Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justynka WL

Damian walczy o życie

Polecane posty

Gość Leyko
dzięki za pozytywne wieści ! przyznam się , że w południe zgłupiałem choć przeczuwałem działanie wszędobylskich podszywaczy . W tym przypadku przegieli pałe. "Żart (!?)" był najgłupszy i makabryczny... Wykonałem tez telefon w gescie solidarności pod rzeszowski numer NFZ. Pani mnie zbyła ,ale w jej głosie dało odczuć się zniecierpliwienie - czyli telefony musiały zacząć odnosić skutek! Trzymamy kciuki za Damiana ! Wracaj do zdrowia koleś !

Gość durny lex
sam przy głupich dyskusjach bawię się sporadycznie w podszywacza , ale tu ktoś rzeczywiście przegią pałe . Są granice , których przekraczać nie wolno ! DAMIAN trzymaj się ! Wracaj do zdrowia !

Gość Justynka WL
Kiedy wczoraj o 12:55 pierwszy raz weszłam na forum popłakałam się. To co napisali podszywacze było straszne , cyniczne i bezwzględne ! Podobno w ludziach należy szukać dobra, więc może do nich dotrze jak wielką krzywdę wyrządzili przerywając tak brutalnie piękną akcje poparcia... Jeszcze raz bardzo chciałam podziękować wszystkim tym , którzy wykazali swoje zainteresowanie , współczucie i zrozumienie , że w obliczu nieszczęścia , które "trafia" blisko nas , często najgorsza jest bezsilność i ogromna chęć zrobienia czegoś co może przyniesie pozytywny skutek. W takiej chwili mając komputer przed sobą podzieliłam się z Wami swoim bólem. Jeszcze raz wszystkim dziękuje a szczególnie: - marcy , która pierwsza wykazała zdecydowaną chęć działania - Luterowi , którego zaangażowanie i to co sam zrobił , żeby znaleść prawde jest dla mnie wielkim , miłym zaskoczeniem ! A na końcu podziękuje podszywaczą bo jeśli prawda jest powiedzenie , że pochowany za życia będzie żył długo i szczęśliwie to biorę to za dobrą wróżbę .... W chwili obecnej Damian jest nadal utrzymywany w sztucznej śpiączce. To już 4 doba . Leży na OIOM - ie i chyba ma wreszcie dobrą opieke . Jaki jest stan po dzisiejszej nocy będe mogła napisać dopiero wieczorem . Wszystkie inne wpisy wcześniejsze pod moim nickiem będą wpisami podszywaczy. W dalszym ciągu nie mogę zaczernić nicka - wyskakuje komunikat : "błąd w czymś tam...." Stan Damiana polepszył się , ale pytanie : Jak mogło dojść do takiej sytuacji pozostaje . Sami lekarze twierdzą , że lepiej usunąć trzy zdrowe wyrostki , jak spóżnić się z jednym chorym. Muszę już iść , ale piszcie ! Jeseście wspaniali !

Gość Tadek S.
Niech Damian zdrowieje ! Trzymaj się Justynko ! Podszywacze na szafot !

Gość Leyko
Powtórze z wieczora: Trzymamy kciuki za Damiana ! Wracaj do zdrowia koleś ! Jesteśmy z Tobą sercem i myślami ! Ty Justyna też się trzymaj 1 a ja zadzwonie sobie dzisiaj jeszcze raz do NFZ...a co ..

Gość up.............
przynajmniej jakaś dobra wiadomość w ten pochmurny ranek , bo wczoraj też już zgłupiałam.. Damian trzymaj się !

ponawiam zyczenia zdrowia dla damania ciesze sie ze juz lepiej justynka - sszkoda ze nie da sie zaczernic nicka ale mysle ze mozna cie poznac po stylu wypowiedzi przekaz nasze zyczenia rodzicom damiana

Gość Justynak WL
U Damiana bez zmian. Dalej a śpiączce. Jak Go wybudza będzie potrzebna fachowa pomoc specjalistów i tu zaczyna się problem .

Justyno odezwij sie do mnie na emaila i mi nazpisz jakich specjalistow trzeba? poprzez siostre moja moze sie uda cos zalatwic w klinice na Banacha.

Gość mewa....
Jestem z Wami, Justysiu pozdrów Damiana ❤️

Gość Justyna WL
dzieki Genek . potrzebny by mi byl lekarz ostatniego kontaktu.

Gość Rafal kolega Justyny
Justyna daj juz spokoj ludziom i nie rob sobie juz jaj . zadnego Damiana tak naprawde nie ma i nie bylo i na szczescie zaden Damian nie spi ani nie umiera. robisz mi na zlosc , ze nie chce z Toba byc? Justyna czy jak ?

