Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oburzona

SZOK !!! SKANDAL !!!!

Polecane posty

Gość oburzona

Wiecie co mnie dziś spotkało? ! Szłam sobie po mieście...Byłam ubrana - jak sądzę całkiem zwyczajnie - brązowa spódnica za kolana, wysokie obcasy, biała "motorowa" kurtka... Idę,a nagle zatrzymuje sie przede mną samochód...facet otwiera okno i coś do mnie mówi. Myślałam,że pyta o drogę. Podeszłam blizej z zapytaniem: "Słucham?" a on do mnie: "czy można panią zaprosić do samochodu?" Oczywiście oburzona powiedziałam NIE i odeszłam. Jednak on jeszcze za mną wolniutko podjechał i spytał dlaczego. Pod nosem powiedziałam "spie..." a póżniej krzyknęłam do niego "Odczep sie człowieku" Jestem zbulwersowana...Jak tak można? Żeby dorosły facet tak sie zachowywał?! (na mój gust miał ok 40, widać,że zadbany,w miarę zamożny) co za obleśny typ!!! Czy ja wygladam na dziwkę? Spotkało Was kiedykolwiek coś podobnego>?

Gość oburzona
Właściwie to mogło to się stać dlatego, że nie miałam stanika na sobie. Poza tym mam bardzo duży tyłek (jak Jennifer Lopez), może on takie lubi :o

Gość oburzona
bardzo śmieszne :o

Gość oburzona
czy mogęl iczyć na jakieś sensowne wypowiedzi?

Gość oburzona
Niech mi ktoś odpowie, bo zaraz ide...tak tak...jeść kupę :classic_cool:🖐️

Gość soulseeker
To okropne:O Bardzo dobrze zrobilas ze krzyknelas na niego, w takich sytuacjach podobno najlepszy jest krzyk, to zwraca uwage innych ludzi... Gdyby to sie dzialo w jakiejs ciemnej uliczce, to moglby Cie nawet wciagnac do tego samochodu:O

Świat jest pełen debili i nic na to nie poradzisz Może pan miała taką dewiację, że zaczepia laski i traktuje je jak kur**, bo go to podnieca. Miłe to nie było, więc współczuje. Ale ciesz się że stało się to w biały dzień, bo w nocy to byś się dopiero strachu najadła.

Nie jedno Cię w życiu jeszcze spotka.Mnie pare razy gonili zboczeńcy.Mam jakies przyciaganie takich typów a nie ubieram sie prowokujaco..anie sie tak nie zachowuję.

Gość chwalisz sie czy
żalisz??

Gość oburzona
:O ten facet popsuł mi humor na cały dzień... Jeszcze gdybym była ubrana / wymalowana jak nie przymierzajac K.... minówa,dekolt,czy coś... moze ejszcze bym to przełknęła - ot,facet pomyślał sobie,ze sama się prosze... Czuję sie fatalnie... Mam powodzenie u starszych facetwów, często uśmiechają sie,kłaniają... mam nawet 3 takich z mojego osiedla - ale to jest nawet dosyc sympatyczne, bo niczego ode mnie nie oczekują i są taktowni... cóż złego w uśmiechu? Ale takie chamskie zachowanie?! Jestem zdegustowana!

Gość oburzona
tak teraz mysle ze moze dlatego że chwile przed tym jak podjechał ten facet to wiatr poderwał moja spudniczke do góry i mógł zobaczyc mój odbyt na wierzchu bo nie noszę majtek i być moze to go tak sprowokowało hmmm ale cóż zrobie że takie wiatrzyska sa od kilku dni:(

Gość oburzona
Acha dodam że chodzę z bardzo wypiętą pupa dlatego widać odbyt:)

sensowna wypowiedz - wg mnie brązowa spódnica nie pasuje do białej motorowej kurtki ;) a tak na powaznie - takie sytuacje sie zdarzaja... nic na to nie poradzimy...

