Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to czy to

Polecacie kupno wózka dwufunkcyjnego czy osobno spacerówka i wózek głęboki??

Polecane posty

Gość to czy to

Na wózki chciałabym przeznaczyć 1000 zł, za te pieniądze mogłabym mieć sportówkę i wózek głęboki 2 w jednym, jak i osobno, ale teraz sama nie wiem na co się zdecydować. Pomóżcie.

Gość yutuu
ja miałam 3 funkcyjny wózek ,bardzo dobrze sie sprawdził używałam go przez rok,

ja mialam wozek wielofuncyjny i niestety u mnie sie nie sprawdzil musialam wymienic go na spacerowke bo byl wielki ciezki i sama spacerowke sie lepiej prowadzi poza tym wiekszosc wielofuncyjnych nie maja zdejmowanego daszka do spacerowki wiec latem dziecko musi jezdzic z cala buda

moj synek ma dopiero dwa miesiace ale juz widze ze wielofunnkcyjne cudo za ktore slono zaplacilam..bedzie wymienione parasolka ktora wsadze pod pache..teraz poluje na taka parasolke do fotelika samochodowego..praktyczne bardzo..na wyjazdy:)) osobno:))

ja kupilam mojemu synkowi wozek baby willy tj. spacerowka z dopinana raczka(przed dzieckiem) i podnozkiem,regulacja oparcia.pasy bezp., budka z mozliwoscia podejrzenia dziecka(odpinamy material na rzep)przekladana raczka a w raczce schowek ; jest bardzo pozyteczny i polecam wszystkim i nie jest az taki ciezki

Gość ja miałam 3 funkcyjny
i jak tylko mój synek zaczął dobrze siedzieć to go sprzedałam i kupiłam 3 kołowy, sportowy wózek-spacerówkę. Jest o niebo lepszy od tych iluś tam funkcyjnych, lekki i mieści się w bagażniku auta bez problemu. Poza tym jest wygodny dla dziecka i nawet jazda po wertepach nie działa niekorzystnie na kręgosłup dziecka jak w przypadku wózków typu "laski". Laski są dla dużych dzieci - około letnich, młodsze powinny jeździć w wózkach spacerowych dużych. Ja polecam osobny zakup.

Gość ja miałam 3 funkcyjny
około 4 letnich :)

według mnie wózki wielkofunkcyjne są strasznie cięzkie. Funkcja z przekładaną rączką właściwie się nie sprawdza, gdyż po odwróceniu rączki aby dziecko siedziało tyłem do mnie wózek makabrycznie ciężko podnieść, zeby podjechać pod krawięznik. Pod tym właśnie cieżarem wyłamała mi się rączka. Na szczęście wózek miałam na gwarancji. Córkę woziłam właściwie tylko w wózku głębokim 6 miesięcy(nielicząc tygodnia w wózki głebokim, w którym wyłamała mi się rączka), potem kupiłam lekką spacerówką, z której jestem ogromnie zadowolona. Wszędzie ją mogę podnieść razem z córą i wejsć gdzie mi się podoba;)

nielicząc tygodnia w wózku spacerowym miało być;)

Gość to czy to
Najbardziej zależy mi na kupnie dobrej spacerówki, uwielbiam długie spacery, ale niestety noworodek potrzebuje wózka głębokiego. Zazwyczaj nie podobają mi się modele 3funkcyjne, poza tym nosidełko dostałam w prezencie od siostry. Muszę pochodzić po sklepach i się zastanowić:) Dzięki za rady🌼

Gość nie polecamm
wielofunkcyjnego!!!! najlepiej osobno głęboki a potem przeżucić się na lekką spacerówkę

ja także zamierzałam kupić wożek z gondolą i spacerówką w jednym ,ale rozmawiałam z dziewczyną w sklepie, która kupowała kolejny wózek, bo ten wielofunkcyjny się nie sprawdził

Kupilam wozek dwufunkcyjny a juz mysle o kupnie spacerowki w czerwcu albo na poczatku lipca. Sama spacerowka jest lzejsza i zajmuje mniej miejsca.

Ja miałam wózek wielofunkcyjny taco...tzn jeszcze mam-do sprzedania.... Jako wózek głeboki był ok, ale jako spacerówka miał jedna zasadnicza wade. Niby jest raczka przekładana ,ale jest tak zle rozłozony ciezar wozka, ze gdy sie przełozy raczke zupełnie nie idzie nim kierowac.... No i wiadomo ze takie wózki sa ciezkie. Kupiłam teraz sobie spacerowke eurobaby orinoko i jestem bardzo zadowolona

Najlepiej kupić głeboki - niedrogi ....a spacerówkę lekkąi na wypasie :) lekką przede wszystkim )

Mój wielofunkcyjny był do kitu :( JAk mały miał 5 miesięcy przesiadł się do spacerówki i jest super :)

ja myslałam o bebecar,drogi to fakt, ale podobno nie jest za ciężki, duzo osób jest z niego zadowolonych, ale za 2000 mogę miec głłęboki i spacerówkę oddzielnie

Gość a co myslicie o takim
ale on tak naprawde ma 4 kolka tylko ze te przednie sa blizej siebie

Ja tez polecam dwa wózki, tzn, np. dwufunkcyjny z gondola , tańszy albo dobry używany, a potem dobrą spacerówkę. Co do wózka bebecar. Moze te nowsze modele sa lzejsze ale ja mam starszy model Raider At i jest bardzo cięzki. Ale generalnie sa to duże wózki i cięzko sie nimi przemieszczac np. komunikacją miejską. Za to sa solidne, wygodne i dobrze sie prowadzą. No i wytrzymałe. Mój jako głeboki sprawadza sie ekstra, spacerówke też wykorzystam na pewno w zimie, ale za niedługo mam zamiar dokupić sobie lekki fajny wózeczek spacerowy.

ja kupiłam wózek 3 funkcyjny chicco za 2500 zł, ale teraz załuje Najlepiej jest kupic najpierw głeboki ...ale takich w ofercie jest niestety mało ...a potem dobrą spacerówkę

Gość ja tak na marginesie
ja najpierw miałam zwykły głęboki( na paskach i lekki!) a potem spacerówkę graco i byłam zadowolona teraz kupiłam wielofunkcyjny i będę żałować???

Gość a jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
polecam Quinny zap super najlzejszy wozek na swiecie i 2 funkcje...rewelacja kupuje taki za miesiac juz :)

20! to jak go dźwignęłaś? łoł

no to rzeczywiście dora\dzila, ja kup0ilam tani, rzeby w razie zlodziejstwa z klatki nie rwać wlosów z głowy:)