Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o co kaman

bolący okres

Polecane posty

jak was boli przed @?? macie takie rwanie w podbrzuszu jakby miała macica sie urwac???:((((

Gość anii
mnie w ogóle nie boli przed okresem brzuch

Gość anii
tak bardzo Cię boli?

Gość beblus
przed braniem tabletek bardzo bardzo bardzo i jeszcze bardzo. teraz musiałam przerwac tabsy w czasie drugiego opakowania i mam teraz 30 dzien cyklu i zastanawiam sie skad ten bol czy to moze zblizajacy sie okres

Gość beblus
przed braniem tabletek bardzo bardzo bardzo i jeszcze bardzo. teraz musiałam przerwac tabsy w czasie drugiego opakowania i mam teraz 30 dzien cyklu i zastanawiam sie skad ten bol czy to moze zblizajacy sie okres

Gość Wioletka
ja mam tak ostatnio często zaczeło się to 1 raz 3 lata temu raz i od tamtego roku każdego miesiąca przed okresem mam wsumie nie ból podbrzusza tylko macicy (jak by moje ciało chciało ją wypchnąć na zewnątrz) czasami to jest bardzo wielki ból

Gość M***
tez mialam kiedys taki rozrywajacy bol macicy i to dlugi czas non stop, nie mam pojecia co to bylo... w kazdym razie od momtnu zazywania pigulek nie odczuwam prawie zadnych boli, nie wiem, co to okres, nie wiem, kiedy sie pojawia i zero bolu brzucha, poczatkowo miewalam bole podbrzusza 2 godziny po zazyciu pigulki, w nocy to mijalo, teraz nie mam zadnych dolegliwosci:-)

Gość ola44675
ja też mam takie straszne bóle brzucha gdy mam dostać miesiączkę :) ale zawsze biorę ketonal forte! i po pol godziny bol mija. :) polecam!!