Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brzydki_smutny_samotny

Dlaczego kobiety patrzą tylko na wygląd?

Polecane posty

Gość ojad
Muddle-along ---- a cz Ty patrzysz na wyglad dziewczyny?

Gość tutututut
On nie chciał. Mówilam mu że może by sobie pofarbował włosy, nie chcial, uwazal że to dla gejów. Na siłownię nie chcial chodzic, nie chcialo mu się. Jedyne co na nim "wymusiłam" to żeby się lepiej ubierał, bo gdy go poznałam to ubierał się jak ćwok. Okropnie po prostu. A dlatego z nim próbowałam bo.. cóż, to dluga historia. Byłam wtedy samotna, przygnębiona po poprzednim związku, a jego poznalam przez net. Naprawde go lubilam, mial super charakter. Jakoś mnie zauroczył. Spotkaliśmy się, byłam w szoku, brzydził mnie. Zaproponował kolejne spotkanie a ja pomyślałam że jestem głupia skoro patrzę na wygląd, że powinnam dać mu szansę itd. I tak od spotkania do spotkania. Bywało że po randce wracałam do domu i płakałam. Ze złości na siebie!! Że jestem wredna bo go nie kocham!! Tak się łudziłam, łudziłam, poszliśmy do łóżka, sądziłam że może bliskość fizyczna mnie przekona. Nic z tego. Zerwałam. Dziś już wiem że nie ma sensu męczyć się z kimś kto fizycznie odpycha

Gość do poprzedniczki
niepoważna wada?? Ty się zastanów co piszesz. Kręgosłup to poważna sprawa, bardzo. A mniej lub bardziej może być tylko stopień, ale to zawsze kręgosłup!

Gość muddle-along
To czy powazna czy nie zalezy od tego ile ma stopni ta skolioza, w kazdym razie silownia raczej odpada, bo nawet plecaka do szkoly nie ma jak dzwigac a co dopiero ciezary.

Gość muddle-along
"a cz Ty patrzysz na wyglad dziewczyny?" Patrze, i jak widze brzydka dziewczyna to jest mi bardzo przykro, bo domyslam sie co moze przechodzic.

Gość ale rozne są gusta
dzieki temu życie idzie naprz ód i jest fajne

Gość KAROLLln
nio, ale mowie o basenie?? z tego co mi wiadomo to basen jest wrecz wskazany..nawet jako rehabilitacja...!!! wiec nie wiem o co chodzi...

Gość pokola
Taaaa fajne. Co w tym fajnego ze sa osoby, ktore nikomu sie nie podobaja? :O

Gość tutszka
pokola - to w tym fajnego że na tle brzydali widać ładnych :) musi być kontrast żeby widzieć kogo wybierać :)

Gość pokola
Tzn wybierac ladnych, tak? Nie ma co....:O Czy tylko ladni/ladne zstuguja na uwage?

Gość tutszka
współczuję brzydalom, to musi być straszne patrzeć w lustro i nie być zadowolonym ja uwielbiam swoją twarz :)

Gość KAROLLln
tututututu.. wspolczuje facetowi..bo z tego co piszesz to on zmienic sie nie chcial..:( niecierpie takich uparciuchow.. to nie bo gejowskie tamto nie.. =/przykre,ze sie go brzydzilas..ja bym nie mogla z kims takim byc.. ja jestem egoistka...sa takie osoby co narawde odpychaja..a ja zawsze sie zastanawiam co mogly by zrobic, zeby lepiej wygladac...

Gość pokola
Tak to JEST straszne.:(

Gość tutszka
problem w tym że brzydale za wysoko mierzą znałam kilku takich, szkaradni jak noc, a chcieli tylko opalone smukłe blondyny brzydale dla brzydali są stworzeni

Gość muddle-along
"nio, ale mowie o basenie?? z tego co mi wiadomo to basen jest wrecz wskazany..nawet jako rehabilitacja...!!! wiec nie wiem o co chodzi..." Jasne, ze jest wskazany tylko ze byla mowa o zrobieniu ladnej sylwetki a nie rehabilitacji ktora i tak nie przynosi zadnych efektow. Z reszta i tak nie poszedlbym na basen, bo mam tyle defektow w sylwetce i urodzie ze jakbym sie rozebral na takim basenie to chyba zaraz ktos by moje zdjecia w internecie umiescil.

