Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto mnie zrozumie

kto mnie zrozumie???

Polecane posty

Gość kto mnie zrozumie

mam wspaniałego chłopaka, ktorego nie chce stracić, razem mieszkamy i chcemy sie pobrać w święta.... mam mały problem... chyba lubie się zadręczać, mianowicie mój były facet pracuje w pewnym miejscu(w centrum handlowym) mój obecny chłopak wie, że on tam pracuje. Jak mamy iść na zakupy to boje sie ze on zaproponuje iść do tamtego centrum, a ja jak tam idę to dziwnie zachowuje, chyba sobie wmówiłam, aby tak się zachowywac (poprostu sie denerwuje) Ale nie mam pojęcia dlaczego, !!! Jak mam poprostu iść do tego centrum i zachowywac sie normalnie??!! Jak to sobie wytłumaczyc?? Wiem głupie to co gadam, nawet bardzo:O

Gość kto mnie zrozumie
napiszcie jak mam chodzić do tego centrum ??

Gość chodz tylem
tak powinnas tam chodzic , ewentualne bokiem :O

Gość kto mnie zrozumie
:(

Gość raczek..
ja cie rozumiem , chodzem tylem

Kobieto coś sobie uroiłaś. Po porostu nie chodź do tego centrum, jesli nie chcesz spotykac byłego. Przecież są inne.

Gość kto mnie zrozumie
a jak moj chlopak zechce iść własnie do tego centrum??? czasem przeciez tam chodzimy, a ono jest blisko nas:O

Gość To powiedzo byłym
i znajdz sobie prawdziwe problemy:)

Gość Nie przejmuj się ...
ja mam to samo. Jak widzę jakiegoś mojego eks to od razu robię się sztywna i sztuczna z nerwów :( Nie wiem jak się zachować i wychodzi z tego coś dziwnego. Tak samo też mam jak się dowiem że się komuś podobam. Od razu się denerwuję i nie wiem jak mam się zachować w stosunku do takiego faceta.

Gość widocznie nie masz problemów
poważnych skoro takie bzdety cię wyprowadzają z równowagi. Jeśli to Centrum, to jaki procent szans, że w ogóle go spotkasz? To po pierwsze. A skoro to były, a nie obecny, to w ogóle nie rozumiem o co chdzi. Czyzby ten obecny to nie T E N ????

Gość kto mnie zrozumie
macie racje, nie mam poważnych problemów, tylko wymyślem jakieś głupoty, które mnie dręczą, dobra kończe z tym tematem, dzieki

Gość Nie zrozumiem ciebie
I co z tego, ze tam pracuje twój były chłopak ? Co to ma do rzeczy ... sama piszesz BYŁY ...więc o co chodzi ... Gdyby twój były chłopak pracowal np. w urzędzie i musialabyś iść załatwić właśnie do niego jakąś sprawę to co, byś nie poszla / Cos mi się wydaje, że jestes po prostu małolatą, bo dorosla kobieta nie ma takich problemów, więc zaczekaj az dorośniesz :-D