Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz ogladam tv4

Co ma zrobic kobieta zgwalcona analnie??

Polecane posty

Gość jestem jestem ale teraz
nie wiem czym tu sie podniecac, widzialam film ze 100 razy i nie zrobil na mnie zadnego wrazenia 💤 🖐️

Gość henk1
No cóz skutek niechcianego kontaktu zawsze pozostanie,a tak mówiác trywialnie to niech sié cieszy ,ze nie bédzie w ciázy,choc to tylko w tym przypadku byl tylko zamysl rezysera i jak widac znalazl odzew.

Gość ale jak się zakończył ten
film?Załapali gwałciciela?Co byo dalej z tą kobietą?

Gość scena jeszcze raz
odwiezli ja do szpitala to ostatnia scena, jej faceta aresztowali,wczesniej gwalcicielowi rozbil czaszke gasnica

Gość Hujas
jak to co ma zrobic?.dziura w dupie oznacza ciagle stolce.a jak beda luzne to bedzie miala narabane.trudno ale czeka ja pampers.a co za smrod lepiej nie podchodzic!!!tfu.

Gość bez przesady Hujas
z Twojej gadki wynika,ze osoby często uprawiające anal (np.geje)maja dziury w dupie a tak NIE JEST!!

Gość Sprostowanie
Nie wiem jak wy ogladaliscie ten film, ale gwalcicielowi uszlo wszystko na sucho, a gasnica rozwalili leb calkiem innemu gosciowi, tamten stal obok i sie przygladal... Tak ze nie cieszcie sie ze dostal zasluzona kare :P

Gość dyziek
no własnie też miałem wrażenie ze ten duporuchacz się przygląda masakrze pedalskiej głowy gaśnicą i pewnie sobie mysli co za palant z tego msciciela

Gość chleeoe
ale kiedy byla ta scena z gasnica ??na poczatku czy na koncu ??

Gość Sprostowanie
Film jest tak zrobiony ze na poczatku jest zakonczenie, a pozniej pokazane jest jak do tego doszlo. Scena z gasnica jest na poczatku...

Gość ep
"chleeoe ale kiedy byla ta scena z gasnica ??na poczatku czy na koncu ??" to zastanów się chwilę. Rozwalenie łba było karą za gwałt. Skoro gwałt był na początku, potem trzeba było znaleźć jebakę. Odpowiedz sam sobie. A co do seksu analnego, to gadacie bzdury, że do końca życia trzeba nosić pampersy. Zwieracze powracają na swoje miejsce. No chyba, że ktoś uprawia anala zbyt często.

Gość przyjelam do wiadomosci
ep nie badz taka hej do przodu...film nie jest chronologiczny wiec nie jest to takie oczywiste :P nie udalo Ci sie zablysnac :O

Gość no bo
ja opgladalam kiedys i nikomu bym go nie polecila,scena gwaltu porazajaco przerazajaca.nie wiem jak kobieta po czyms takim moze sie pozbierac

czytyałam kiedyś, że na premierze Monica Belucci wyszła z kina, bo nie mogła na to patrzeć. nie dziwię jej się... a bohaterka była w ciąży... :/

Gość gość
pozniej juz nie byla:(

dlatego napisałam w czasie przeszłym. oglądałam ten film już bardzo dawno temu, ale wciąż mam dreszcze ze strachu i nienawiści.

Gość Aaankaaaa
ogladałam ten film kilka lat temu w kinie i do dziś wspominam go jako najstraszniejszy film, jaki obejrzałam... i chyba kobieta nie może przeżyć nic straszniejszego niż gwałt... (nie mówię tu teraz o utracie dziecka) ta scena gwałtu...wstrząsające... pamiętam jak ja się bałam, gdy mnie dwóch drechów napadło...Bogu teraz dziękuję,że tylko pobili i okradli...Tylko pobili i tylko okradli...i tylko przez ponad tydzień w biały dzień bałam się wyjść do sklepu.ale tylko ten wie, kto to przeżył, co się w takim momencie myśli...jaki to jest paraliżujący stach... do dziś boję się deszczu, który pada nocą, bo do dziś pamiętam, jak w taką pogodę wracałam z nocnej zmiany w pracy :( na koniec zostaje pogratulować tylko pracodawcom w sieciach telefonicznych (np.ERA) pomysłu, żeby zmiany niektórym pracownikom kończyły się o 3 w nocy... Dziewczyny uważajcie na siebie! Pozdrawiam.

Gość Daniel Czerwiński
Miała szczęście, że to gwałt analny a nie w pochwę. Nie było ryzyka ciąży a potem aborcji. A to grzech śmiertelny zabić płód. Wytrysk w pochwę może doprowadzić do poczęcia. Spust w odbyt nie niesie takiego ryzyka.

Gość alladymm
Baby które godzą się na anal są durne. Ja tez chciałem i tak tylko zapytałem i się zgodziła. Parę razy to robiliśmy i po tym mi tak obrzydła ze straciłem do niej szacunek i uczucie zniknęło i ją pożegnałem.

Gość gość
" Co ma zrobic kobieta zgwalcona analnie?? " ....... myślę że powinna zrobić kupe i dobrze umyć doopsko !!! :D

Gość Gangbang
A teraz fakty dotyczące gwałtów. W Maroku do niedawna zgwałcona dziewczynka była zmuszana do poślubienia gwałciciela. W Polsce 38% gwałcicieli daje wyroki w zawieszeniu. To jest szok! Gwałt powinien być traktowany jak zbrodnia. To bardziej złe niż morderstwo. A w Polsce nawet nie powinno być możliwości dania zawiasów za to. Powinno być 25 lat minimum, choćja bym dawał dożywocie. 38% wyroki w zawieszeniu, a reszta pewnie niska. Dlaczego tak się dzieje??????????????

Gość gość
Niestety cos o tym wiem, I gadki o pampersach to bzdura, zadnego popuszczania czy nawet rozwolnienia. Bol w trakcie, ale tez nie jakis niewyobrazalny, bo po prostu strasznie ciezko t am wlozyc na sile, musi byc nawilzenie (choc pewnie u doswiadczonych moze byc inaczej). Ogolnie trauma, wyobrazam sobie, na poziomie zwyklego g****u. I tez nie prawda jest ze nie ma ryzyka ciazy, to sytuacja niekontrolowana, paniczna, z latwoscia cos moze pociec, ja sie balam mimo wszystko (laski tu sie pytaja czy moga zajsc od dotkniecia brudnych majtek a przy takim sxenariuszu szczegolnie ciezko myslec logiczne).