Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxooooooooxx

Farbowanie rzes???

Polecane posty

Gość xxxxxxooooooooxx

czy ktoras z was farbowala rzesy u kosmetyczki? jak to wyglada i czy warto?

Gość henna - ładnie i trwale

Gość hhhhhhhhhhhehehehehehehe
NIE JEST TRWALE TYLKO DO 3 TYG SIE TRZYMA:o SZKODA, BO WARTO

Gość xxxxxxooooooooxx
ale ladnie o wyglada???ni wiem czy sobie zrobic u mnie kosztuje 8 zl wiec to nie majatek:) jaki jest efekt?

Gość madziul
a ja sobie nakładam sama i też wygląda fajnie, tylko trzeba miec wprawe by nie umalowac sobie całych oczków :D

Gość biala kreska
Owszem, tzw. henna na rzęsy kosztuje ok 10 - 20 zł w zależności od miasta i czy dochodzi do tego wyrównanie i farbowanie brwi (całość ok 20 zł). Henna, przynajmniej u mnie wyglada bardzo ladnie. Jesli jestes blondynka to nie daj sie namowic na brazowa henne - u mnie wyszły rude:-O. Czarna wyglada ladnie i w miare naturalnie, ale to też zależy od gabinetu. Trwałość to powyżej 2 tygodni, potem blednie. a wygląda to tak: kosmetyczka zmywa tusz z rzęs, jesli akurat przyszlo sie do gabinetu umalowaną. Następnie smaruje kremem powieki i miejsca pod oczami, naklada platki na dolną powiekę. Potem trzeba zamknąć oczy i przez jakieś 10 minut nawet nie mrugnąć. W tym czasie kosmetyczka naklada henne. Potem zmywa po tych 10 minutach, przy czym wtedy może to nieźle szczypać:-O I gotowe:)

Gość xxxxxxooooooooxx
biala kreska serdecznie dziekuje za szczegolowe wyjasnienie:) nie jestm bladynka:) mam ciemne wlosy i farbuje je na ciemy braz ale rzesy te na dole sa prawie niewidoczne i dlatego chcialabym je jakos podkreslic:0 wiec wpadlam na taki pomysl aby sobie pofarbowac:) pozdrawiam jutro ide napisze Wam jak bylo:) papa

Gość i jeszcze jedno
henna strasznie wybieka rzesy, wiec za kilka lat, nie licz na to, ze bedziesz miala takie jak teraz..:P pozniej niestety juz trzeba caly czas na nia chodzic heh. Wiec zastanow sie czy warto??

ja właśnie samodzielnie nakładam sobie hennę tak więc piszę z zamkniętym jednym okiem. piecze jak jasna cholera- ale czego się nie robi dla urosy? eh eh eh :]