Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba mam problem

Czuję lęk

Polecane posty

Gość chyba mam problem

Wlasnie przed chwila poczulam lęk, zdenerwowane zupelnie bez powodu. Coraz czesciej mi sie to zdarza. Po prostu czuje lęk przed wyjsciem z domu, boje sie,ze wsrod ludzi spotka mnie cos zlego...nie wiem jak to nazwac. Jestem wyksztalcona, intelignetna,ale nie mam kompletnie poczucia wlasnej wartosci, jestem strasznie niepewna siebie. Sytuacja pogarsza sie z roku na rok, boje sie ze za pare lat przerodzi sie to w jakas kompletna paranoje, ze w ogole nie bede wychodzila z domu. Wlasciwie tylko w domu czuje sie naprawde bezpiecznie. Nie wiem,co mam robic,jak z tym walczyc. Chcialabym bardzos korzystac z pomocy psychologa,ale wolalabym to zrobic anonimowo. Jak czlwoiek idzie do poradni zdrowia psychicznego,to zalakadaj ci karte z twoim imieniem i nazwiskiem, przestajesz byc anonimowy, a wiadomo,jak u nas ludzie patrza na osoby,ktore maja jakies problemy psychiczne. Gdyby ktos sie o tym dowiedzia, to pewnie nie mialabym szans na prace, bo nikt nie chce zatrudniac swira. Pomocy.

Gość chyba mam problem
Nikt nie pomoze?:(

Gość nie martw się ja też
tak mam, nawet budze się w środku nocy i czuje nieuzasadniony lęk przed cholera wie czym. Wydaje mi się, że to jakas odmiana nerwicy, ale nie wiem czy da si eto leczyc inaczej niz chemią :(

Gość ja też tak mam
:(

Gość chyba mam problem
Ale jak sobie z tym radzic,zeby to nie przybralo jeszcze wiekszych rozmiarow?

Gość ja też tak mam
Ja sobie nie radzę :( Już z niczym :-(

Idź koniecznie do kogoś, kto się na tym zna - do specjalisty. Nie ma nic w tym złego czy wstydliwego.