Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna19884

Smutno mi, nie wiem...

Polecane posty

Gość Smutna19884

W dniu spodziewanego okresu zrobiłam test wieczorem i anstepnego dnia rano - wyszedł negatywny, potem dostałam okres - ale mniej obfity niż zwykle(poprzedzony plamieniem a potem dwu dniową przerwą i wkoncu krwawienie). Myslicie, ze mimo to mogę być w ciąży? Pytam, bo czuję, ze coś jest źle, dziwnie sie czuję - mam objawy typowe dla ciąży:(

Gość lalalallala
jak sobie wmawiasz objawy to je masz :D powtorz test albo idz do lekarza, tu ci nikt nie powie czy jestes w ciazy

Gość anii
testy rzadko się mylą. musisz ocenić na ile było realne ryzyko zajścia w ciążę. kochałaś się bez zabezpieczenia w dni płodne?

Gość Smutna19884
Kochałam sie, ale to nie były dni płodne,

Gość anii
jak niepłodne, to wiadomo że ciąża jest dużo mniej prawdopodobna. masz regularne cykle?

Gość Smutna19884
Troszke to dla mnie dziwne, bo ból piersi ustąpił wraz z okresem, ale teraz takie mam dziwne uczucie w brzuchu, jakby balon, boli mnie też serce ( a gdzieś czytałam, że przeczulica w klatce piersiowej to też objaw ciazy), nie mam siły, jestem osłabiona,

Gość Smutna19884
TAK mam regularne cykle, co 30 dni

Gość anii
jak masz regularne, to myślę że ciąża jest prawie wykluczona. a który, to był dzień cyklu. słuchaj takie rzeczy się zdarzają, że okres nie zawsze jest taki sam.

Gość Smutna19884
Anii ja sie martwie objawami, któe teraz mam, a okres był troszę mniej obfity, ale prawie nie odbiegał od normy!

Gość anii
wiesz, może to przejściowe osłabienie, no chyba że trwa u Ciebie już długo. ja wychodzę z założenia, że przyregularnych cyklach, to w dni niepłodne, to na prawdę bardzo trudno zajść w ciąże. a jak np. kochałaś się tuz przed, albo tuż po okresie, to już raczej nie ma szans na ciąże.

Gość Smutna19884
dziękuję Ci :*