Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana młoda

mam niecałe 25 lat i wielki cellulit i rozstepy!czy to normalne??pomocy

Polecane posty

Gość zalamana młoda

witam! tylna partia ud to masakra, a na posladkach duze rozstepy! to moje 2 slabe punkty! czy moze to jakas wada w budowie kolagenu czy cos w tym rodzaju? czy Wy tez tak macie czy to nienormalne jak na moj wiek? Dodam,ze jestem b.szczupla 49kg/167cm.zaczynam wlaczyc z tym intensywnie,ale zastanawiam sie czy to nie jakis feler, bo nie widze takich "uchybien" u rowiesnic:( powiedzcie jak jest z Wami.( fakt jest taki,ze kiedys prowadzilam b.siedzacy tryb zycia i moze sie nazbieralo)

Gość Babo jedna
Nie masz większych zmartwień? Ludzie nie mają pracy, chodzą głodni, ciężko chorzy a Ty się użalasz nad swoją dupą....

Gość małaMiii
To bierz się do roboty! Nie ma co sie użalać, ja nie mam jeszcze ćwiartki wieku a też cierpię na przypadłość cellulitu. Powód cellulitu to zła dieta, którą trzeba zmienić, trzeba się ruszać ruszać, ja poelcam zastosować jeszcze kilka specyfików. Osobiście polecam peelingi (tu jest full wybór), oraz rózne żele i kremy ( tu polcem Eveline i CelluSculpt). Pozdro i powdzenia w walce!

Gość Nawet nastolatki maja cellulit
Ja mam lat 18, waga 47 kg/ 163 cm i mam cellulit i biale, malo widoczne rozstepy

ja roztepy mam od 12go roku zycia i jakos zyje.....a to wszystko wina tego, ze zbyt szybko roslam. teraz mam 21 lat i mam okropny cellulit i dopiero teraz sie za to biore...bo boje sie myslec co bedzie za 10 lat....