Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justynka WL

Damian walczy o życie

Polecane posty

wlasnie tez sie zastanawiam ale coz najwyzej sobie bede pluc w brode ze sie dalam wyrolowac niewazne

No coz roznie bywa .To jest forum tylko.Jesli ktos zakpil ,to..........Szkoda gadac . Na szczescie nie my wyszlismy na idiotow ....Tego akurat jestem pewna :O

Gość Justynka WL
NIE TO NIE KPINA NIESTETY. dzis o 8,54 rano Damian odszedl. dzieki za wszystko.

a ze ludzi trzymają się kawały...nie zdaja sobie sprawy, że naprawde kiedyś może nastąpić taka sytuacja i nikt wtedy nie pomoze

justynka - w takim razie bardzo nam przykro chociaz pomodlic sie mozemy :-(

możemy przez to rozumieć, że o tej sprawie możemy usłyszeć w jakimś programie telewizyjnym?...bo to jest 100%błąd lekarza i nie sądze by można było to tak pozostawić...

Gość Justynka WL
to nie byl bląd lekarzy. poprostu kot mu przegryzl tętnice.

Gość Cesarzowa
a kot żyje ! wiem to z kart.

Gość idioci .......
jaja se robicie???????

Gość dnoooo
2 powyższe wpisy współczuję wam zero serca żal mi was Dla rodziny Damiana wyrazy współczucia

Gość Justynka WL
z tym kotem to niestety prawda . po skonczonej operacji [ udanej] lekarze wpuscili na sale kota by zjadl sobie to co lezalo po operacji pod stolem . i wyszli zjesc sniadanie. Damian spal a kot mu ruszajaca tetnice przegryzl.

Gość Justynka WL
Ludzie , chamstwo ludzkie nie zna granic ! DAMIAN ZYJE -od wczorajszego wieczora jest iskierka nadziei, goraczka spadla, nerki podjely prace. dziekujemy wszystkim za poparcie a ci co wrzucaja taką idiotyczną wiadomosc na forum sa ludzmi bez serca ! Oby Was nigdy takie nieszczescie nie spotkalo ! Powtazam !---Damian zyje i jest lepiej - choc dalej utrzymywany jest w sztucznej spiaczce ! Zlodzieja nickow juz dziekujemy !

Gość Dziecko łobsrane
tow takim razie cieszę sieę:)

Gość Justynka WL
Jestem przerazona brakiem serca u ludzi ! >>> olu >>> chyba nigdy nie korzystalas z powiatowej sluzby zdrowia ! W chwili obecnej sytuacja jest stabilna ! Przepraszam , ze wczesniej nie skorygowalismy tej idiotycznej i bezdusznej wiadomosci ! Czasami musze chodzic do szkolu .To straszne , ze ludzie potrafia robic takie rzeczy ! Co do przewiezienia Damiana do CZD to w takim stanie jakim jest , jest to niemozliwe !

Gość Dziecko łobsrane
Justynko:( Diamamnek trafił na niekompetentnych lekarzy i tyle. Ola jestem ciekawa jak ciebie by coś takiego spotkało czy też byś tak broniła służbę zdrowia.

Nie bardzo rozumiem, w jakim celu mamy się wpisywać. Ale kazali to piszę

Może to banalnie za brzmi ale będę się modlić za Ciebie Damiani i rzymać kciuki o szybki powrót do zdrowia. Co do wyższych pensji dla lekarza mówie stanowczo NIE!!

Gość fasolallla
Justyna Wl, pisz nadal czasami co u Damina, a poza tym "zaczernij' nicka

kinmod agatka dzieki ja juz jestem skolowana co tu jest prawda a co nie prosze justynka zaczernij nicka bo inaczej robi sie tu bajzel

kinmod agatka dzieki ja juz jestem skolowana co tu jest prawda a co nie prosze justynka zaczernij nicka bo inaczej robi sie tu bajzel

Gość Justynka WL
no coz dobrze by bylo gdyby to bylo tak jak podszywacz chce. rozumiem , intencja podszywacza bylo pocieszyc - chce w to wierzyc ale niestety fakty sa takie i nic ani nikt ich nie zmieni - Damian nie zyje. i nic tu nie da czarny czy pomaranczowy nick. wszystkim z serca za wsparcie dziekuje. a podzsywacz niech sie pomodli za dusze a nie z umarlego robi zywego. chyba , ze cudow jakich umie dokonac.