Gość pokola
Polska dla Polakow, ziemia dla ziemniakow...:O

Gość nie ma osób które sie NIKOMU
nie podobaja. Zenia się zezowaci, i garbaci, karły itd Tp tylko kwestia znajomosci z jak najwieksza grupa ludzi,zawsze sie kogos znajdzie. Ludzie chca miłosci bardziej niz pokazania sie z przystojmn\niakiem.

Gość KAROLLln
plywanie super rzezbi cialko.. :) tak apropos... szczegolnie motylkiem:) ladnie sobie mozna miesnie wyrobic...

Gość muddle-along
A najbardziej mnie wkurza jak ktos sie smieje z brzydkich ludzi, jakby sam mial taki ogromny wplyw na to jak wyglada.

Gość tutszka
pokola - nie ironizuj. Jestes facetem? Założę się że zupełnie nie zwracasz uwagi na brzydule stojące w kącie, bo chcesz mieć ŁADNĄ dziewczynę, zgadłam? Jest tyle brzydkich albo grubych dziewczyn które są samotne. Za nie się weźcie, może mają bogate wnętrze.

Gość KAROLLln
to prawda wplywu duzego sie nie ma...niekotrzy poprostu sa farciarzami i tacy sie urodzili..ale zauwaz ze cos robic mozna..jak sie chce..

Gość muddle-along
"plywanie super rzezbi cialko.. tak apropos... szczegolnie motylkiem ladnie sobie mozna miesnie wyrobic..." Wyrzezbie sobie cialo a pozniej bede sterczal w koszulce z krotkim rekawem, tylko jedna reka jakos tak przy ciele dziwne a druga wrecz przeciwnie. Dla odmiany, co by nudno nie bylo... innym.

Gość KAROLLln
bo tak naprawde jest tak.. brzydkim dziewczynom sie przystojniacy marza..a brzydkim facetom laski...

Gość pokola
Nie ironizuje:O Jestem dziewczyna i to brzydka, dlatego sie przykleilam do tego topiku. Wyprzedze Twoje kolejne pytanie: nie interesuje sie przystojniakami, bo wiem ze sa nie dla mnie.

Gość muddle-along
"to prawda wplywu duzego sie nie ma...niekotrzy poprostu sa farciarzami i tacy sie urodzili..ale zauwaz ze cos robic mozna..jak sie chce.." No mozna, np operacje, ktorych najwiekszymi przeciwnikami sa ci ktorym nic nie brakuje. Albo mozna cale zycie spedzic na sali rehabilitacyjnej. Albo np cala mlodosc na walczenie z tradzikiem, a pozniej np doroslosc na pozbywanie sie blizn po nim. Caly czas cos sie dzieje, cos mozna robic.

Gość KAROLLln
muddle nie rozumiem o co ci chodzi z ta reka..kurde wybierz sie czlowieku na basen..moj kumpel ma powazne rzeczy z kregoslupem i chodzi na basen..cwiczenia dobrane przez rehabilitantke.. i nad forma i cialem sie pracuje... ja sama mam skolioze i nie wiem o co ci chodzi z tym zlym wplywem basenu..

Gość KAROLLln
muddle ale tragizujesz..naprawde...dieta+ cwiczenia+kosmetyczka+ i nastawienie..najgorsze jak sie nastawienia nie ma...co chyba najgorsze jest=/

Gość muddle-along
no przepraszam bardzo, nigdzie nie napisalem ze basen jest zly

Gość KAROLLln
'w koszulce z krotkim rekawem, tylko jedna reka jakos tak przy ciele dziwne a druga wrecz przeciwnie' nie rozumiem tej wypowiedzi? w takim razie...

Gość muddle-along
ja nie tragizuje, pokazuje tylko zycie z innej strony "dieta+ cwiczenia+kosmetyczka" uhm, tylko tu lekarza brakuje, ktory mi mowi "dla pana niestety juz nie ma ratunku"