Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lecze_się_

ORGAMETRIL KOGO WYLECZYŁ??? PYT do GINEKOLOGA!

Polecane posty

Gość lecze_się_

Po odstawieniu tabletek anty (LOGEST brałam 2 lata) rozregulowała mi się @ i cykle miały ok 60dni leczyłam sie luteiną - bez skutku. teraz dostałam ORGAMETRIL od 22dc do25dc po 2 tabletki, ostatniego dia 3 i tak 2 cykle i @ przychodziłą po 28dniach. Teraz mam cykle bez ORGAMETRILU i jestem ciekawa czy komus z was przywrócił on owulacje? Ja współżyje od roku bez zabezpieczenia i w ciąży jeszcze nie jestem :( jak coś wiecie dziewczyny to napiszcie, zawsze to jakaś nadzieja :D

Gość marczella

Gość marczella

Gość marczella
prosze mi powiedzieć czy od leku orgametril można przytyć bo od momentu jak zaczełam brać to czuję się spuchnięta i to bardzo

Gość anastiz
Zażywam orgamentril dostałam go na wywołanie miesiączki. Brałam te tablketki już na początku grudnia aby wywołać miesiączkę, dostałam ją po 4 dniach od przestania brania tabletek a teraz od dzisiaj mam zacząć znowu je brać aby znowu wywołać miesiączkę, i tak do kwietnia. Co prawda nie zauważyłam jeszcze że tyję..ale za to pojwaił się u mnie taki efekt uboczny jak trądzik...bardzo się tym zamrtwiłam ponieważ jeszcze nigdy nie miałam takiej opsypanej buźki, dekoldu i pleców...ten lek jest do bani jeżeli mam tak wyglądać ;(( Czy kotoś z Was miał też taki problem??