Gość Justynka WL
Nicka chetnie bym zaczernila gdyby strona dzialala. A teraz slowo do idioty pesymisty, ktory swietnie sie bawi kosztem czyjegos nieszczescia podajac falszywe informacje i probujac Damiana na sile usmiercic tu na tym forum. Zycze ci bys znalazl sie na jego miejscu i mial okazje smiac sie do łez ze swoich glupich zartow. Poruszajac ten temat na forum mialam nadzieje na pomoc i wspolczucie nie przyszlo mi nawet przez chwile do glowy by ktos mogl z tego tematu robic przedstawienie, niestety w takiej sytuacji dalsze ciagniecie tego tematu jest poprostu bezcelową stratą czasu wszystkim ktorzy chcieli pomoc i pomogli bardzo dziekuje

Gość kajusiiia
Justynko nie zwracaj uwagi na podszywaczy, olej ich po prostu.Zaczernij nicka i prosze pisz nadal co z Damianem.

Bardzo przykre.........mam dzieci więc wiem co czuja rodzice

Ludzie słuchajcie i czytajcie ! Przejęty losem Damiana wykonałem ten drobny wysiłek i chcąc dojść prawdy porozumiałem się z jego Rodziną ! Sprawy maja się tak : 1 drugi dzień świąt - Damiana boli bardzo brzuch - wzywają pogotowie - lekarz stwierdza kolkę jelitową - przepisuje leki - odjeżdza. 2 Damian czuje się bardzo żle - cztery dni póżniej jedzie z rodzicami na pogotowie - tam po różnych perturbacjach dzięki uporowi rodziców trafia w ręce chirurga i natychmiast trafia na stół operacyjny.Rodzice ku swojemu zdumieniu \" jak można było tak długo dziecko przeczymać ...! \" Bez komentarza... 3 Wyrostek był pęknięty od kilku dni. 4 Damian spędza dwa tygodnie w szpitalu i wychodzi do domu .. 5 Czuje się żle mijają dni i wraca powtórnie do szpitala - stwierdzaqją sepse lub coś podobnego... 6Jest sobota po południu ( kto wtedy był w szpitalu wie co to oznacza ) - znów dzięki uporowi Rodziców Damian trafia w ręce dobrego chirurga i jest operowany powtórnie . 7Stan bardzo poważny -utrzymywany jest w sztucznej śpiące - nerki odmawiają posłuszeństwa. 8 W poniedziałek wieczorem Rodzice usłyszeli pierwszą dobra wiadomość - stan stabilny , rokowania pozytywne , nerki podjęły pracę ! Reasumując : przy pomocy telefonu i komputera można się wszystkiego dowiedzieć ! ---> ola --> pomiliła topiki ! Tu szukano pomocy i WSPARCIA dla Damiana , a nie sądzono i oceniano lekarzy ! Za błedy w sztuce oni muszą oceniać i sądzić się sami ! My możemy tylko wykrzyczeć swój protest przy oczywistych zaniedbaniach ! I chyba takie były motywy Justynki WL pod którą podszyli się psychole ! Jest to szokujące - jak można...szkoda dyskutować ! Powtarzam DAMIAN ŻYJE ! Trzymajmy kciuki za chłopaka i życzmy mu powrotu do zdrowia ! A jeśli ktoś ma pomysł jak mu pomóc to niech pisze mądrze i z sensem ! 7

jesli w minimalnym stopniu sie to do czegos Damianowi w dojsciu do zdrowia przyda to mam porade. sam kilka lat - a wlasciwie kilkanascie -93 chorowalem na zoladek , powaznie tzn. co zjadlem to zwracalem. klopot z lekarzami zozu itd. wiec za namowa znajomej udalem sie do Zakopanego do siostr zakonnych na Olczy. badanie trwalo 5 minut - tak 5 minut to nie pomylka po czym dostalem trzy tabletki , ktorych nazwy nawet nigdy nie poznalem pamietam , ze byly rozowe i duze. przez trzy dni je jadklem po jednej na dzien i od ... tamtej pory czyli od 13 lat nie mam zadnych problemow z zoladkiem a zjesc lubie nie powiem. badanie wygladalo : zajrzenie do galek ocznych i czucie pulsu na lewym nadgarstku. i tyle i trafna diagnoza. dodam , ze te siostry to nie ludowe znachorki tylko z dyplomami lekrskimi madre Kobiety. min jedna z nich byla przez caly pontyfikat Ojca Świetego w Watykanie. jest jeszcze ale to kuracja raczej rechabilitacyjna zakon bonifratow w Warszawie gdzie ziola i podobne im preparaty sluze pomoca w zalatwieniu. na wszelki sposob. pozdrawiam. polecam sie jakby co. i nie z laski tylko dla swojej egoistycznej przyjemnosci.ot co.