Gość ooooooooo
Prosisz Justynko , żeby pisać to napisze po swojemu . A podszywaczami się nie martw , już ich rozpoznajemy. Żyj Damianie - bo żyć trzeba Jeszcze wcześnie Ci do nieba Żyj Damianie - bo żyć warto Miej naturę swą otwartą ... Pokaż wszystkim , żeś jest mocny W udupieniu bąć pomocny Tych znachorów co w leczeniu Pojęć brak im w zagadnieniu Hańbę tylko tym przynoszą Co coś w medycyne wnoszą Popieprzyli Twój brzuch cały A pieniążki to by brały... Wykończyli by chłopaka Niech się z tego zrobi draka Niech świadomość w kraju trwa Jakich to lekarzy ma ! Ludzie w Polsce , ludzie w świecie To Was spotkać może przecie Więc wspierajmy się wzajemnie A żyć będzie nam przyjemniej !

Gość Justynka WL
----> Genek w Gomakach !!! Czy jesteś na forum ??

Gość Justynka WL
----> poszukiwany Genek w Gomakach !!!!!

Gość JUstynka WL
Zadzwoń pod podany numer . Tam starsi korygują działania i sprawdzają wszystkie sygnały o możliwości pomocy. Jeśli masz możliwość to się skontaktuj . Teraz sprawa jest bardzo pilna !

Gość Justynka WL
Za chwile prześlą Ci drugi nr. telefonu dostępny od 9 . Jest szansa , że mogą tam być rodzice Damiana . Pierwszy nr. aktualny teraz i po godzinie 14 :00

Co się dzieje ? Coś żle z Damianem ? Dajcie więcej wiadomości

Gość Justynka WL
Wczoraj w nocy Damian został przewieziony do Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie jego stan jest bardzo ciężki, lekarze w Warszawie wstępnie stwierdzili martwice jelit. W tej chwili jest operowany. Wszyscy trzymamy kciuki.

Gość centuś *
Qrwa rzeczywiście szok ! To się nadaje do prasy , że tez Super Expres tego nie kupił to się dziwie ! Banda , ale o kase to się potrafią upominać i walczyć , a o życie człowieka to tak żeby tylko ... Mam nadzieje , że chłopak z tego wyjdzie ! Trzymam kciuki i pozdrawiam wszystkich bliskich Damiana !

Gość punkt widzenia...
To się w pale nie mieści , co dopiero w głowie Ludzie gdzie my mieszkamy ? To jest Czad w Afryce , czy Polska - środek Europy - kraj Uni Europejskiej ! Czy ktoś wierzy , że jeśli wszyscy lekarze dostaną 25 razy wyższe pensje to wtedy zaczną odpowiedzialnie podchodzić do zawodu , przejmować się pacjętem i dobrze leczyć ? Ha, ha , ha...... Damian nie daj się !!!!!!!

Gość kongo
dla Damiana - powrotu dla zdrowia , dla rodziny Damiana - dużo siły w walce o jego zdrowie

Gość Leyko
Takiego horroru to chyba i Hickok by nie wymyślił . Damian nie daj się , trzymamy za Ciebie kciuki ! Genek w Gomakach --naprawde odnalazłeś Damiana Rodziców ????????

Gość up.........
Z jednej strony naród rozmodlony no bo wiadomo wizyta Papieża , a z drugiej takie nieszczęście .... Życie bywa okrutne , tak jak powiatowa służba zdrowia....

Gość Justynka WL
Chciałam Wam powiedzieć , że > Genek w Gomakach < był w CZD. Odnalazł Rodziców Damiana i zaoferował daleko idącą pomoc i wsparcie w ich nieszczęściu ! Obcy człowiek z internetu , anonimowy > Genek w Gomakach < ... Ktoś powie : " no i co ..." , ano właśnie co....!!!! Okazał się tak poprostu CZŁOWIEKIEM ! Tak mało to , a tak wiele zarazem .... Bardzo wiele... Jak w osobistym nieszczęściu potrzebne są takie gesty , tylko ten wie co tego doświadczył ! > Genku w Gomakach < - dziękujemy

> Genek w Gomakach < jesteś Gość !!! Miejmy nadzieje , że teraz ta historia zakończy się pomyślnie ! Jednak nalezy wierzyć w ludzi....

Gość Justynka WL
6,5 godz. trzymali Damiana na stole ! naprawiając to czego nie zrobili i to co zrobili fatalnie chirurdzy w Mielcu ! Rokowania są pomyślne ...

Gość Myta w-wa
No to może się to wszystko szczęśliwie zakończy > pozdrowienia dla Damiana . Jestem pelna podziwu dla Genka . No , a tymi lekarzami którzy go leczyli niech się zajmą prokutatorzy.