Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz ogladam tv4

Co ma zrobic kobieta zgwalcona analnie??

Polecane posty

Gość teraz ogladam tv4

w tv4 koles zgwalcil babke od tylca. scena potworna:/ wiem ze to film ale naprawde zal mi bylo babki. a tak serio to co ma zrobic kobieta ktora zgwalcono analnie? chodzi mi jakie to ma konsekwencje, tyle sie mowi o szkodliwosci tego rodzaju seksu a co dopiero gwaltu :o bedzie mogla normalnie funkcjonowac?

Gość Pampers przez 3 lata...
Głupie pytanie :(

Gość teraz ogladam tv4
no moze i glupie ale... przypadki chodza po ludziach:/ serio pampers?? a nie da sie "tego" jakos naprawic?? tego-zwieraczy

A potem szycie. Głupie pytanie :(

Gość teraz ogladam tv4
szycie??? w takim razie jak to mozliwe ze kobiety uprawiaja anal i nic im nie jest???

Gość przynajmniej
w ciaze nie zajdzie

A właściwie do końca życia. Głupie pytanie :(

Gość gość
a co to za film? Nieodwracalne moze z M. Belucci? Tam tez jest mocna scena gwaltu analnego...

Gość o rany rany jestem niepokonany
taaa to ten film...ale ten gwałt to nic ...mnie rozwaliłą scena jak kolesiowi miazdzyli łeb gaśnica:|

Gość teraz ogladam tv4
tak wlasnie ten film z Belucci, ta scena byla przerazajaca:/

Gość teraz ogladam tv4
ta scena z gasnica mnie ominela i dobrze!!! niektore filmy sa dla rzeznikow:/

Gość gość
ja to sie tylko zastanawialm jak on jej wepchnal na sucho...i jeszcze ta gadka, ze ja zabije jak ze strachu zrobi kupe, masakra:o

Gość tak se pisze
a kto twierdzi że kobietom "uprawiającym" anal nic nie jest? chyba tylko faceci którzy lubią ten rodzaj seksu

Gość teraz ogladam tv4
nie jestem w stanie wyobrazic sobie tego bólu, dlatego tak mnie to poruszylo!!

Gość dla faceta anal też jest
niezdrowy bo wkładając członka do odbytu kobiety naraża się na zarażenie bakteriami znajdującymi się w odbtnicy:-oA wiadomo,że przez skórę na członku przedostają się różne syfy...

Gość teraz ogladam tv4
nie uprawiam seksu analnego dlatego sie pytam, slyszalam ze prowadzi to do hemoroidow, uszkodzenia zwieraczy czy jelita to co dopiero taki gwalt bez nawilzenia itp babke chyba by po prostu normalnie rozerwalo!!

Gość tego faceta który zgwałcił
tą kobietę powinni wydymać jak Zed Marceliusa w Pulp Fiction a potem zrobić mu z dupy jesień średniowiecza jak Marcelius Zedowi(też w Pulp Fiction)

Gość teraz ogladam tv4
pudeleczko z wazelina no to rzeczywiscie z kolesia romantyk :o a jak ja pozniej delikatnie pozegnal

Film jest ciężkawy, nie przeczę. Zastanawia mnie inna rzecz. Czy podczas kręcenia tej sceny, faktycznie odbyli stosunek? Nie mówię że analny, ale ten gwałciciel miał widoczny wzwód na filmie. Ciekawi mnie to trochę.

Gość Shauna
Zajczyk Ty sie lecz.

Gość chleeoe
jezu ten film to byl hard core, od tej pory moj chlopak bedzie mnie wszedzie odprowadzal !! nigdzie sama nie pojde !! A tego faceta powinno sie powiesic za jaja zeby zdechl. w ogole dla takich gwalcicieli powinna byc kara smierci !!

Gość jak zatuszowac
tak, ten film to koszmar. obejrzalam kiedys krotki fragment, bo mam go na plytce. i po prostu nie moge go wiecej dotknąc, normalnie mam wstret do samej plytki CD i w zyciu jej nie włącze.

Shauna --> Wybacz, ale Cie nie rozumiem. Wyjaśnij mi czemu mam sie leczyć, ok? Zadałem normalne pytanie, bo na tym filmie jak się przyjzysz, to widać że facet ma wzwód. Po scenie gwałtu, wyłaczyłem i nie zamierzam jeszcze raz oglądać. Brutalny, zbyt brutalny film. W którymś z wątków pisałem, że jakiś skurwiel uderzył moją Kobietę i okradł. Rozumiesz już, że ta scena mnie obrzydza, a nie fascynuje? Pozdrawiam Zajczyk.

Gość chleeoe
ale tego filmu chyba nikt nie ogladal dla przyjemnosci !! ale czy nie uwazacie ze ta cala Alex troche jest sobie winna ubierajac taka sukienke i wracajac sama ciemnym tunelem narazila sie na niebezpieczenstwo. Oczywiscie tego gwalciciela to nie usprawiedliwia !!!!!!!!! ale mimo wszystko za bardzo kusila los.

Gość ten film był taki obrzydliwy
że jeszcze teraz mam go przed oczami:( Już bym wolała umrzeć, nizż żeby ktoś mnie zgwałcił. Porażka. wszystkich gwałcicieli powinno sie kastrować. Nie mówiąc juz o tym, że ten facet był pedałem:o I zabawiał się w klubie Odbytnica:o Na pewno miał hiva i ta kobieta też... Co za porażka... Powinni uprzedzać, że film jest tak obrzydliwy, to bym go nigdy w życiu nie obejrzała:o

Gość a skad wiecie
ze to byl sex analny? bylo to powiedziane w filmie???

jak ktoś do kobiety mówi: jeszcze nikt cie nie jebał w dupę, ale jesteś ciasna, kurwo, to chyba można się domyslić, nie?:o Potem zadzwonił do mnie chłopak, gadaliśmy sobie, pytał czemu taka smutna jestem... Powiedziałam mu, że nie jestem smutna, tylko oglądałam film, że był lekko patologiczny i lepiej już go wyłączę, bo nie mam ochoty go oglądać dlaej... On widział ten film,. ale albo nie wiedział, czym się przejęłam, albo udawał, albo nie chciał po prostu o tym mówić. Serio, ten film był obrzydliwy. A sceny z gaśnicą nie mogłam oglądać, bo była straszna. I zamknęłam oczy:(

Gość a skad wiecie
ale ja nie ogladalam filmu slyszalam tylko o nim i wiem ze jest o gwalcie :O

to lepiej go nie oglądaj:o bo będziesz żałować.