Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wakacyjna_Girl

Jak się opalacie?

Polecane posty

Gość Wakacyjna_Girl

Zbliża się lato z tąd moje pytanie :Jak i gdzie się opalacie(Jak-w kostiumie, topless itp. gdzie-na plaży w przydomowym ogrodzie , na tarasieiyp..A możeopalacięsię nago tam gdzie was nikt nie widzi? Ja opracowałam taką metodę: mieszkam w domu piętrowym i na piętrze na balkonie wieszam pościel , koce itp. na balustradzie ,żeby nie było żadnego prześwitu , kładę się na podłodzę i opalam się nago.Mam równomierną opalniznę , i nikt mnie chyba nie widzi , (mój dom jest jednym z najwyższych na osiedlu)

Gość Podróżniczka101
ja opalam się na plaży topless za granicą.Fajna twoja metoda na równomierną opaleniznę :)

Gość z stąd
na boga, z stąd, z stamtąd, skąd, skądże

Gość henk1
Hej wakacyjne dziewcze, Fajnie uslyszec,ze lubisz kápiele sloneczne takie jak ja,ale mylisz sié mówiác ,ze Cié nikt nie widzi.Mam teleskop którym ogládam ksiézyc i inne gwiazdy z bliska a kiedys zauwazylem jak nad najwyzszym bydynkiem we wiosce ( chyba 15 metrów ) krázyl samolot t.z.w awionetka .po pewnym czasie zawrócili i sié gapili ,ale na mój wyciagniéty palec w gescie ,, fakju,,. A w Rosjii zrobili kiedys zdjécie chlopa jak sikal na miedzé,bylo to w panoramie,ale jak chcesz to se nie zaluj tylko krótko po 20 min i radzé dobre olejki najlepiej ziolowe filtr 15,20 a teraz wyszedl 30,powodzenia

Gość celebrityy
ja czasami na solarium,a teraz jak bywaja juz cieplejsze dni to jezdze na domek pod miastem i sie tam opalam w stroju

za pomocą samoopalaczy i balsamów brązujących - nago - widzi mnie wtedy tylko mój chłopak ;)

Gość Plażowiczka43411
Ja opalam się na działce w stroju kąpielowym,a czasem samoopalaczem

Gość Lilleczka2345
Ja w afryce w majtkach

Gość ja się wcale nie opalam
perdole:classic_cool: