Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooo fuck

WPADKA? PRZY TABSACH?!

Polecane posty

Gość oooo fuck

wiem, ze moze przesadzam, ale biore novy od 4 miesiecy, dzis powinnam dostac okres o godz 13, zawsze tak dostaje, mozna powiedziec nawet ze co do minuty, a teraz go nie ma, boli mnie brzuch, aczkolwiek mnie torche to martwi :( mialam duuuzo stresow ostatnio, ale nie zapomnialam na 100% o zadnej tabletce, bralam dokladnie o 22, ani razu sie nie spoznilam nawet 5 minut. Lekow tez nie bralam, tylko magnez pilam, na lepsza koncentracje. Przesadzm? Wiem, ze tak :), ale chyba musze uslyszec slowa otuchy

Gość przesadzasz.....

Gość przesadzasz.....

Gość przesadzasz.....

Gość DG IST MA FAVORITE
nie mozna zapomniec wziazc tabletki wtedy cala kuracja na nic, na 100% jestes zapraszam na forum porod luty 2007.pozdrawiam

Gość DG IST MA FAVORITE
idz do gina niech co obliczy dokladny teramin porodu.ILe masz lat?

przesadzasz :] tez mialam regularnie przez pol roku a poterm raptem mi sie o jeden dzien przesunelo

co ty dziewczyno opowiadasz???Mialam dostac dzis o 13 a nie dostalam!!!!!Ha ha dobre to bylo!!!

boze kochany rozumiem jakby okres sie spoznial pare dni - wtedy moizna sie zaczac stresowac ale dwie godziny??????????????????????????????? dziewczyno puknij sie w glowe

Gość spokojnie dostaniesz
tylko nie panikuj-wyluzuj sie:) ty czekasz na okres przy tabsach-czyli 99,9 ze go dostaniesz przy prawidlowym stosowaniu a pomysl o dziewczynach co czekaja a nie biora-tak jak ja miesiac temu to dopiero oooo fuck:O

Gość lapik
napisz jak dostaniesz:) bedzie ok!! to przez ten stres!!

Gość borzyszkowska
ja biore Diane 35 i zawsze dostawalam okres w piatki o godz 11 a ostatnio cos sie musialo w moim organizmie poprzestawiac i dostalam okres dopiero nastepnego dnia o 2 w nocy !! Wyobrazasz sobie jakie mialam schizy. ale tak to jest, organizm ludzki to nie zegarek szwajcarski i nie wszystko zawsze dziala iealnie !!takze glowa do gory !!

Gość zalamana i smutna_____
a ja raz w ogole nie dostalam w czasie 7 dniowej przerwy i co?nic.roznie sie zdarza,stres itd