Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adela29

NIENAWIDZE MOJEJ TESCIOWEJ!!!!!!!1

Polecane posty

Gość adela29

Za to, że lepiej traktuje drugiego syna, którego żony jak twierdzi nie lubi...

Gość Synowa.............
Ja za moja też nie przepadam....

Gość Teściowa Adeli29
Ja ciebie Adela nie lubię, bo jesteś fałszywa. Lepiej traktuję drubiego syna? Twoja zawiść zapętla cie w jakiejś totalnej paranoi. Ty całego świata nienawidzisz, pustaku. Żal mi mojego syna aż tak sie pomylił.... :(

Gość adela29
jasne!!!!!!! moja teściowa mieszka za granicą, ostatnio jak tu była nawet do nas nie zadzwoniła że jest, teściu to samo zadzwonił jak potrzebował gdzieś przenocować.. A takto czasu nie mają, żona ich drugiego syna kiedyś ich z domu wyrzuciła, do dziś na nią psioczy a mimo to stale dzwonia do siebie, a nas jak zarazy unikają, no chyba że czegoś potrzebują no to jasne wtedy jesteśmy fajni, a my jak idioci stale im pomagamy.. Moim marzeniem jest aby całkowicie zerwali z nami kontakt, zreszta takie zdanie ma także mąż...

Gość Teściowa Adeli29
to powiem ci o co chodzi. Brzydzę się twojego brudnego domu. Nieswieżej pościeli, lepkich krzeseł i niedomytych szklanek. Twoja nadąsana mina mówi mi więcej niż byś chciała. Nienawidzisz mnie wiec cię unikam

Gość adela29
i tak trzymaj :) z daleka od nas

Gość AŚKA72
A ja mam bardzo dobrą teściową. Myślę, że można się dogadać, tylko trzeba chcieć.

Niestety są przypadki bez szansy tak jak u mnie. Pomimo tego że się kiedyś starałam \' dogadać\' to nic z tego nie wyszło. Teraz mam to w nosie i nie zależy mi wcale. Do teściowej mam zlewający stosunek. Jest bo jest a jak jej nie ma jest jeszcze lepiej :-)

Gość i ja tez
nienawidze tesciowej ktora twierdzi ze sunek dokonal zlego wyboru bo jestem z biedniejszej rodziny niz ona a to wiedzma!!!!!sama pochodzi z biednegoi domu i gdyby nie tes to by tam zdechla

Gość derka.we
moja zawsze cos palnie, nie pomysli, a potem przeprasza.. potrafila dzien po ślubie naszym powiedzieć ze jedzie juz do siebie bo jej nudno (zabawialam ja i obsugiwalam 24h, a moj maz byl wtedy w pracy)