Gość betina sid prawdziwa
a co ty myslisz??? wypinasz tyłek niewiadomo po co w dodatku bez majtek no i ten wiatr no i masz swoją przyczyne!!!! Facet moze jakiś pedał i jak ujżał odbytnice to pomyslał sobie że to zacheta na analka i chciał ciebie wziąć do auta:)

Gość A nie jechał czasem BMW

Gość oburzona
jesteście beznadziejni :o dzięĸuję za wszystkie sensowne wypowiedzi ;) już myślałam,że tylko mi takie rzeczy sie przytrafiają L:(

Gość i mam ich gdzieś
Ostatnio mam taki okres w życiu, że zaczynam sobie uświadamiać, że normalnych facetów już po prostu nie ma. Wszyscy mężczyźni są owładnięci myślą o sexie, a jak nie to wychodzi na to, że jest nienormalny. Chyba już zostanę sama, bo co z tego, że jestem z kimś skoro ten ktoś po ówczesnym "zaliczeniu" mojej osoby, nagle szuka nowej zdobyczy.

Gość alleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:O

Gość kimono
up

Gość To Ty niezla dupa jestes

Gość .. . . . .. .. ... .. .
ja ostatnio jechałam autobusem rano w godzinach szyczytu, pełen autobus, a to siedzi sobie koleś (taki oblech maxymalny) i wali konia wywalając na mnie gały (a byłam ubrana w dżinsy-bojówki i sweter z golfem)...to dobiero było bleeeeh. trzeba się pogodzić z faktem, że jakiś procent facetów to tylko zwierzęta.

Gość codzien mnie spotyka
moze dlatego ze wygladam jak wygladam,tzn duzy biust,włosy blond do pasa....wkurwia mnie to jak nie wiem co

Gość W autobusie walil

Gość 1231
no to ja mialam podobna sytuacje a bylam ubrana w dzinsy i czarna polowke i klapki nie na ocasie nawet!!! no i byla godz kilka minut po 14!!! niektorzy to maja tupet!!!

Dziś postapiłaś zgodnie z dobrym obyczajem... ale za parę lat będziesz łkać by ci się takie co przytrafiło... dlatego nie oburzaj sie tylko bądź z siebie dumna, bo naprawdę masz ku temu powód.

Gość aaaaaewaey
hej. nie przejmuj sie.ja kiedys wracam pozno do domu i tez zatrzymał sie jakis pieprzony burak i pyta czy mnie nie podwiesz.no kurwa (przepraszam ale jestem zdenerwowana) jak bym chciała to bym stopa łapała... wiadomo zreszta o co mu chodziło! wiesz mysle ze twoj stroj nie miał z tym nic wspolnego. poniewaz mi koles sie zatrzymał a byłam ubrana zwyczajnie w spodniach na czarno!!

Gość aaaaaewaey
aha. no moze powinnam jeszcze dodac ze moze dlatego mi sie zatrzymał bo byłam sama jedna na ulicy... :)

Gość lilka79
takie zycie. Moje najgorsze przypadki: 1. podszedl facet (pedofil bo mialam wtedy 14 lat) na ulicy i z tekstem do mnie "Ladna jestes moze pojdziemy do mnie i sie popiescimy?" myslalam, ze zwymiotuje:( 2. Jade autobusem i nagle czuje, ze cos twardego wbija mi sie w krok od przodu. (fiut to raczej nie byl raczej palec bo zaden facet nie stal przywarty do mnie od przodu). Odsuwam sie, a za chwile to samo i tak ze 3 razy. Tlok byl nieziemski a mnie sparalizowalo z przerazenia, wiec zamiast odwrocic sie, nawrzeszczec to wysiadlam (teraz bym inaczej postapila) 3. Na wsi na obozie koles znajomy mi bardzo dobrze zaciagnal mnie w krzaki i probowal zgwalcic. Cud, ze szli ludzie i ucieklam. Te byly dla mnie najgorsze, ale mnostwo innych tez bylo, akcji z autem kilka. Faceci sa obleeesni

Ty lidka feministką jesteś, bo czuje fałsz w kazdy twym słowie.

Gość lilka79
czemu falsz? Feministka jestem? a co to znaczy w dzisiejszych czasach, chyba nic... Femina kobieta, a ja bym chciala byc facetem, bardzo bym chciala