Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Isabellka

FACECI JAKIE MACIE SPSOBY ŻEBY POdERWAĆ/SPRAWDZIĆ DZIEWCZYNĘ?odkrywamy sztuczki!

Polecane posty

Gość Isabellka

HEYA! No Panowie czas lekko odsłonić karty - zdradźcie nam jakie macie "swoje" sposoby na dziewczyny? Żeby sprawdzić czy są warte zachodu? Albo żeby złapały haczyk....? Kto odważny się wypowie, hę.....???? :) może w zamian za to my troszkę tajemnic zdradzimy..... Buziak dla wszystkich odważnych mężczyzn! Kto ze mną ?

Gość Isabellka
bo ja to uwielbiam jak mi chlopak naobiecuje , ze bede przy nim wiodla zycie arystokratki i bardzo zamozne . lubie obiecunasow.

Gość ojjj
to dziwne masz kryteria....interesujacy topic pod warunkiem ze powaznie do sprawy panowie podejdziecie...

Gość Czarne Diabełe
Sposób na sprawdzenie dziewczyny : pytam czy pieniądze są ważne i czy można bez nich ciekawie spędzać czas. Efekty i wnioski : 1. jestem sam 2. jestem sam od bardzo dawna 3. 85% kobiet stawia dobro materialne na pierwszym miejscu 4. 15% ma inne priorytety ale to rzadki okaz i często "nie wygląda"

Gość do Czarne Diabele
to jakie Ty dziewczyny u licha wybierasz? ja nie znam zadnej takiej. ale z drugiej strony zadna z tych ktore znam nie stracila cnoty przed 19 rokiem zycia, nie ma blond wlosow i tipsow... zmien target :P

Gość Czarne Diabełe
Jakie wybieram.... Ładne :D (cnota w wieku lat 19 i tipsy to sprawa drugorzędna może ich dziewczyna nie mieć i być bardzo wartościowa tak samo może je mieć)

Gość Czarne Diabełe
ps topik znalazłem wpisując w wyszukiwarkę "dla setuni" bo szukałrm topiku buziak dla setuni :)