Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

equagen21

Mam dość...

Polecane posty

Dziewczyny dajcie mi jakiegoś kopa, żebym się pozbierała... Wszystkiego mam dosyć, wpadłam w jakąś depresje chyba. Mój facet jest daleko, przyjaciółka wyjechała też na dłużej, mam wrażenie, że zostałam sama :( Jest mi tym bardziej smutno, bo pokłóciliśmy się z moim facetem, nawet już nie pamiętam o co :o i nie odzywamy się do siebie od dwóch dni, oczywiście obydwoje mamy swoją \"dumę\" i ani ja ani On nie chcemy zrobić pierwszego kroku i odezwać się do siebie... A mi jest smutno i tęsknie... Przepraszam Was, że tak się żale ale nie mam z kim o tym pogadać, a tutaj na kafeterii łatwiej jest wyrzucić wszystko z siebie bo jednak wszystko jest tak bardziej anonimowo. Muszę się pozbierać, a jakoś samej jest ciężko :(

Gość romantyk.....
a dlaczego chociaż raz nie schowasz swojej dumy? :o

no właśnie nie raz ją już chowałam i chciałabym żeby On też kiedyś zrobił pierwszy krok i tak powstaje błędne koło :o

Gość krakowiak
dej dziołcha adres przyjadymy, skopjymy, wydudkomy i kasy niy bydymy za to chcieli i zjemy ci tego robaka

Gość romantyk.....
to po co się z nim kłócisz? :(

Kurcze przecież nie planowałam tej kłótni :o Wszyscy się czasami kłócą... Pewnie mogłabym czekać jeszcze dłużej i milczeć ale raz, że On jest daleko i tęsknie, a dwa, że potrzebuje Go teraz, a trzy - kocham Go..

Gość romantyk.....
żeby był jakiś powód, to bym się nie dziwił, ale skoro sama nie wiesz o co poszło...? bez sensu

Nie napisałam, że nie wiem, tylko, że już nie pamiętam... A własciwie powinnam napisać, że nie chce pamiętać...

ramantyk... zadko kiedy klotnie maja sens.. a juz napewno klotnie w zwiazku.. i to na ogleglosc (tak?)wszyscy sie kloca, a przeciez wszyscy sa tacy mundrzy ze \"klotnie sa niepotrzebne i bez sensu\" ba... eeeh.. wspolczuje.. wiesz, mam identyczna sytuacje, facet daleko, przyjaciolka w anglii.. i wszystko takie nijakie i do chrzanu... ale to ci minie, za kilka dni.. jednak proponuje zebys schowala dume.. i napisala mu cieplego smska... ja tak zawsze robie, bo on nigdy pierwszy sie nie odezwie a ja po dniu milczenia sobie mysle \"a dobra, co mi szkodzi i tak jest najukochanszy to przeciez moge ja pierwsza sie odezwac, zeby to juz miec za soba...\" a potem misie uroczo odwdziewcza za to ze ja pierwsza koncze klotnie... choc fakt, czekam az to on kiedys sam z siebie napisze cos cieplego na poprawe sytuacji... wiadomo, nikt nie jest idealny pozdrawiam cieplo

Dzięki za wsparcie Ivaa 🌻 Tylko, że ja w takich chwilach mam powyżej uszu tego, że to zawsze ja wyciągam pierwsza rękę, mam wrażenie, że jemu nie zależy... Smutno mi po prostu, chciałabym mieć to już za sobą ale wiem, że potem gdzieś tam głęboko w sobie będę zła na siebie, że znowu to zrobiłam, że znowu to ja :( Tak bardzo chciałabym żeby On się odezwał 😢

no ja wiem... mimo wszystko chcemy by nas czasami (baa, caly czas!) wyjatkowo, jako ten skarb w zyciu, by nawet podczas klotni nas szanowal i kochal nad zycie.. ale kurcze, jak facet jest dumny i upierdliwy to nie poradzisz....niestety... wiem ze potem sie mysli \"aaj.. znowu ja.. znowu...\" ale myslisz ze gdy kierujesz sie tak \"ha, teraz to ja bede czekala az ty sie odezwiesz kochaniutki! :> zobaczymy kto dluzej wytrzyma......:]\" to sprzyja zwiazkowi? a juz gdy tak robia dwie osoby naraz? no po co to komu...kurde, co jest wazniejsze.. szacunek do siebie, duma honor i te sprawy czy zwiazek, uczucie i druga polowka... moze kiedys on to odwzjaemni :) moze jak juz sie pogodzicie, to mu tak to powiedz w zarcie ze czasem moglby schowac ta swoja dume w kieszen ;) zycze powodzenia!

oj, zjadlam slowko\" by nas czasami TRAKTOWANO wyjatkowo...\"

Chyba masz racje Ivaa :) W końcu to facet którego kocham, ugryzę się w jęzora i znowu to ja się odezwę i z tym małym \"wypomnieniem\" przy okazji też dobry pomysł. No nic, to piszę do tego mojego Brzydala...

:) no bo jesli zescie sie poklocili o jakies gowno... inna sprawa jesli klotnie maja cos na celu (ja np. udaje przez telefon ze jestem zla i sie wyklocam, ale chce cos podkreslic, uzmyslowic mu zeby zrozumial i zapadlu mu to w pamiec :P) mojego Brzydala... no ladnie :D ja to wtedy mysle \"dobra debilu kochany, niech ci bedzie....\" :P:P bedzie dobrze! buziaki, dobrej nocki :)