Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moonia

Ciąża 4-5 tygodniowa

Polecane posty

Dziękuję 🌼 Chyba jutro po szkole wybiorę się do apteki po teścik :) Też jestem bardzo ciekawa :) Jak tylko zrobię test to się zgłoszę na ten topik z nowinami :) Dziękuję bardzo kobietki 👄

Gość bez paniki
Kiara a przy zapaleniu jajnika wystepują kłucia i miesiączka też moze sie przesunąć...

Raczej nie jestem senna ... :) A nawet ostatnio jakoś nie potrafię spac zbyt długo... Tylko nie wiem jak z bólami podbrzusza bo czasem boli mnie tak że skręcam się z bólu...czuję się tak jakby złapała mnie taka wielka kolka po lewej stronie podbrzusza ... czy to nie za duży ból jak na ciążę ? Już sama nie wiem co o tym myślec :(

Gość bez paniki
Kiara ja jak zaszłam w ciąże a nie wiedziałam...to miałam bóle podbrzusza w terminie miesiączki a tylko parę kropek i nic więcej....i tak trwało ponad tydzien i zrobiłam test i był pozytywny..a bóle podbrzusza się utrzymuwały w ciąży..

Hmmm ... ja właśnie w dzień kiedy miałam dostac miesiączkę miłam przez pół dnia lekkie krawienie a potem już nic :) Więc może jest nadzieja :D

Gość bez paniki
madziara nieznam tego leku i jego działania...ale jeśli test na dzien dzisiejszy wyszedł negatywnie to musisz czekać nic innego ci nie pozostało...

Gość bez paniki
dzieczyny ja uciekam do mojej dzidzi... i czekam na wieści od was, bedę tu zaglądać...:D powodzenia ...trzymam kciuki na pocieszenie....ja na dzidzie czekałam i starałam się 5-lat pa pa

bez paniki --> Dziękuję Ci bardzo za pomoc :) Jutro kupię sobie test i w poniedziałek rano sobie zrobię :) Jesteś przesympatyczną osobą 🌼 Dziękuję raz jeszcze 🌼

Gość bez paniki
Kiara mi też było bardzo miło i ciesze się że was dziewczyny poznałam

Gość Ania ania23
Drogie doświadczone kobietki:) mam do Was pytanie, czy podczas zagnieżdżania się Waszej dzidzi miałyście brunatny ciągnący śluz?? czy może on być zwiastunem ciąży??? jeśli tak,to ile dni po jego wystąpieniu można robić test żeby był wiarygodny? Pytam, ponieważ jestem w 22 dc i takowy wystąpił u mnie, dodam,ze staram się o dzidzię już9 miesięcy i póki co bezskutecznie...dziękuję z góry za odp pozdrawiam i życzę wam szczęśliwych rozwiązań!!!!