałam na jego powrót. Jutro mamy się znów spotkać.

Gość kocham cie bardzo
Będziemy razem tkać to życie tak powikłane, przy Tobie czuje sie lepiej,zycie nabiera barw. Ty jestes dla mnie ja ptasie mleczko Uwielbiam slodycze. TEGO SIE TRYZMAJ:) A NIE JAKIES FOCHY Z KARTONAMI, TO DZIECINNE, POKAZUJESZ MU ZE MOWISZ NIE, NIE ROB TEGO. ZNALAM TYSIACE OSOB, KTORE ZALOWALY ZE ZROBILY WLASNIE TO CO TY ROBISZ, DUME TO SOBIE ZOSTWA DLA WROGOW I INNYCH A NIE W MILOSCI

Gdybym była aż tak dumna to bym mu nie wybaczyla. Ciuchy spakowałam do kartonika nie wiedząc jeszcze że on przyjdzie i przeprosi. Ja naprawde myslalam że to koniec naszego związku, więc chcialam mieć z głowy jego rzeczy, nie chcialam na nie patrzeć. A że zobaczył dziś ten karton ze spakowanymi rzeczami to może dobrze, bo pomyślał że nie czekałam rozpaczliwie na powrót. A o ptasim mleczku to nie ja pisałam. :O Oczywiście że mu wybaczę. Kocham go i nic innego nie ma znaczenia.

Gość Edyta_________24
Ach,och

ja tez jestem sama.........juz nie ufam zadnemu mezczyznie...nie ma mowy nigdy w zyciu