Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamananamaxa

strasznie mi zle

Polecane posty

Gość zalamananamaxa

dlaczego czlowiek jest tak glupi? dlaczego zonaty facett nie moze nawet wyslac sms-a do innej kobiety, gdy prosi go o pilna odpowiedz, bo zaraz zona ma jakies pretensje. dlaczego nie moga pogadac na ulicy bo juz ludzie szeptaja, wymiotowac sie chce... :( niech kazdy patrzy najpierw na siebie, a potem ocenia bezpodstawnie innych. ale mam dola :((( moj temat: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3242135

Gość zalamananamaxa
jest tu ktos? :(

Gość kocham cię bardzo
zonaty moze miec znajome, kolezankia, ale powiedz mi czy one sa zawsze fair? no wlasnie

Gość ale o co chodzi...............
nie znasz bab czy jak ? takie są, jak polożą na facecie lape to koniec!! w każdej rzeczy dopatrują sie zagrożenia , kompleksy niestety !! te kobiety które znają swoją wartość tego nie robią :)

Gość zalamananamaxa
z tego co wiem nie zawsze, ja nie moge sie pod tym podpisac, w tym przypadku jest odwrotnie... to on co do mnie, a ta zona moze myslec ze ja cos do niego :( smutno mi z tego powodu ;((

Gość a ja wlasnie
przedwczoraj bylam lekko pijana, zadzwonilam do faceta i zartujac robilam mu sceny zazdrosci, po kilku chwilach stwierdzilam ze powiedzial troche za duzo, zdenerwowalam sie i sie rozlaczylam, do teraz sie do niego nie odzywam :-O i najgorsze jest to, ze wiem ze nie mialam racji, to wciaz byly zarty ale tak to jest jak sie popije :-O a jestem zbyt dumna zeby teraz sie odezwac pierwsza, czemu ja jestem taka glupia :( ale tak, kobiety moga byc zazdrosne i to bardzo

Gość zalamananamaxa
:beksa:

Gość ale trujesz.......
taka pierdole walkujesz i walkujesz.

Gość a ja wlasnie
ale nie martw sie, jesli nie poczuwasz sie do winy to i tak wszystko bedzie okej, zona troche pokrzyczy i jej przejdzie :) i mi tez kiedys pewnie przejdzie, tylko niech on juz ladnie przeprosi bo ja nie potrafie :(

Gość zalamananamaxa
wlasnie kurde chcialabym miec wszystko w d.... w koncu to byl jeden normalny w swiecie sms... a co ona mysli, i co ludzie moze gadaja tez chcialabym miec w d... tylko cholera nie potrafie, tak mam i juz..

Gość a ja wlasnie
wiem jak to jest, moja przyjaciolka tez kiedys strasznie przejmowala sie innymi, jakos ja z tego wyleczylam ale troche to trwalo... Ale przeciez teraz jeszcze nawet nie wiesz co sie stalo... moze ten sms w ogole nie doszedl? w jakiej sieci masz telefon? Mi sie to ostatnio to czesto zdarza, mam Ere :-O i pamietaj zeby nie panikowac za wczasu, na pewno bedzie okej 🌼

Gość a ja wlasnie
wiem jak to jest, moja przyjaciolka tez kiedys strasznie przejmowala sie innymi, jakos ja z tego wyleczylam ale troche to trwalo... Ale przeciez teraz jeszcze nawet nie wiesz co sie stalo... moze ten sms w ogole nie doszedl? w jakiej sieci masz telefon? Mi sie to ostatnio to czesto zdarza, mam Ere :-O i pamietaj zeby nie panikowac za wczasu, na pewno bedzie okej 🌼

Gość a ja wlasnie

Gość a może byś tak dała spokój
żonatym facetom, co?

Gość zalamananamaxa
bardzo bym chciala zeby to on dal mi wreszcie spokoj, wyslanie tego sms bylo konieczne, jest jedyna osoba do ktrej moglam to wyslac - normalny sms

Gość zalamananamaxa
dzieki "a ja wlasnie" :) probuje zagluszyc mysli przez glosna muzyke. i sie zastanawiam po co ja w ogole sie tym przejmuje

Gość ale trujesz.........
zazrość w życiu jest złym doradcą prawda jest taka że jeśli facet chce zdradzić to w taki, czy inny sposob to zrobi i nie ma znaczenia , czy dziewczyna będzie go pilnowała czy nie , on to zrobi. Śmieszą mnie takie sytuacje gdzie dorośli ludzie okazują zaborczą zazdrość , w takim związku można sie udusić , każdy ma swoj rozum , granice i odpowiada za swoje czyny.

Gość zalamananamaxa
dzieki "a ja wlasnie" :) probuje zagluszyc mysli przez glosna muzyke. i sie zastanawiam po co ja w ogole sie tym przejmuje, ale jak juz pisalam... tak mam i juz, moze kiedys sie z tego wylecze :O

Gość ale trujesz.........
moje alter ego niezaprzeczalnie ma rację.:D

Gość a ja wlasnie
prosze bardzo, teraz pojde sie troche pouczyc i bede czekac jak nienormalna az ten glupek zadzwoni :) a wieczorkiem zajrze zobaczyc jak sie trzymasz :)

Gość zalamananamaxa
tez sie probuje uczyc :O pozdrawiam