Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MUSZELKA L.

Są rózne cipki? A jakie powinny być? I jakie są w większości?

Polecane posty

Gość taka na przykład
usuncie krzaki z konca adresu (jakos nie mozna sie ich pozbyc)

Gość cipcia
a ja mam owlosiaoną i to mocno, nogdy nie golilam, i zaden z moich kochankow nie nazekal

i sa cipki zawstydzone, zdziwione troche, oniesmielone, pytające wręcz, niby się otwierajace, ale jednak zawarte bardzo, jak parkometry, i są cipki wchłaniajace wszystko. kazde spojżenie, tego co trzeba. to jest licznik. licznik zaawansowania. najlepiej jak jest 49 do 51.

Gość Sexi cipka
Moj maz jak chce wygolona cipke to bierze maszynke i robi to sam. czyli ja gole jemu on mi. Jest to bardzo podniecajace i pod koniec moja cipka robi sie taka wilgotn, ze z latwoscia we mnie wchodzi. Wyprobujcie. To uczucie strachu i podniecenia jest ogromne.

Gość macko
Król Jan III lubil zapachy z tatej czesci cilala

Gość fiki llll
Król Jan, jak miał jechać do Maryśki w wiadomym celu, to słał gońca tak żeby przybył na trzy dni przed nimi - goniec miał przekazać coby sie nie myła bo przybywać bedzie (lubił taki trzydniowy zapach)

Gość chyba
ci się z Napoleonem pomyliło :O

Gość gracha
a najlepsze jest to ..ze na owlosienie ma wplyw moda i nic wiecej...moze wroci ta z kiedys, kiedy kobiety nie golily sie wcale...kto wie?? a moze bedzie tak ze zadnego wloska nie bedzie i bedzie.....TAK LYSO!!!!

Gość facecik-mineciarz
ostatnio mialem panienkę z wygolonym na zero lonem tylko włoski przy szparce miala. Swietnie robilo się minetke a ona miała super orgazm :-P

ja mam przeważnie wygoloną na zero, z wystającymi wargami wewnętrznymi. niestety to odrastanie włosków jest bardzo uciążliwe ;/ i często na drugi dzień robią się niewielkie krostki. Jednak nie wyobrażam sobie nie golić cipki

Gość Ale ze mnie typ:D
Ja np Wole jak ma Dziewczyna Ogoloną może trochę po kuć , mi tam obojętnie ważne że by nie śmierdziała bo w tedy minety za chuja bym nie zrobił predzej zbełtał bym sie do srodka:D ale na szczescie żadnej z moich dupeczek nie jebie z Cipki:D

Gość tajne przez poufne
Nieśmiertelne tematy;) a odp oczywista ,kochane.

Gość wojtek 25 l
ja lubie te mokre cipki ogolone troche tak do minety

Gość maużonek40
chętne

Gość Gilgamesh
Dziwna dyskusja. Ogolona czy nie... Osobiście nie lubię przedszkolaka w łóżku. takie wymagania mają gimnazjaliści, którzy napatrzyli się na filmy dla dorosłych ludzi. To jest żałosne. Trochę włosków musi być. I nie kępka na wzgórku. Istotne jest coś innego. To, by oboje byli z siebie zadowoleni.

Gość moim skromnym zdaniem......
najfajniejsza ccipka to CIASNA i mocno wilgotna. Jak ja takie lubie...

Gość gość
Ja lubię czystą i mocno owłosioną z wystającymi wargami i taką mam w domu. Jest to bardzo podniecające przy lizaniu muszelki.

Gość gość
Ogolona rużowa i mocno mokra

W swoim rozległym życiu seksualnym widziałem wiele cipek, ale to co zobaczyłem ostatnio, zdziwiło mnie bardzo. Dziewczyna miała wargi wewnętrzne bardzo różnej wielkości. Jedna, bardzo malutka schowana całkowicie wewnątrz cipki, za to druga, wielgaśna, ogromniasta, zwisała jej na zewnątrz. Przy palcówce, gdy włożyłem jej rękę do majtek, natrafiłem na tę dużą. Jak zwykle próbowałem rozdzielić płateczki i nie udało się. Dopiero gdy rozchyliła nogi żeby wejść ..... ogromniasta i mikro. Widzieliście coś takiego?

Gość efincia255
Moja to typowa buleczka, wargi schowane i rowne, raczej niewielkie. Lubie miec cienki paseczek i uwielbiam moja cipke, boo jest naprawde ladna :)

Gość no ja mam różnych wielkości
jedna większa i trochę wystaje. nadmieniam że całe ciało mam krzywe łącznie z żebrami :)

Gość gość
Dla mnie to mocno owłosiona z dużym motylkiem.Taka doprowadza mnie do słabości.Lizać mogę do bólu,bez końca.