Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ACE

ja jestem za

Polecane posty

Żródło: internet \"stwórzmy nową partię\" Robocza nazwa to Piwem i Sztachetą gdyż uczciwych obywateli będziemy nagradzać piwem, niegrzecznych karać sztachetą, bardziej niegrzecznych sztachetą z gwoździem, a bandytów całym płotem. Naszym logiem będzie sikorka (bo potrafi zjeść i wypić tyle ile waży) Obiecujemy nic nie obiecywać, a następnie spełnić wszystkie nasze obietnice jedna po drugiej! Oto pierwsze postulaty do naszego programu politycznego @ Przemianujemy pewien okrągły budynek na Wiejskiej w cyrk, by sprzedając do niego bilety zasilić kasę państwową. Zamiast pracujących tam amatorów zatrudnimy zawodowych klaunów których będziemy rotować co kadencję @Ustalimy oficjalny cennik korupcyjny – jest niedopuszczalne, aby tylko najbogatszych było stać na dawanie łapówek! @ Lapówki jako koszt uzyskania dochodu zwolnione z podatku, a te na leczenie pokrywane przez ubezpieczyciela. @Wprowadzimy obowiązkową politykę jednego dziecka u komarów. @ Wyślemy o. Ryzyka i Jankowskiego tam gdzie naprawdę są potrzebne głoszone przez nich prawdy (biegun południowy). Rozumiem, iż wszyscy chcieliby mieć ich tylko dla Polski, ale należy się dzielić tym co mamy najlepszego. @ Wprowadzimy Zbigniewa Religę na maturę, aby podpowiadał (zgodnie z postulatami posłów LPR domagających się Religi na maturze). @Obok świątyni Boskiej Opaczności zbudujemy dwie jeszcze większe: świątynię Boskiej Opieki i Boskiego Dobrobytu, aby w Polsce żyło się dostatnio i bezpiecznie. @Przeniesiemy Warszawę do geometrycznego środka Polski by ograniczyć koszty budowy autostrad do stolicy (ew. jak to będzie niemożliwe przesuniemy resztę Polski). @ Uprościmy konstytucję: np. w miejscu gdzie było „lub czasopisma” damy „pomidor” @W prowadzimy zakaz importowania do Polski silnego mrozu, huraganu i powodzi oraz wprowadzimy ulgi dla eksportujących suszę poza granice Unii Europejskiej @Będziemy sprzedawać polskim drukarniom koncesje na produkcję dolarów (w końcu to nie nasza waluta) @Zaanektujemy Szwecję i Finlandzię poprzez poszerzenie polskich wód terytorialnych. @ Wprowadzenie trzeciego rodzaju paliwa\" Bio Super zawierajacego 90% alkocholu @Przeniesiemy wieże Eiffla do puszczy kampinoskiej, aby zaopatrzyć się w wierzę obserwacyjną do wypatrywania pożarów lasu @Wszystkim co zasiedli w ławach nadzorczych po znajomości zamiast odpraw będziemy przyznawać dożywotnio wygodne stołki w MSWiA i innych resortach. Stołki te będą wydawane przez portierów, nie przewidujemy wysyłki. @ Najzachłanniejszym damy dostęp do koryta u Łorcykowych świń

Gość extra rada
Macie za dlugi program , nie chcialo mi sie czytac .

wpisuje sie ale tylko pod warunkiem, ze bede mogla zajac jakies lukratywne stanoiwsko i uprawiac nepotyzm :)

szczerze mowiac to tez nie przeczytalam do klonca programu:o ale nowa partia sie przyda:D

z tego co mi wiadomo to Oni są otwarci na wszelkie sugestie ;)

Gość extra rada
Trzeba miec jakies haslo wyborcze ktore latwo trafi do statystycznego , leniwego wyborcy ktorym jestem ja .

c.d. @Wysłać w piz... du wszystkich, którzy nie zgadzają się z linią partii. @ Nasze pomysły są jedynymi dobrymi a nasze poglądy jako jedyne są słuszne, pro-państwowe, moralne. Jak się ktoś nie zgadza to patrz punkt wyżej. @Krytyka naszej partii, jej członków i programu jest zawsze bezzasadna @Utworzenie granicy Polsko Chińskiej na Uralu @Utworzenie granicy Polsko Hiszpanskiej na Pirenejach @obowiazek wykupu licencji odnawialnej kwartalnie na publiczne noszenie moherowych beretow

hasło - do mnie sama nazwa przemawia;) setunia - ty to chyba bardziej nadajesz się na ministra od napojów wysokoprocentowych;)

Gość extra rada
Ale jakie maja haslo wyborcze , bo tak dlugi program to malo komu bedzie chcialo sie przeczytac :O

Gość extra rada
to moze : " Oni juz byli wiec sie oblowili- teraz rodaku wybierz biedakow"

extra rada-->zawsze mozesz stworzyć hasło...pewnie nie maja;) za duzo czasu spędzaja na piwku i sztachetach to pewnie im umknęło...;)

ACE masz racje to ja bede ministrem od BIMBROWNICTWA :classic_cool: :D ale program jest fantastyczny:D

\" Oni juz byli wiec sie oblowili- teraz rodaku wybierz biedakow\" brawo, brawo mysle ze to haslo przyciagnie 90% obywateli:D

a ja zostane ministrem od wybielania tego co czarne, kolorowe i pożółkłe;)

Wiec robimy partyjna impreze:classic_cool: bimbru jest cala beczka:D

Gość Dzieci Neostrady
pijoki jedne;) Tylko chloli by

no ba! 🖐️ a potem za sztachety :D

Gość extra rada
Ja bede w opozycji , juz szukam papierow na waszych dziadkow , babki itp. Zlikwiduje ten uklad zanim powstanie 😡

za sztachety i masz na sejm:D zrobimy drugi przewrot majowy:classic_cool: nie straszne nam palki:D

na mnie nic nie znajdziecie jestem czyta moja rdzina tez:D moj tata byl gornikiem:classic_cool:

u mnie wszyscy mieli żólte papiery - i nic mi nie zrobisz bom ACE ;)

Gość Dzieci Neostrady
;)

Gość extra rada
Dajcie mi czlowieka a ja juz znajde na niego paragraf 😴

@Wysłać w piz... du wszystkich, którzy nie zgadzają się z linią partii. @ Nasze pomysły są jedynymi dobrymi a nasze poglądy jako jedyne są słuszne, pro-państwowe, moralne. Jak się ktoś nie zgadza to patrz punkt wyżej. @Krytyka naszej partii, jej członków i programu jest zawsze bezzasadna extra uważaj ;) my nie musimy szukać, my juz mamy ;)

Gość extra rada
Nie jestescie jeszcze przy wladzy i nigdy nie bedziecie bo Ojciec Dyrektor was nie poprze :P

Ojciec Dyrektor lubi zapach pieniedzy:P juz my go przekabacimy na nasza strone;)

ogłaszam konkurs na New Ojca Dyrektora - ino migiem bo stary właśnie ucieka przed sztachetem ;) musi spełnić tylko jeden warunek: poparcie dla New Pis- u:)