Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SPOSTRZEGAWCZY

NIE ZASŁUGUJĄ NA DZIEWICE

Polecane posty

Gość tylko Ci sie wydaje że
sa pewniejsze:-PW życiu nic nie jest pewne;)

Gość Jak kobieta zdradzi to
zawsze można sobie ne dziwkach odreagować a znacznie trudniej żyć ze świadomością że kto inny rozdziewiczył Ci żonę, lub znależć dziewice

Gość ale farmazony
:-o

Gość farmazony
Że niedziewice chcą być uważane za tak samo wartościowe jak dziewice :0

Gość Tyle że nie są
i nigdy nie będą

JAK FACET SYPIA Z WIELOMA I NAZYWA JE KURWAMI TO ==>> FACET KTÓRY SYPIA Z KURWAMI JEST KURWIARZEM:). TAKĄ MĘSKĄSZMATĄ:D JAK FACET SYPIA Z WIELOMA I NAZYWA JE KURWAMI TO ==>> FACET KTÓRY SYPIA Z KURWAMI JEST KURWIARZEM:). TAKĄ MĘSKĄSZMATĄ:D :D:D:D:D Tak tak:) Facet na poziomie, taki z którym w ogole warto się przespać w życiu tak nie powie o kobiecie! Tylko nie wszystkie kobiety umieją wyczuć takich facetów:( P.S. A do panów z tymi głupimi poglądami. Wjaśnijcie mi, dlaczego jak nie dziewica to szmata? Takie uogólnienie. Jak np kobieta była tylko z jednym meżczyzną, kochali się oboje,żyli razem 2 lata, albo 5... No i jak to w zyciu bywa, coś się nie ulożyło (Albo np farjer ją zdradził, więc się z nim porzegnała;) ). Szmata??? Bo nie dziewica? Takiej już nie chcecia??? (A o ewentualnym gwałcie to szkoda wspominać..Szmata? Bo nie dziewica? )

Gość ale farmazony
to,ze faceci szmaca sie na prawo i lewo a wymagaja dziewictwa od swoich zon:-o

takie dyskusje toczyły się tu 1000000000000000000000 razy więc trzeba się nie udzielać to może im przejdzie:D moja propozycja jest taka:) poproście moderatorów o nowy \"pokój\" pod tytułem \"dziewice\" i tam sie moherujcie:) bo tego się juz czytać nie da!!!

Gość Każdy ma to co lubi
Mi by przeszkadzało gdyby moja kobieta miala kogoś przede mną. Może dlatego że nigdy nie miałem dziewicy

Gość i nie będziesz miał

Gość Ona mnie to ja ją

Gość buhahahahahaha
Pokój " dziewice" ? To może inny pokój "łatwe i puszczalskie" co ?

Gość Jak nie znajdę
to zgwałcę ale będe miał

Gość żona była dziewica
Mirabelko, że ty masz słaby charakter, to nie znaczy, że inne osoby, które trwają do ślubu w czystości, też takie są.

Gość farmazony
Właśnie udowodniłaś , jaki masz "silny" charakter.

Betina sid sid....przecież ci którzy brali udział w tym forum nie przyznaja Ci racji ..ani nie wypowiedza sie z sensem na ten temat bo to głąby kapusciane..nie potrafiace nic sensownego napisać..

Gość jurkowskamalogosia
czytam od jakiejs chwili waze komentarze,niekiedy sa smieszne. Mam 22 lata, jestem dziewica i wiecie co?Zakochalam sie,poznalam wspanialego mezczyzne, jestesmy razem pare miesiecy, chce z nim byc, jednak wkurza mnie to ze mial przede mna tak wiele kobiet...jakos chyba dlatego nie moge sie przelamac do seksu z nim, mimo ze kocham . To taka moja wewnetrzna walka,moze to i chore, jednak ja wrazliwiec jestem :( Wiec jak widac- TAK ZLE I TAK NIEDOBRZE>>>

Gość hłe hłe hłe

Gość ktos tam taki
to już kolejny taki sam powtarzający się temat, że dziewice są the best, a wszystkie inne "przechodzone szmaty" nuuudni jesteście, po co wywlekaj 100000 razy te same argumenty jak do takich tępaków nic nie trafia.... blelee ide sie wyżygać normalnie...