merdockja 0 Napisano Maj 21, 2006 Czy mozna zmienic tabletki antykoncepcyjne w trakcie ich brania jestem w połowie listka a nie dam rady ich dalej brac fatalnie sie po nich czuje biore jeanine i sa chyba dlamnie za mocne . A nie chce tez rozregulowac sobie cyklu nie wiem co robic . Czy moge je zmienic na inne , czy musze czekac az do konca listka .? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fafforitka Napisano Maj 21, 2006 nie mozesz zmienic w trakcie listka na inne to jest wykluczone!!! najlepij by bylo gdybys je dobrala do koca..:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Maj 21, 2006 W połowie listka nie polecam zmienić, albo się domęczysz do końca, albo przerwij. Ale rozwalisz sobie cykl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
merdockja 0 Napisano Maj 21, 2006 To trudno najwyzej rozreguluje sobie cykl , nie dam rady tego dłużej brać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goniek Napisano Maj 21, 2006 Witam też miałam ten problem brałam cilest,regulon i czułam się po nich fatalnie.Miałam krwawienia w czasie cyklu,bolał mnie brzuch.Lekarz zmienił mi je na trójfazowe.Biorę TRI MINULET już dwa lata i czuję się rewelacyjnie.Dotrwaj do końca opakowania i zaraz udaj się do ginekologa żeby Ci przepisał coś trójfazowego.Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach