Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hunia

Zaraz zwariuje

Polecane posty

Gość hunia

Do mojej wspollokatorki przyjechali na kilka dni rodzice, taka parka nowobogackich. Zajeli moja polke w lodowce, bo przywiezli Oluni troche jedzenia. Moj garnek stoi z jakas zupa na kuchence, nawet nie mam sobie w czym ugotowac czegos do jedzenia. Moje szklanki tez stoja brudne w zlewie. Mamusia wczoraj juz mi zwrocila uwage, ze nie powinnam do pozna siedziec przy komputerze, bo Olunia musi sie wyspac(o tej porze, o ktorej ja siedze, to Olunia baluje na miescie, ale mamunia nic o tym nie wie), ciagle chodzi i zrzedzi, podobnie jak tatus. Teraz ich nie ma, poszli na wycieczke, ale jak wroca to ja ich chyba pozabijam. Nie chce byc nieuprzejma, ale to juz jest za duzo.

Gość hunia
To nie jest smieszne, oni mi na kazdym kroku daja do zrozumienia, ze jestem biedna, nieporzadna, chaotyczna, itp. A wczoraj sama sprzatalam rano mieszkanie na ich przyjazd, bo Olunie gdzies wcielo. Wkur...mnie to, bo oni zgrywaja takich super inteligentnych i cudownych, a sie zachowuja jak ostatnie buraki. Co ja mam zrobic, zwrocic im uwage czy przecierpiec ich wizyte do czwartku?

Gość nie rozumiem pytania
Mnie by juz wkurzyla tak gadka z komputerem ze Olunia musi sie wyspac:O

ja bym na Twoim miejscu wydala kumpele... powiedziala jaka naprawde jest, wtedy rodzicom by galy wyszly pewnie :D

Gość hunia
Co najlepsze, moja wspollokatorka(jestesmy dalekie od kumpelskich kontaktow) uprzedzila mnie w piatek wieczorem przez sms, ze w sobote po poludniu przyjada na 5 dni jej rodzice. No krew mnie normalnie zalewa, jak slysze te gadki"Och pani to chyba sie duzo nie uczy, tak malo ksiazek u pani na polce", "Ola mowila, ze pani tak chetnie przesiaduje do pozna przy komputerze, ale nie wszyscy maja na uczelnie tak pozno jak pani, prawda Olu"...

Gość uszatek
szczerze współczuję :o nie ma dobrej rady - chyba pozostaje wytrzymać i starać się śmiać z tych mądrości :o trzymaj się