Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

babcia Agrypina

Erotyka upada cz II

Polecane posty

09:14 babcia Agrypina Nic ciekawego juz się tu nie dzieje, sami podszywacze 09:16 taka sobie ja dziewuszka ano upada nareszcie bo tu już sie nie da czytac tych bzdur 09:26 babcia Agrypina podszywacze pogratulujcie sobie - kiedys zycie erotyczne toczylo sie swoim wlasnym fajnym rytmem a teraz tylko pustki i wysmiewane problemy... jak tak dalej bedziecie robic to nie bedziecie juz mieli gdzie sie podszywac!!!!!!!1 09:27 Dziecko Neostrady oj tam panikara z ciebie podszywać też lud musi z czegoś żyć*_* 09:29 babcia Agrypina ale mi życie erotyczne zmarnowali chlip chlip 09:38 avrilon erotyka jest zboczona? chyba raczej tematy, które są tu poruszane one z erotyką to mało mają wspólnego 09:39 Dziecko Neostrady mozna się posmiać do upadłego przynajmniej, więc ciii 09:40 babcia Agrypina o to chodzi że juz nei ma z czego się pośmiać bo to co sie tu dzieje jest juz po prostu wieśniackie... 09:41 avrilon to fakt, czasem ubaw \"po pachy\" istny kabareton 09:42 ale bujda teraz tu jest hardsex memento mori 09:42 babcia Agrypina jak ktoś zacznie w miarę mądry i na poziomie temat to dla większości tutaj jest to zbyt wysoki poziom żeby się wypowiadać.. więc tylko szydzą.. 09:42 Dziecko Neostrady babcia oj bo ty się już przyzwyczaiłaś do tych nic nie wartych postów i topiców a ja dopiero się ucze 09:43 babcia Agrypina zycie erotyczne na kafe nie ma z sexem nic wspólnego z hardesxem to juz w ogole to jest tania imitacja 09:43 Dziecko Neostrady babcia oj bo ty się już przyzwyczaiłaś do tych nic nie wartych postów i topiców a ja dopiero się ucze 09:44 babcia Agrypina zycie erotyczne na kafe nie ma z sexem nic wspólnego z hardesxem to juz w ogole to jest tania imitacja 09:45 babcia Agrypina zycie erotyczne na kafe nie ma z sexem nic wspólnego z hardesxem to juz w ogole to jest tania imitacja

No i niby czemu ma sluzyc ten ostatni post???? Zeby chociaz tak wygladala ta rozmowa... 😡

mam nadzieję, że tak nieciekawie ta \"erotyka\" wygląda tylko na forum... że w życiu jest zupełnie inaczej... do niektórych rzeczy trzeba dorosnąć , żeby się w nich rozsmakować :-)

proszę, nie załamujcie mnie...

Nie każdy ma dar do budowania zdań jak przykazały zasady naszego wspaniałego języka polskiego;) Trzeba być wyrozumiałym.Oczywiście do pewnych granic

ale bujda:D to kobiety niszczą mężczyzn, niestety i nie chce im się chcieć ;)

to moje zdanie, myślcie co chcecie:) jesteśmy różni ale doskonale się uzupełniamy, nie narzekam na mężczyzn, umieją się bawić, są świetnymi kucharzami, używają ziół, aromatycznych przypraw ;) dla nich 👄

uroczy temat i ciagle aktualny od 2006 r... pojawil sie po 18ej za sprawa ducha kafeteryjnego ;) .... poniewaz zadnego wpisu o tej godzinie nie widze :)