Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SPOSTRZEGAWCZY

NIE ZASŁUGUJĄ NA DZIEWICE

Polecane posty

asz jak dobrze miec czarny nick p-przynajmniej mozna wyjsc na chwile i sie pod ciebie nie podszyja:P A jak Was to tak interesuje to jestem dziewica :p I nie mam zamiaru sie spieszyc i tracic je z jakims pakero dresem czy inna meska szmata :p (bo innych jeszcze nie poznalam :p - wolnych:P) a tak serio to fajna ta dyskusja:p Ale kobiety wydaje mi sie nie wymagaja od facetow bycia prawiczkiem (to jak skazanie sie na stara panne albo popularnego w ostatnich czasach singla:p ) Faceci zawsze chca być tymi pierwszymi, a kobiety chcą aby oni byli ostatnimi :P - i tego sie trzymam narazie sie sprawdza (na bazie obserwacji oczywiście:P)

Gość słodziutki kociaczek
z Ciebie mała

Gość Kooleś22
muszę sobie znależć taką małolatkę

Gość Kooleś22
Znależć, bzyknąć , zostawić i poszukać następnej.

Gość Kooleś22
To już nie ja pisałem i nic więcej nie będe pisal

Gość bauahahahahahahaha
takich dziewica małolatek do bzykania jest mnóstwo!!

no i właśnie na takich jak koleś numer 2 uważać trzeba :P hmm chyba musze jakies zmiany wprowadzic: to prawictwo to jednak jakis dowod milosci - koślawy i ślepy- ale jakiś zawsze:D gorzej jak sie ktos spózni :(

Gość Kooleś22
Ale to podszywacz pisał.

Gość bauahahahahahahaha
takich dziewica małolatek do bzykania jest mnóstwo!!

no spoko spoko widze. (ja zalecam te czarne nicki - naprawde nie boli :D )

Gość Marclin1982
Również mam dziewczynę w tym wieku i jestem zadowolony, choć od 4 miesięcy sexu nie uprawiałem ALE WARTO

Gość zosikaa
bylam z prawiczkiem i bylo okropnie

Gość zosikaa
nic mi nie dal za moje dzieictwo i moze faceci bardziej doswiadczeni i rozwinieci emocjonalnie sa lepsi

Gość nie pytać
No jasne, na pierwszy raz lepsi żonaci (i już dzieciaci) :) .

Gość i najlepiej już mający
wnuki:-P

faceci to MSZŚ....Nie musze tłumaczyc skrótu..Gzic sie chcą na prawo i lewo przed ślubem ..ale zonka zeby dziewicą była...Szmatławce ..Żeby od kogos wymagać samemu trzeba soba coś reprezentować

Gość zgadzam się z moją
przedmówczynią.Aby wymagać trzeba też coś dać od siebie!!Faceci wymagają dziewictwa od żony a sami szmacą sie na prawo i lewo:-oRzygać sie od tego chce:-PHipokryzja i dwulicowość!!!Faceci to najgorsze dziwki,nie kazdy oczywiscie ale niestety wiekszosć:-o

Gość mały Dżony
mirabelka, ja nie znam tego skrótu, wytłumacz...

Gość dobre..........
ty mężuś...a ty masz żonę w ogole, bo wypowiadasz sie jak jakis gówniarz albo prawiczek...ty jeszcze w swoim życiu szmaty nie widziałeś chłopcze...wypieprzy cie ,zabierze kasę i na dowidzenia pokarze ci pół dupy...a ty będziesz wspominal i chwalił sie że taka fajna babkę miałeś-frajer z ciebie może rzeczywiście szukaj dziewicy...ale to dziewictwo wcale nie zapewnia ze dziewczyna będzie cicha mycha..oj mam nadzieje,ze kopnie cie skutecznie w dupe...to nie będziesz kobiety dzielił na dziewice i nie dziewice wyzywał ich od szmat małolacie

mężuś ...tak sie wypowiada o kobietach..czytałam parę jego wypowiedzi..facio ma jakies kompleksy...i przychodzi sie na forum wyzywać..a w domu pewnie dostaje baty od zonki ,która pewnie na kazdym kroku doprawia mu rogi..:)

Gość mały Dżony
Mnie to najbardziej wkurza, jak kobieta juz wcześniej komuś dawała, a do mnie mówi "po ślubie". Albo wogóle chce ślubu :/ .

Gość dobre..........
ty mały...ty lepiej tez milcz...kobiety tu powinny sie wspierac a nie czytać pierdoły....o waszych wymaganiach

Poszaleliście na tym forum:D!!!!!! Ale pare rzeczy to prawda. Jak kobieta dziwica, to tez nic nie znaczy. Jeszcze w małżeństwie jej się zachce dowiadywać jak to z innym jest;P JA NAPRAWDE MAM SZACUNEK DO DZIEWIC:)>>>RESPECT.:) Ale mam takie poglądy,że generalnie czy wśród znajomych, czy na roku, czy gdziekolwiek>> Lata mi kto z kim sypia, i kto ile miał partnerów.Bo to nie świadczy o człowieku. ALE:) !!!! Mam np duży szcunek do mężczyzn którzy jak prześpią się z panną, nawet na jedną noc, to nie głoszą o tym na lewo i prawo, i nie traktują jej jak szmaty.(Chcieli oboje.Dwoje dorosłych ludzi,którzy wiedza co robią). A jak szmata...? Hehe:D. No cóż.. Facet który sypia ze szmatami to SZMACIARZ ZWYKŁY. Według tego kryterium, facet może też być KURWĄ, tylko..męską:)

Gość dobre..........
to cytat z topiku dziewica a wierność-drogie panie przeczytajcie a potem powiedzcie co o nim myślicie mężuś ,,a tu miłość nie ma nic do tego bo żonę można kochać ale na dziwki dla odmiany chodzić,. Ja tak nie robię ale gdyby moja żona nie była dziewicą to już nie raz w burdelu z kumplami bym się bawił '' moja odp.: o to przykład waszego męskiego chóru-gratuluję nie lubię się ,,powielać'' ale jeszcze raz to napiszę ,że jest dziewica to ją nie zdradzasz ,a tak tylko o tym myślisz... nie będę komentować A CO TO KU*WA jest jakieś wytłumaczenie dla zdrady-żałosne

Gość własnie tak
to sobie tlumaczą zużyte męskie kurewki...

Gość buhahahahahaha
A jak spotkasz dziewicę to zanim się z nią ożenisz to musisz ją dać wypróbowac kumplom. Bo jak wyjdzie za mąż jako nienaruszona, to bedzie się zastanawiać jak to by było z innym. A tak to może się nawet czegoś nowego nauczy.

Gość dziewica predzej czy później
zdradzi męża bo będzie sie chciała przekonać jak to jest z innymi facetami bo sie nie wyszalał przed slubem:-oWięc kiedys bedzie chciała to nadrobić:-P

Skąd te wszystkie kurwy sie biorą. Czytam to i uwierzyć nie mogę

Gość Jak kobieta puszczała
się przed ślubem to i po ślubie będzie jej latwiej zdradzać. Dziewice są pewniejsze