lucalew 0 Napisano Marzec 3, 2009 Cześć. Ja na szczęście nie brałam bo pomogły mi yasminelle po których miałam właśnie zacząć brać Gravistat na torbiela. Mam do sprzedania 2 opakowania Gravistat 250 mg. Kontakt lucalew@wp.eu. Trzymajcie się dziewczyny, będzie dobrze, pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość margolciau Napisano Kwiecień 6, 2009 witam.dostałam od lekarza gravistat bo mam cialko krwawe na jajniku,do tej pory brałam syndi-35,obawiam sie skutkow ubocznych,tycia itd.co robic?moze nie zaczynac ich brac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bozena400 Napisano Maj 26, 2009 Dziewczyny biore gravistat250 dzis trzeci dzień.Mam 45 lat Dostałam to na torbiel jajnika ale w sumie zadowolona bylam bo chcialam antykoncepcje a to dwa w jednym. Dzis boli mnie tak potfornie głowa , że jak mi nie przejdzie to ja odrąbie. Dzis myślę , że wole moje torbiele i nie chcę juz zadnej antykoncepcji ... pierdole to.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rynka Napisano Lipiec 2, 2009 ja dostalam gravistat na torbiel,dziewczyny tylyscie po nim???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BIORĘ Napisano Lipiec 6, 2009 ja tez dostałam na torbiel - jestem w połowie pierwszego opakowania. starsznie mnie od niego bolą piersi i pocę się w nocy. wcześniej brałam Yasmin i wszystko było ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rynka 0 Napisano Lipiec 22, 2009 hejo,ja biore gravistat juz jeden miesiac...dostalam je na torbiela.Dzis bylam do kontroli i lekarz powiedzial ze torbieli juz nie ma,z czego bardzo sie ciesze;))) ale mam jeszcze jedno opakoanie zazyc.bola mnie piersi po nich i czuje sie taka popuchnieta blee,pozdrawiam was;** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rynka 0 Napisano Lipiec 22, 2009 hejo,ja biore gravistat juz jeden miesiac...dostalam je na torbiela.Dzis bylam do kontroli i lekarz powiedzial ze torbieli juz nie ma,z czego bardzo sie ciesze;))) ale mam jeszcze jedno opakoanie zazyc.bola mnie piersi po nich i czuje sie taka popuchnieta blee,pozdrawiam was;** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paulcia91 Napisano Sierpień 21, 2009 Ja zazywalam te tabletki .. i powiem Ci ze chlopak mi je zalatwil tylko dlatego ze prawdopodobnie wpadlismy i ja je na wszelki wypadek zazylam bo to sa tabletki przedwczesnopronne, strasznie zle sie po nich czulam mialam mdlosci i slaba bylam caly dzien nic nie jadlam potem jak sie zapytalam lekarza co to byly za tabletki to powidzial ze bardzo niebezpieczne i ze nie powinnam ich brac w tak mlodym wieku... Powiedziala mi ze przez tak silne tabletki moge miec kiedys ciaze blizniacza lub jakies nie dorozwiniete dziecko ... pozdro;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kraz Napisano Grudzień 1, 2009 biore gravistat ale nie wiem po ilu dniach on zaczyna działać zebym nie musiała sie inaczej zabezpieczac... ? proszę o odpowiedz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiach Napisano Czerwiec 6, 2010 PIlnię kupię Gravistat. Proszę pisać na gg 3513058 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach