Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poszukiwaczka wózka

lepszy Graco czy Implast???

Polecane posty

Gość Poszukiwaczka wózka

Chiałabym zapytać użytkowniczki wózków Implast Driver 3xl bądż 4xl oraz Graco Quattro Deluxe na gumowych kółeczkacho ich opinie na temat posiadanego wózka. Chielibyśmy się zdecydować na zakup któregoś z tych wózków, ale nie możemy sie ostatecznie zdecydować. Liczę, że Wasze plusy i minusy dla tych wózków duzo nam wyjaśnią. Dzidziusia spodziewamy się we wrzesniu, ale już zaczynamy się rozglądac za odpowiednim wózkiem, bo przeciez jest taaakiii wybór!!!

Gość Poszukiwaczka wózka
podciągam do góry i z niecierpliwościa czekam na opinie mama bądz tatusiów

Ja wybralam Graco quatro delux ,wlasnie czekam na paczke z tym wozeczkiem.W sklepie jak go widzialam byl super,ale to moje zdanie. komus moze sie nie podobac,rzecz gustu :) Pozdrawiam

Gość anuśka 25
hej.my mamy wózek graco quatro delux jest super,zamawialismy ze stanów .paczkaszła 6 tyg. ale warto bo taniej nas wyszlo niz w polskich sklepach.polecam.i kolorki fajniejsze maja.nawet torbe do wózeczka gratis dostalismy

Gość hmmmmmmmm
ja polecam implast mam graco ale nie jestem zadowolona 1 ciezki 2 malutka jest ta wkladka dla noworotka 3 kola nie sa pompowane i dlatego brtak amortyzacji straszmie trzesie 4 nie ma przekladamej raczki a ja wolne dziecko widziec przodem 5 bardzo duzy po zlozeniu najlepiej miec auto kombi aby go zmiescic jak bym miala teraz kupi wozek to by go nie wybrala bym kupila wlasnie implasta bo cena jest podoba a wozeczek jest fajny wiem bo kolezanka go uzytkuje

Gość mam graco ale
jestem średnio zadowolona, bo nosidlo dla noworodka jest faktycznie b. małe i jak się je wsadzi do wózka to dzieciak jest tak ukryty że ledwo go widać, tak że ja muszę swojego dwumiesięcznego wozić w foteliku samochodowym doczepionym do wózka (dobrze że kupiony w komplecie) bo inaczej to bym na spacer nie wyszła- mały wogole nie chciał jeździć taki uryty- nic nie widział, a ja miałam wrażenie że powietrze do niego nie dochodzi, raczej nie polecam.

Gość a ja w sprawie drivera
mam czterokołowego drivera od 1,5 roku. Wygląda fajnie to fakt. Ale 'bagaznik' ma na rzepy - tragedia. Nic praktycznie nie można wozić bo zawartość zostaje na chodniku. Jest duży i ciężki. Kiedy dziecko jest malutkie ok ale dzidziuś 10 kg + wózek = sporo do pchania. Drugi raz nie kupiłabym !

a ja w sprawie drivera.... dziwne to co piszesz bo moje kolezanki wlasnie sobie bardzo chwalily drivera 4XL i ja go tez kupilam. To co piszesz z \"bagaznikiem\" to tez dziwne bo nikt mi o takim czyms nie wspominal a jezdza dziewczyny na zakupy tym wozkiem i wszystko jest ok. Jak moze sie ten wozek ciezkok prowadzic skoro ma dwa przednie kola skretne i kola pompowane ??!!! Dziewczyno, Ty chyba nie o tym wozku piszesz...

ja jestem posiadaczka drivera 3xl i sobie chwale choc ma kilka wad, ale chyba jak kazdy. Wg mnie najwieksza wada jest to ze sie rozklada na czesci a nie sklada w kupie. Ale poza tym jestem z niego bardzo zadowolona, wszysto sie latwo pierze, wozek jest zwrotny mozna przestawiac i gondole i spacerowke.Gondola jest duza i na dlugo starcza. A kosz na zakupy u mnie duzo wytrzymuje - w zalaczeniu dowod zdjeciowy. Moj maz byl bardzo sceptycznie nastawiony do tego wozka a teraz mowi, ze fajnie ze go namowilam http://img60.imageshack.us/my.php?image=img23073lz.jpg Ale graco tez sa fajne wiec chyba najlepiej jak sie sama przejdziesz po sklepach i na zywo obejrzysz Pozdrawiam

Gość Eweelaa
Dzięki dziewczyny za Wasze opinie. Dają mi odpowiedzi na wątpliwości, które mnie nie opuszczają (te wózki nawet śnią mi sie po nocach ;) . Byłam już w sklepie ogladać oba wózki, ale dalej się nie możemy zdecydować....Dlatego proszę jeżeli jakaś posiadaczka któregoś z tych wózków przeczyta ten temat nich się podzieli swoją opinią :)

Gość DG IST MA FAVORITE
nie kupuja Graco bedziesz zalowac tak jak ja po pierwszym spacerze z noworodkiem jechalam po tzw kocich łbach mieszkam niedaleko starowki a moja dzidzia biedna te kolka ta trzesly ze az zal mi jej bylo bardzo szybko go sprzedalam i nie zaluje

Gość
a ja mam Graco i jestem z niego zadowolona, z tym trzęsieniem to chyba przesadzacie bo moja Lenka to najbardziej właśnie lubi jazdę po wertepach, a wiadomo że koła pompowane to równa się z tym że wózek będzie cięższy.A ten jest lekki, zwrotny a co do tego że dziecko jest bardzo zakryte to przecież buda przekręca się z jednej strony na drugą tak więc nie rozumiem o co chodzi.No ale właśnie wszystko to kwestia gustu więc musisz sama zadecydować.

Gość Eweelaa
dzięki dziewczyny za opinie. Mogłybyście napisac o jakich modelach Graco piszecie? Bo mnie interesuje jakby co ten z całymi gumowymi kółeczkami

Gość Poszukiwaczka wózka
dobam że Eweelaa to ja.tylko mi sie pomyliło :)

Gość DG IST MA FAVORITE
ja mowie o graco quadro deluxe

Według mnie Graco jest numerem jeden. Używam go już dla mojego drugiego dziecka. Jest naprawdę rewelacyjny. Przede wszystkim bardzo lekki. Ma dużą ilość kieszonek na wszystkie zabawki i przekąski. Mieści się w każdym bagażniku po złożeniu. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam bardzo gorąco.