Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała zapomniana zła..

dzisaj chcę umrzeć

Polecane posty

Gość mała zapomniana zła..

..nawet bardziej niz wczoraj chociaz wczoraj pragnęłam tego bardzo mocno..i ten cholerny strach strach przed tym co jest Tam, za ta granicą zycia...i to pragnienie ucieczki stąd, ucieczki od samej siebie..ta wieczna szarpanina w mojej duszy..walka chęci smierci i strachu przed nią..tylko strach trzyma mnie tu na świecie..a tak naprawdę przeciez ja już dawno umarłam..jestem chodzącym trupem,ktos mi niedawno pwiedział ze w oczach mam smierć..nie..ona jest we mnie w środku..spoglada tylko moimi oczyma..na ten beznadziejny świat..

Gość poczytaj sobie
w internecie o zaburzeniach osobowosci typu borderline. Idz do specjalisty. To trzeba leczyc. Jesli w zyciu co Ci nie wychodzi, to najpewniej jest to tylko i wylacznie wina twojej psychiki

Gość ale trujesz.......
jedź gdies nad jeziorko czy do lasu. obcowanie z przyroda działa lepiej niż prozac.;)

Gość Joanna5765
też tak kiedyś miałam - przeszło mi... próbowałam sie zabić kilka lat temu, prawie mi sie udało i to nie była chęc postraszenia wszystkich w koło. Zasypiałam ze świadomością, że już nigdy sie nie obudze... Kilka dni wlaczyli o moje życie. Nie było wiadomo czy sie obudze. W końcu otworzyłam oczy i poczułam, że kocham moje życie, to było natychmiastowe. Jak by moje samopoczucie odwróciło sie o 180 stopni. Później musiałam sobie wszystko na nowo poukładać, pomogli mi przyjaciele. Wiesz, czasem trzeba spaść na samo dno, zeby moc sie od niego odbić! Życzę, zeby i Tobie sie udało Maleńka! Uda sie - zobaczysz :)

Gość mala zapomniana zla..
ha ha ale wy durne jestescie ćwoki. przeciez na lupiez sie nie umiera.

Gość mała zapomniana zła
do jakiego lekarza mam iść?chcę sobie pomóc bo już dłuzej tak nie chcę!czy nie roumiecie jakie to piekło zyć pragnąc umrzeć?Depresja łapie mnie zawsze w okresie letnim-w jesieni i zimie jest ok..ale gdy nadchodzi lato cos sie ze mną dzieje złego..nie wiem co mi jest..to jest straszne..

Gość Joanna5765
mozesz iść najpierw do psychologa, ale jakiego dobrego najlepiej polecnego. juz odnisłaś sukces - chcesz sobie pomóc, a to duży krok w przód

mała zapomniana zła---> Wiem jak to jest zyc pragnac umrzec... Choc mysle, ze jednak lepiej niz umierac pragnac zyc :( Szkoda, ze nie mozna sie wymienic z kims latami zycia, heh...

Gość mała zapomniana zła
moja ciocia umiera na raka a chce bardzo żyć..a ja na odwrót..wszystko takie pochrzanione, gdybym mogła oddac jej swoje zycie chętnie bym to zrobiła..ona ma męża dzieci, ma dla kogo żyć.. ja nie mam nic i nikogo..moze to i dobrze..nie mam nic do stracenia..

Gość w jakim miescie
mieszka Twoja cioccia? ile ma lat? a Ty ile masz? dzieciaki duze? co sie dzieje, ze nie chcesz zyc? :(

Gość Joanna5765
moge wiedzieć ile masz lat?

Gość w jakim miescie
ja tez nie mam chęci do zycia...wstyd sie przyznac, ale wiecie co mi pomoglo? pojscie do lozka z facetem, którego lubię. tyle, ze tak sie nie da na dluzszą metę

Gość flore
dziewczyno opamiętaj się! jeśli sama nie potrafisz dać sobie rady, zgłoś się do lekarza, daj sobie pomóc nic, żadne zdarzenie, żaden człowiek, nic, nic, nic nie może być silniejsze od nas. A wbrew pozorom wszystko jest ok, niestety my nie umiemy tego dostrzec Powodzenia

Milosc, sercowe problemy, brak drugiej polowki to nie jedyny powod takiego pragnienia, heh :(

Gość asnyk rules
Trzeba z żywymi naprzód iść, Po życie sięgać nowe, A nie w uwiędłych laurów liść Z uporem stroić głowę Wy nie cofniecie życia fal! Nic skargi nie pomogą: Bezsilne gniewy, próżny żal! Świat pójdzie swoją drogą! :classic_cool:

Gość hek
do --->>> mała zapomniana zła co z Tobą, dziewczyno?

Gość hmm skoro śmierć jest w tobie
to nigdy do mnie nie przychodź :p