Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deTolbiac

obsceniczność, wyuzdanie i perwersja

Polecane posty

Pytanie mam następujące: Czym dla Was, Szacowni P.T. Forumowicze, jest tytułowa obsceniczność, wyuzdanie i perwersja? Czy mieliście kiedyś z w/w doczynienia? Co to było i jak się wówczas czuliście? Dość często na forum używa się tych słów, a ja zastanawiam się cóż one dla Was znaczą?

...pgadaj sobie z < Rolnikiem > , fajny zbok jest... :):):)

Noo... NIE! Nie uwierzę, że na tym forum są osoby \"bzykające\" się wyłącznie pobożnie, w koszulach z dziurami, przy zgaszonym świetle i zaciągniętych zasłonach. Nikt z Was nie miał nigdy wrażenie, że robi coś perwersyjnego, wyuzdanego lub obscenicznego? Czyżby faktycznie tylko \"Rolnicy\" mieli w tej kwestii coś do powiedzenia? Sumienia nie mam, by odrywać ich od zajęć w polu o tej porze?

Ja się nie kocham przy zgaszonym swietle i tylko klasycznie:D Tyle,że to co robie wydaje mi się normalne gdy dwoje ludzi się kocha, więc ciekawa jestem co Ty uważasz za perwersje , wyuzdanie, i obsceniczność >> hm :p ???

Gość poglady sie zmieniaja
gdy bylam dziewica wszystko bylo dla mnie perwersyjne oprocz pocalunkow w usta i przyulania:) Moj facet byl doswiadczony mial przede mna 4 partnerki i wszystko co mowil i robil bylo dla mnie bylo wyuzdane. Zmienilo sie to w momencie gdy pierszy raz przezylam orgazm:)

Gość ja jestem dziewicą
i pocałunki, przytulanki nie są dla mnie perwersją:O i nie są wyuzdane:O, śmieszne toto co piszesz ale to chyba dlatego, że dużo czytam opowiadań erotycznych :classic_cool::P

Gość poglady sie zmieniaja
to moze czytaj uwaznie:P

Gość ja jestem dziewicą
no ba, nawet bardzo uważnie i nawet ruszam wtenczas swoją wyobraźnią:D i tylko takie z rozbudowanymi epitetami:P, gdzie szczegół po szczególe jest opisany, biorę w dłonie:D zatem wiem co piszę:)

Gość ostryyyy
anal wytryski na twarz , z połykiem klapsy wulgarne słowa , ostre gięcie na oriencie o yeah po to żyje :classic_cool:

Gość ja jestem dziewicą
ostre gięcie na oriencie---->poproszę o epitety bo tego nie rozumiem:P, poświęć się dla celów naukowych.

Gość ostre gięcie na oriencie
tzn.:P, tylko mogę Ci pokazać, wytlumaczyc nie da sie :classic_cool:

Gość ja jestem dziewicą
dobra dobra, przyznaj się lepiej, że nie wiesz czym są rozbudowane EPITETY;) zapytam gdzieindziej:D miłego

Gość ostroooooooooooo
zostań tu, chętnie Cię uświadomie, ale Ci mówię że epitety do praktyki się umywają;)

Gość ostryyyy
ostre gięcie na oriencie - szybkie posuwanie np w bramie , szybki numerek np w miejscu użyteczności publicznej gdzie trzeba uważać

Gość ostryyyy
no nie umiem tego wytłumaczyc może dlatego , że mam 11 lat i brat mi opowiadał jak wyrwał suczke i urwała spłuczke tak ją pakował w dyskotekowej toalecie

Gość ostryyyy
no nie umiem tego wytłumaczyc może dlatego , że mam 11 lat i brat mi opowiadał jak wyrwał suczke i urwała spłuczke tak ją pakował w dyskotekowej toalecie

Gość xxxxonaxxx
Kiedyś mialam doczynienia z perwersją w łóżku. Miałam wielu fecetów ale ten zaskoczył mnie na maxa. Każdy z reguły się chwalił jaki to on jest super , jak to on umie rżnąć -brzydko mówiąc.Ale to były tylko NUDNE NUMERKI jak się potem okazywało... Aż któregoś wieczoru ,mając nowego chłopaka zgodziłam się na seks - jeszcze wtedy nie wiedziałam co mnie czeka. Koleś delikatnie się na mnie położył a potem zaczął sypać takimi tekstami,że poczulam się jak prawdziwa dziwka.Oburzyłam się strasznie i byłam na niego zła na teksty typu \" Lubisz to suko\". \" ładnie się piedro.....sz\". Po jakimś czasie przyzwyczaiłam się do tych tekstów i nawet zaczęło mnie to podniecać bardziej niż nudny seks przy świecach.Dziś już wiem ,że mi to się spodobało od początku ale ze względu na wychowanie musiałam zachować pozory grzecznej dziewczynki...a przecież nie trzeba być grzecznym zarówno w życiu prywatnym jak i w łóżku

Gość Alina1976
Wczoraj kochałam się z dwoma przyjaciółmi męża z pracy (związaliśmy go i była zakrapiana alkoholem impreza). Świetnie się bawiliśmy! Dzieci do dziasków oddaliśmy na dwa weekendowe dni! Polecam!