Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka22latka

jakie tabletki najlepsze

Polecane posty

Gość myszka22latka

2 lata temu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne. Brałam Diane. Teraz chciałabym na nowo zacząć brać. Jakie najlepsze???

Gość bezdzietna22
Mysle że to juz ci lekarz doradzi jakie będą dla ciebie najlepsze. Kazda kobiet ama inny organizm i inaczej reaguje na te same tabletki. I tak bedziesz musiala isc do ginka żeby ci je przepisał. Więcon ci najlepiej doradzi

Gość myszka22latka
Wiem ze bede musiała tam isc. Ale u mnie przynjamniej tamtym razem jak zaczynałam lekarz zapytał "czy ma pani jakies konkretne tabletki na mysli?". Powiedziała "Diane" i on poprostu przepisał.

Gość bezdzietna22
No to jakiś dziadowski lekarz, że tak powiem. Diane nie bierze sie w celu antykoncepcji. Tylko Leczniczo. A że działają również antykoncepcyjnie to jest tylko i wyłącznie ich efekt uboczny!

Gość gosia77.
jesli moge doradzic to super sa tabletki cilest biore ich juz drugi rok sa rewelacyjne . Nprawde goraco polecam . rzadnych skutkow ubocznych i co najwazniejsze to nie tyje sie.

To sprawa indywidualna-to fakt. Tyle, że mało który lekarz sprawdza jakie pigułki dla jakiej kobiety będa najlepsze. Przepisuja albo w ciemno albo się uczepią jednej firmy... Będziesz musiała prawdopodobnie sprawdzić metodą prób i błędów, które są najlepsze dla ciebie. Ja biorę Yasmin i dla mnie są super, ale dla ciebie mogą być beznadziejne...