Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ta sama chwila

bo ja nie umiem kochac juz, bo ja nie umiem ufac juz

Polecane posty

Gość nie ta sama chwila

4 porazki wystarczyly, i juz nie lubie mezczyzn czy ktoras a Pan ma podobnie? I zawsze zastanawiam sie co ze mna jest nie tak, choc oni tez nie byli swieci.

Gość poprostu
Nie trafiłaś na swoją połówke :) (słuchałm kiedyś na ten tem audycji w radiu) i można ja przeoczyc więc taki wniosek z tej audycji wyciagnęłam ze ja też swoja połówkę spotkałam alerozstaliśmy sie, miałm pare poważnych związków i też sie rozpadały, teraz jestem hmm mysleze nawet szczęsliwa mezatką a moją połówkę spotykam czasami na ulicy tak wie c nie przejmuj sie , jeszcze trafisz na swojego i miej occzy szeroko otwarte bo mozesz go gdzieś zagubić

Gość ej co to za piosenka była
tzn ta z tematu topiku???

Gość nie ta sama chwila
no wlasnie niewiem :D ale jakas polska moze 80' 90' lata

\"bo ja nie umiem kochac juz bo ja nie umiem ufac juz juz nie dotykaj wiecej mnie juz jest mi wszytko jedno widocznie tak musialo byc\" dalej mi sie urywa pamiec :O co to jets!!???

Super Girl&Romantic Boys :O SPOKÓJ budzę się – wszędzie jest zimno dzwoni ktoś? nie, nikt nie dzwoni nie ma nic i pusty pokój spokój spokój bo ja nie umiem kochać już bo ja nie umiem płakać już już nie dotykaj więcej mnie już jest mi wszystko jedno widocznie tak musiało być dziś dla mnie już nie znaczysz nic nie wejdziesz przez zamknięte drzwi przede mną wielka ciemność idę gdzieś, idę przed siebie idą ludzie tacy sami spokój – nie patrz tak na mnie oczy zamknięte, tak już zostanie spokój bo ja nie umiem kochać już ... boli mnie, nie chcę pamiętać dotykasz mnie – już nic nie czuję nie ma nic i pusty pokój spokój, tak już zostanie spokój bo ja nie umiem kochać już