Honey86 0 Napisano Maj 20, 2006 Skonczylam brac pierwsze opakowanie Diane 35, dzis jest 7 dzien przerwy a ja nadal krwawie...i nie wiem czy jutro, mimo krwawienia, zaczac nowe opakowanie czy czekac az sie skonczy?? prosze o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cóż Napisano Maj 20, 2006 oczywiście że musisz zacząć nowe opakowanie! a krwawienie może się czasem przedłużyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IPN Napisano Maj 20, 2006 zacząć nowe opakowanie tak myślę ja tak zawsze robie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Honey86 0 Napisano Maj 20, 2006 Dziekuje..tak zrobie... i jeszcze jedno pytanko czy powinno sie je przyjmowac o tej samej godzinie caly czas czy od nowego opakowania moge wprowadzic inna godzine?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brylancikowa Napisano Maj 20, 2006 mozesz zmienc godzine - moze nie jakos drastycznie ale 2 godz. w ta czy tamta nie zrobia roznicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach