Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o czym szumia wierzby

jak jej pomóc?przemoc w rodzinie

Polecane posty

Gość o czym szumia wierzby

Moja ciocia jest od kilkunastu lat bita przez swoojego męża psychopatę, kilka dni temu znowu ja pobił, uciekła do swojej siostry, ale przyjechał po nią, zabrała ja prawie siła do domu, potem znowu ja sprał, ciocia dostała zawał i jest w szpitalu, na dodatek z poobijana twarzą..lekarze ją pytali o te siniaki, powiedziała ze upadła ze schodów..moja ciocia nie ma dokąd pójśc,musi byc z tym gnojem który ja maltretuje, nie wiem jak jej pomóc?

Gość wziac ja do siebie
albo wlac mu w ciemnje uliczce

weżcie się wy do kupy postarajcie się o jakiegoś normalnego faceta.bo chyba macie jakiś normalnych w rodzinie i wpierdolcie temu gnojowi.Aż we mnie wre

oko za oko ząb za ząb.Atak wogóle to czemu patrzycie na to spokojnie przez tyle lat .To jest chore ,jakby mnie mój chłop dotknoł choćby paluszkiem,zabiłabym.

tylko ciocia może pomóc sobie sama tak długo jak bedzie sobie wmawiac ,ze nie ma dokąd pójśc tak długo bedzie jego ofiarą przecież jest mnóstwo domów dla kobiet takich jak ona nie ma tam idealnie ,ale da rade dojść do siebie a facetem powinna zająć sie policja rodzina powinna jej pomóc wyrwać sie psychicznie z tego skontaktujcie sie z jakąś oranizacja kobieca w pobliżu , niech porozmawia z nią psycholog

Zmowa milczenia, wszyscy wiedzą i nikt nie reaguje-na policję się z tym idzie dziewczyno!, ja juz tak zrobiłam i poskutkowało, dramaty czterech ścian -nikt nie chce ingerować, a później jak dochodzi do tragedii to odpowiedzialność zbiorowa , czyli nikt nie czuje się winny. A tak naprawdę wszyscy jesteśmy winni ,bo zwykle nie reagujemy

Gość Klub Pomocnych Matek
prosze wejsc na temat KLUB POMOCNYCH MATEK z dniA 03.04.07 ALBO NAPISAC SMS 697758750 I PRZEDSTAWIC SIE.ODPISZE NA PEWNO01

Gość internautkaaaaaaaaa11111111
I co dalej?Nie ma sprawiedliwosci ?

Gość aischa2486
hej mam na imie asia przeszlom terror w domu tzn widzialam jak tata tłukł mame do tej pory mam sny jak mama stoi nad zlewem i pluje krwia, bil ja tez jak byla w ciazy i dlatego moja siostra nie zyje a brat ma porazenie mozgowe. Od 15 lat mam spokoj tzn nie mieszkamy juz z ojcem ale on nadal odwala i jest mi z tym ciezko ze mam takiego tate