Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gaaaaaaaadi

On jedynak, mamusia jest przeciwna

Polecane posty

Gość gaaaaaaaadi

ech. babcia kupiła nam mieszkanie, on od 9 czerwca bedzie juz pracował. jestesmy razem prawei 6 lat a jego mama ma ciągle jakieś ale, nie podoba jej sie to ze synio się wyprowadza..:o z drugiej strony przykro mu ze zostawi rodziców:o jak to pogodźić?beznadzieja

Gość pozdrowienia dla Babci

Gość ehhhhhhhh
skąd ja to znam:/

Gość o matko jedyna
doroslemu facetowi przykro ze odchodzi od mamusi.... rany boskie mi jest brak słow do takiego czegoś!!!!!!1 przeciez to nie oznacza ze zrywa z nia kontakty na amen. skoro chce miec zone to jak on to sobie wyobraza? kto wg was powinien byc waznijeszy?? moim zdaniem matka jest wanza ale to zona wazniejsza

Gość Najwyzszy czas
odciąć pępowine i jezeli moge tobie cos podpowiedziec to ogranicz kontakty z teściową, unikniesz wielu problemów. Nie zrozum mnie źle, nie namawiam ciebie do zerwania kontaktów z przyszłą tesciową, czy odciąganiu syna od matki, ale ... wiesz lepiej stopniowo, stopniowo ... ograniczyć częste kontakty , powodzenia

Gość znosna
fatalnie,ciezko bedzie to przetrwac zycze powodzenia.

Gość Celli77
ja mam chlopaka mamisynka, niestety. Tesciowa nie jest problemem, bo rzadko sie pokazuje u nas. To raczej on piesci sie za bardzo ze soba. Czasem go obserwuje i mysle sobie, ze gdyby moi widzieli z kim jestem... ojej, ciezko by bylo. Tyle, ze jest taki sliczny.. ale jaki delikatniutki! Mamuska go niezle kryla pod kloszem. Leniwy straszliwie. Jakbysmy byli z calkiem innych swiatow. I co, jak to pogodzic?

Gość nie bój sie
nie bój sie i tak bedzie kazdą wolną chwilke spedzał u mamusi

Gość Liiliia
nie ma co godzic na siłe,jak sie nie pasuje do siebie to adios:)

Gość Liiliia
Facet autorki ma juz napewno swoje lata, wiec nie widze problemu w wyprowadzce. Wazne jaki stosunek do tej sprawy ma Twoj facet, zdanie tesciowej traktuj z przymruzeniem oka.

Gość ach te mamisynki
leniwce, wsyztko trzeba za nich robic bo sam ci nie sprzatnie, gdzie nie wyjedzie tam prezenty dla mamusi, a gdzie ja? w kazdym sklepie zjadzie cos sie sie jej przyda:O dzwoni codziennie,jezdzi na drugi kraniec polski co miesiac

A ja wlasnie sie ostatnio dowiedzialam ze jestem najwazniejsza dla mojego Pana!:)jego mamusia jest okropna!nie lubie jej!I powiedzial ze to ja mam zawsze racje!i zemna zyje a nie zna!Wiec czuje ze pepowina zostala juz przecieta heheheh:)