Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziony zrozpaczony

Dziewictwo do ślubu ?

Polecane posty

Wczoraj dziewczyna powiedziała mi jak leżeliśmy obok siebie, że ona straci dziewictwo dopiero po ślubie :/ . Powiedziałem, że chyba żartuje, to stwierdziła, że " myślałeś sobie , że po miesiącu mnie przelecisz?? ". Jesteśmy 3 miesiące ze sobą , ale po tym co usłyszałem , to chyba nie ma sensu nasz związek. Mamy po 21 lat studiujemy , więc do małżeństwa jeszcze bardzo długa droga. Przecież nie będe marnował lat młodości na jej zacofane poglądy :( Nie o to chodzi, że chce się z nią tylko przespać, ale 6, 7 lat celibatu ??? Jest jakaś szansa, że zmieni poglądy ?

Gość alez oczywiscie
ze jest i to duza

Gość Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
"Przecież nie będe marnował lat młodości na jej zacofane poglądy " :O:O:O:O Tia... a ja się dziwię że ona traci czas na takiego dupka jak Ty... Jest szansa że za jakiś czas zmieniłaby zdanie, ale skoro Ty po 3 miesiącach już chciałbyś się z nią przespać i piszesz o zmarnowanej młodości to wybacz.... Stawiasz seks ponad to co jest między Wami. :O:O:O:O

Gość kocham cię bardzo
jestescie 3 miesiace ze soba, to poczatek:) nie wiem glupie jets to ze ktos na poczatku cos zaklada, a ona bedzie taka i owaka daj szanse i zobacz empirycznie jaka, a nie mowisz cos zanim to bedzie. dotycyz to wszytskich plaszczyzn zycia

Chciałem się z nią przespać już na pierwszym spotkaniu, tak samo jak każdy facet, jestem z nią i szanuje, tu nie chodzi mi o 3 miesiące rok, czy nawet dwa, ale zakładanie już na początku " tylko po ślubie " jest moim zdaniem bezsensu. Przecież to najlepszy okres na te sprawy, najwięcej chęci, siły itp, więc po co się ograniczać ?

Gość ehhhhhhh
moim zdaniem po prostu jej nie pociągasz. Gdyby między wami iskrzyło, była namiętność to chyba zmieniłaby zdanie. MOże nie odrazu, ale na pewno.

Gość Klikając
trudno zaplanować utratę dziewictwa.....serio i głupie jest zakładanie przez dziewczynę, że tego nie zrobi do ślubu, no ale to tylko jej "naiwna" zasada....a może nie? Trudno powiedzieć na ile naiwna, bo jej nie znam; być może ten pierwszy raz traktuje bardzo bardzo serio i będzie czekać kolejne lata. Ale głupie jest też z Twojej strony wkurzanie się na to już teraz. Jesteś z Nią tylko z powodu seksu? To znaczy ewentualnego seksu? I tylko z tego powodu warto ciagnąć ten zwiazek? To lepiej skończ już teraz...natomiast jeśli jest coś więcej to bądź z Nią...zobaczysz że przyjdzie na to czas wcześniej....

Gość malutka laurka
a mi kiedyś moj facet zaproponowal, zebysmy do slubu czekali:/ ja tego nie uznaje,w szoku bylam, ale nic nie powiedzialam.mam 20 lat i jestem dziewica ale dlatego ze nie puszczam sie z pierwszysm lepszym tylko czakalam na jakis powazniejsze uczucie, ale czekanie do slubu to najwieksza glupota jaka znam:/ potem z nim gadaalm, ze juz bysmy mogli(jestesmy 8 miesiecy razem) to odkrecal, ze teraz jakby byla wpdaka to nie bylo by dobrze, bo studia, bla bla, bla..ale w koncu jak sie obrazilam i wsickalam na niego to chyba zrozumial..i co o tym myslisz?? :/

Gość morale
" Zacofane poglady "..hmmmno skoro tak mysłisz chlopie to lepiej poszukaj sobie innej dziewczyny która bedzie robiła to na co ty masz ochotę, bo tej obecnej laski to szkoda dla ciebie! Na peirwszej randce już ja chciałeś przelecieć - to chyba nei chciales tego robic z milosci!

Gość klajsrehr
a ja przy tej okazji zastanawiam się nad czymś innym. Mówicie, że gdyby chlopak jej sie podobal to by jednak chciala z nim spac. A moze nie? Czy naprawdę każda dziewczyna lubi seks? A moze zdarzaja się takie, ktore z jakichs przyczyn seksu nie lubia zupelnie? Ciekawe swoją droga jak duz jest takich dziewczyn i czemu wlasciwie tak nielubią seksu?

Gość tak se pisze
"zacofane poglądy"?? szkoda że ona tego nie słyszała, nie zasługujesz na nią

Gość kocham cie bardzo
do klikacjac dobrze powiedziane

Gość jhkahui
moim zdaniem to sa zacofane poglady!mlodzi ludzie powinni sie poznac na maxa przed slubem bo potem sa rozwody!!!!

chodzi mi o to, że bardzo podobała mi się już od pierwszego spotkania, czy to grzech, że facet " myśli" o seksie z dziewczyną ???

Gość hjfgz
to zaden grzech!!!normalne dziewczyny tez mysla o sexie z nowo poznanym facetem