Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elelinka 22

komu się spóźnia okres...??????

Polecane posty

Gość ej ale
hmmm na razie nic :( nawet przebiegłam sięna przystanek. a słodycze to wpie*** od paru dni :) Eh, wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazująna stan przed okresem ale NIC ni ma :(

Gość ej ale
hurra :D okres jest, 33 dni to chyba spox :) Ciekawe czy to wygibasy pomogły czy może tak miało być... Ale jużwieczorem sobie poprawiłam humor zakupami więc może hormony szcześcia zadziałały ;)

Gość oleole
mi sie spóźnia ;) ale bardzo się z tego cieszę, robiłam już test i druga kreseczka była taka bladziusieńka ale była i nie wiem czy to był pozytywny czy tez nie??? może wiecie dziwczyny?

Gość oleole
halo halo czy jest ktoś kto mógłby mi odpowiedziec na pytanie powyżej? proszę....

Gość ej ale
no ale chyba na teście pisze że wynik może być niepewny bo test wskazuje ciążę chyba po conajmniej dwóch tyg od ewent. zapłodnienia chyba...??

Gość oleole
na teście jest napisane ze test może być nieważny. Ale nie pisze czy jak sa dwie kreski a jedna prawie minimalna to jest pozytywny. Zgodzam się że wykazuje od 2 tyg od ewent zapłodnienia, no i u mnie by sie zgadzało.

Gość ej ale
hmmm no to trudno powiedzieć, no niestety nie pomożemy ci chyba... Wiem tylko że test może byćzafałszowany przez różne leki, w tym hormony przede wszystkim ale pewnie ich nie bierzesz :) chyb amusisz poczekać... nie masz żadnych objawów nadejścia okresu? :) Chyb amusisz czekać... Albo wybrać siędo gina...

Gość onaa
na moim tescie byla blada ale byla i jak sie okazalo-pozytywna :)

Gość to co ja mam
jesli w tescie wydac chocby delikatna druga kreseczke (chyba to pole tj.T) to jest ciaza, tyle,ze testy maja 99% skuteczności wiec zawsze ten 1% zostaje niepewny.....pozdrawiam. Ej ale - ale Ci dobrze,ze juz masz,mi juz sie 20 dni spóźnia.

Gość ej ale
nie chce cię straszyćale 20dni spóźnienia to chyba należałoby iść do gina... Chyb ażesięodchudzasz albo cości zachwiało porządnie hormony. Ja bym poszła...

Gość kartagena19
U mnie raz do roku takie spóźnianie sie jest normalką. Zawsze jak przychodzi lato to okres który zawsze mam ostatniego dnia miesiaca pojawia sie mniej wiecej w polowie nastepnego miesiaca. Tak wlasnie mialam ostatnim razem. A spoznial mi sie ze 2 tygodnie. Teraz wiem ze cykl mi sie zmienil i kazdy okres(do zimy) bede miec w srodku miesiaca.Nie wiem czy to normalne ale mam tak od okolo czterech lat. Takze teraz juz sie o takie rzeczy nie martwie, ale na poczatku tez sie balam ze cos jest nie tak. A przed ostatnim okresem symptomy mialam duzo wczesniej zanim sie okres pojawil. Także don't worry be happy:):) pozdrawiam

Gość to co ja mam
zachwiały pite ziólka (w duzych ilosciach)-na niektorych tak działa, ale na poczatku to sie strachu najdałam.

Gość kasiuleczkamalenka
juz nikomu? mi tylko 2 dni-narazie!

Gość jjiiijiiiii
dwa dni w stosunku do poprzedniego cyklu-jego długości czy do przysłowiowych 28dni??

Gość kasiuleczkamalenka
hm....zawsze mialam co 28 dni,a dzisiaj mija 30 dzień (jokos tak)

Gość kawka20000
A jak ja mam 75 dzień cyklu??? robiłam test ciążowy i nie jestem w ciązy a lekarz mówi ze tak moze byc...ale przeciez to nie jest objaw zdrowia prawda?

Gość to co ja mam
to chyba mamy podobnie? u mnie 49 dzień cyklu i testy tez negatywne wiec moze jednak jest ok z naszym zdrowiem

Gość lulalalala
a mi sie spóźnia 25 dni ;) ale u mnie to jakby "normalne" mam okres 4 razy w roku jak kotka ;) chyba w końcu zaczne brac pigułki ;) a i test przydałoby się zrobić ;) Przez te moje zachwiania na testy wydaje majątek :/