Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodiwoju

dieta wodna

Polecane posty

Gość dodiwoju

dziewczyny!!! od 2 dni wypijam co najmniej 3 litry wody i chudnę. miałam problemy z wyprużnianiem, a teraz jak ręką odjął, żadnych wzdęć i więcej energii. kto się dołącza???

Gość agath
jakąś dietke też stosujesz? ćwiczenia? już gdzieś czytałam o odchudzaniu z wodą, niektórzy podobno pili po 6-8l. dziennie... napewno wypłukali toksyny i inne śmieci ale co z minerałami? myśle że 3l. jest ok! pozdrawiam.

Gość dodiwoju
ja myślę że wodę można pić do woli, stosuję dietę, tzn. nie jem węglowodanów, ale ona od jakiegoś czasu nie przynosiła rezultatów, a woda to taki prosty sposób, że postanowiłam spróbować i czuję, że poprawiła mi się przemiana materii, bo godzinę temu jadłam jajecznicę na kiełbasie i już burczy mi w brzuchu

Może tez spróbuje :| z tym wypróznaniem to u mni ekiepsko przez rok jechałam na Figurze :( i mam rozregulowane jelita A co powiecie na diete jabłko+woda? i tylko i wyłacznie to przez kilka dni?

Gość dodiwoju
ja odpadam, bo na pewno bym nie wytrzymała (za bardzo lubię jeść). na razie waga mi spada, więc jest dobrze. poza tym czuję się tak świetnie, ta woda rozjaśnia umysł. ta dieta jest świetna dla zmęczonych

Gość dodiwoju
czy ktoś nie je węglowodanów jak ja? jakie ma efekty, niech się podzieli ze mną, bo u mnie to przestało działać, ale jak zaczynam je jeść to są efekty tylko że w drugą stronę

Gość kocak
jeden dzien pilam tylko wode 3l,bol głowy wiecorem i w nocy straszny. rano padlam w łazience-zemdlalam.dlaczego?

Gość Askakaska
Hej In_your_eyes ! Mówisz ,że jechałąś przez rok na figurze .A co to jest ta figura??? Chodzi Ci o herbatkę odchudzającą?

Gość Aćka
a ja polecam dietę jajko+woda, cud

kocka, to niestety jest prawidlowa reakcja! organizm wszelkimi mozliwymi sposobami pozbywa sie toksyn. najgorsze są pierwsze 3 dni, potem idzie juz ok :)

Irret_xD czyli bol glowy moze byc spowodowany "nadmiarem" wody? Pytam, bo wczoraj wypilam 5l i cały zien i noc glowa mnie potwornie bolala.

Gość roseee
mnie na każdej diecie boli głowa, wytrzymuję 2 dni, potem czekolada i przechodzi, ale u mnie ten ból wywołuje brak cukru na samej wodzie nie wytrzymałabym, ale 3 dni przeżyłam wodę z cytryną i grejpfrutem... podziwiam

ale ja nie o samej wodzie :))) tylko na tysiaku plus duze ilosci wody :) dzisiaj nie pilam, ale jezeli ma pobolec 3 dni, to moze do tego wroce :)

Gość roseee
to na 1000kal. nie powinna boleć, jeśli dobierzesz odżywcze składniki

to pewnie pogoda :) zjadlam muesli z owocami, ser bialy z ryzem i papryka i kanapke z poledwica, chyba, ze za malo warzyw, sama juz nie wiem

Gość roseee
w sumie to nie jest mało, może jakiś produkt Ci nie służy jestem na diecie i nie jem żadnych wędlin, bo wędzone, warzywa tak, owoce raczej kwaśne ale sama obserwuj co szkodzi, bo każdy ma inne potrzeby dziś czytałam,że 1000 wystarczy i gwarantuje 4 kg spadku na m-c

Ja chcę schudnąc 5kg w 2 tyg. Mam 17 lat 169 cm wzrostu i waże obecnie 46kg może ktoś poleci mi dietę na 2 tyg.

Gość roseee
u mnie na początku też działało, teraz 2 kg nie moge zbić

musialam uspic corcie :) nie wiem co Ci doradzic... moze powinnas wychodzic powoli z 1000? czasami takie powolne podkrecenie metabolizmu pomaga, ale nie wiem z autopsji... za to bardzo dobrze wiem co to jo-jo... :P

Gość Kamilaa__
Witam. :) mam pytanie.. chcę zacząć się odchudzać, żeby stracić chociaż 5 kg... słyszałam, że ta dieta wodna jest dobra. czy po prostu mam pić samą niegazowaną wodę? Czy muszę coś jeszcze jeść? (ważę około 56 kg i mam 169 wzrostu. ;/) Dziękuję z góry za odpowiedzi. :)

Gość Wesoła....87
wy wszystkie macie coś z głową, idealne wymiary i wagi do wzrostu a gadacie jak potłuczone

Gość Wesoła....87
wy wszystkie macie coś z głową, idealne wymiary i wagi do wzrostu a gadacie jak potłuczone

Gość paulla992
Ja 1,5 roku temu wazylam jeszcze 66-67 kg a mam tylko 161wzrostu . Zaczelam sie odchudzać i po prostu nie jadlam po godzinie 18 i starałam sie ograniczac słodycze i pilam duzo wody , woda pomagala mi zaspokajac pragnienie głodu i powiem wam ze obecnie waze 55kg zrzucilam taka dieta 12 kg polecam i nie ma efektu jo - jo nawet jezeli pozniej przydaży wam sie zjesc po 18 ;) po schudnieciu przerwalam na jakis czas diete ale ze chce zrzucic do 50 kg zaczynam od nowa . kto razem ze mna ?? naprawde polecam efekt gwarantowany!!

Hejj wam jeśli bede jesć same jabłka około dwuch dzienie i pić wody to ile moge schudnać ?nie mam żadnej nadwagi prosze od odpwiedzi

Gość Bogna xdd
Dziewczyny. ! Wasz ból głowy jest spowodowany niedoborem zywności. ;D