Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SPOSTRZEGAWCZY

NIE ZASŁUGUJĄ NA DZIEWICE

Polecane posty

Gość SPOSTRZEGAWCZY

WSZYSTKIE MĘSKIE SZ________, BO CO ONE MOGĄ DAĆ DZIEWICOM? JEDYNIE JAKIEŚ CHORÓBSKO, BRAK SZACUNKU DLA KOBIETY. DZIEWICE ZASLUGUJĄ NA TO CO NAJLEPSZE!!! I JEDYNIE FACECI MAJĄCY PRZED NIMI DO 2,3 PARTEREK MOGĄ SOBIE TAKICH NA ŻONY SZUKAĆ, INNE MĘSKIE SZ_________ WONT!

Gość SPOSTRZEGAWCZY
robie klawego zeza podczas stawiania stolca!

Gość dlaczego 2-3 a nie prawiczki
nie rozumiem tego. Ci co 2-3 tez won

Gość SPOSTRZEGAWCZY
NIE, JAK MIAŁEŚ 2,3 KOBIETY A PÓŹNIEJ SOBIE CHCESZ WZIĄĆ NA ŻONĘ DZIEWICE, TO OK, BO 2-3 KOBIETY PRZED NIĄ, NIE CZYNIĄ CIĘ JESZCZE MĘSKĄ SZ____

Gość co najmniej dziwna teoria

Gość SPOSTRZEGAWCZY
DOBRA, PRZYNAJMNIEJ LUDZKI GATUNEK BĘDZIE MIAŁ SZANCE NA ZACHOWANIE PEWNYCH WARTOŚCI!

Gość SPOSTRZEGAWCZY
NIE BĘDĘ BIEDNE JEŚLI MOJA TEORIA BĘDZIE PRAKTYKOWANA, WTENCZAS BĘDĘ NA RĘKACH NOSZONE I SZANOWANE, A MĘSKIE SZ___ TEGO NIE UMIEJĄ

Gość ech.................
wszyscy wont !!!

Gość służne spostrzeżenia
ja taką chcę:)., a mam za sobą 3 parterki, dziewic coraz mniej, więc NAM JE ZOSTAWIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bez sensu. A nie dziewice to gorszy gatunek??? A jak kobieta miała 3 facetów, to już taki szacunek jej się nie należy, a facet jak miał 3, to jest super? Co za SZ_____ poglądy!:]

Gość tak se pisze
wszystko zależy od człowieka.. ja byłam dziewicą a dla mojego partnera gdzieś tak czterechsetną kobietą z którą się kochał, i wiem że dzięki temu potrafi mnie docenić, także poprzez porównanie, i że nie będzie już szukał żadnej innej (że tak to określę, wyszalał się już)

Gość Andrzejo1
Nie potrafiłbym szanować żony gdyby miala nawet jednego faceta przede mną

Każdy facet ma prawo szukać dziewicy na żone jeżeli uważe że tylko z taką będzie szczęśliwy

Ale czy wy naprawde nie widzicie jakie to chore! Jak facet to zdobywca Jak kobieta to dziwka Już pomijając to,że karzdy (prawie) facet, chce seksu przed ślubem, a do ślubu ma być dziewica :> Powtarzam; Czy nie dziewice są gorsze? Niby dlaczego? Dlaczego facet jak spał z 3 kobietami to jest spoko, i zasługuje na dziewice, a panienka ma być \"czysta\" ??? Takie to puste i zakłamane :(

Gość magne
faceci ktorzy sami maja odswiadczenie i szukaja dziewicy maja jakies kompleksy i nie warto na nich zwracac najmiejszej uwagi, bo tylko swoja flustracja denerwuja a poczucie wlasnej wartosci odbudowuja upodlajac inne kobiety. Pewnie byli slabi w łozku;)- dziewica nie ma porownania

To nie jest puste tylko naturalne. Puste jest raczej postępowanie wbrew sobie, wbrew własnej naturze

Gość mówta co chceta ale
niedziewice są gorsze

Gość Pewno
nie ma jak dziewica na żonę, zupełnie inne życie,

Gość Dżonny 2
Jak kobiety będą podrywać mężczyzn to one się staną zdobywczyniami to wtedy będą miały prawo do tego zaszczytnego tytułu. A szmata co koleś podchodzi a ona sie godzi to szmata. Facet co włoży multum wysiłku w podryw i nawysila sie żeby wyrwac laske postawi 5 drinków prawi komplementy zasługuje na miano ZDOBYWCY a nie jak taka se mysli nadstawi dupe i pretensje ma że szmata

Gość Dobry argument
sam bym tego nie wymyślił

Gość Figlarz z nowej wsi
Co racja to racja facet to sie sam musi postarać i wyhaczyć laske i musi sie pomęczyć a laska to ino wlezie na dyskoteke i jak ma ochote to ma gwarantowane dupienie. Musi jedynie kiwnać głową na zgode hehe

tak????!!!!! TO DLACZEGO JAK DZIEWCZYNA JEST DZIEWICA TO JEDZIECIE PO NIEJ ??!! ze nikt pewnie jej wczesniej nie chcial?! powodujecie ze dziewczyny wstydza sie dziewwictwa i jak najszybciej pozbywaja sie go (wlasnie z takimi meskimi szmatami najszybciej:?) ehh dziwne to wszystko :P

Gość magne
Dżonny 2 smieszny jestes, jesli dla ciebie rozmowa z kobieta to wysilek a nie przyjemnosc to moze lepiej jedz przez cale zycie na recznym

Gość To nie my jedziemy
po niej tylko szmaty które się puszczały pod męskimi nickami

Gość Jeżeli dziewczyna
wstydzi się dziewictwa to jest poprostu głupia