Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rebeka

co sądzcie o nastoletnich matkach???

Polecane posty

Gość rebeka

powazny topik i licze na powazne wypowiedzi

Gość wannabe dolphin
a co ja mam sądzic?

Gość karinka100
to zlaezy jaka dziewczyna miala opinie jak dobra to niek oniec swiata kazdemusie moze zdarzyc ale jak zla to wiadomo..

Gość rebeka
chodzilo mi bardziej o to jakie macie na to poglady i jak byscie sie zachowaly gdyby to byl ktos z waszej rodziny znajomych albo wlasnie ty???

A coz mozemy sadzic? Potepiac czy chwalic? Ja im wspolczuje tylko :o

Gość niojjjjjjjjj
To wszystko zalezy od tego jaka byla by ta matka.... :) Prawda jest to ze trudno bylo by jej polaczyc szkole i rodzine.. ja np mam kolezanke.. ma 18lat.. ze swoim chlopakiem jest juz 3 lata i miesiac temu urodzila synka... oczywiscie wczesniej byl slub.. ;) a dokladniej w swieta bozego narodzenia... i jakos sobie radzi...:) wiadomo.... szybko musiała dorosnac.... dyskoteki tez odpadają.... :) Duze znaczenie tez ma to czy dziecko jest z ojcem,... czy tylko wychowuje je matka... :) pzdr

hmm wspolczuje im ze w wieku gdy powinny sie uczyc i abwic muszą miec taki ciezar na glowie..ale same są sobie winne:p i dziecku tez,bo matka moze byc niedojrzala i ojciec o ile bedzie...mogą je zle wychowywac no i moze zyc w biedzie oraz odrzucone,ze zniszczylo jej zycie itd...:O lepiej by takie oddac doa dopcji..przynajmniej nie bedzie tyle to dziecko cierpialo

Gość Mama nastoletniej córki
Nie można współczuć komuś, kto w pewnym sensie jest już dorosły i powinien ponosić konsekwencje swoich czynów. Idzie z chłopakiem do łóżka, pije alkohol, bierze narkotyki wie czym może się to skończyć bo trąbią o tym na wychowaniu sexualnym więc ja nie widzę problemu. Aczkolwiek swoją córkę staram się wychowywać inaczej, ona praktycznie ma koleżanki, na imprezy nie chodzi i stroni od chłopaków, na razie nie ma z nią problemów, ma 16 lat i 5 koleżanek, które są już matkami, nie bierze z nich przykładu, a dzieci nie lubi.

Gość niojjjjjjjjj
Fuorius.... do adopcji? no ciekawe..;/ czy gdybys to Ty bylana miejscu tych nastolatek to czy bys oddała.... ;/;/ Nie wiek swiadczy o tym jak je sie wychowa..na to nie ma reguły... ani tez wiek nie mowi o tym jak wielka bedzie ta milosc do tego dziecka...wg mnie oddanie dziecka do adopcji jest nie na miejscu;/

Gość chleeoe
ja mam do takich dziewczyn respekt, bo mysle ze ja na ich miejscu bym ciaze usunela

Gość do Mama nastoletniej córki
może Twoja córka jest lesbijką, nie pomyślałaś o tym? przyjżyj się jej uważnie a nie podawaj tu za przykład, bo możesz niebawem Ty być podawana jako przykład niezorientowanej matki :o

Niedobrze mi sie robi gdy czytam \"to zlaezy jaka dziewczyna miala opinie jak dobra to niek oniec swiata kazdemusie moze zdarzyc ale jak zla to wiadomo..\" Nastolatki- czy maja dobra opinie czy zla nie zachowuja sie niestety racjonalnie:O Zawsze mowilam, ze po 15 roku zycia czlowiek na kilka lat sie \"cofa\" i \"dostaje glupawki\"...Jesli matka zostaje nastolatka to jest to glownie wina rodzicow. Nie wystarczy mowic dzieciom, ze \"sa za mlode na seks\" lepiej na wszelki wypadek wbic im do glowy slowo ANTYKONCEPCJA! Moja matka odkad skonczylam 13 lat z uporem maniaka opowiadala mi o wszystkich mozliwych zabezpieczeniach. To nie jest takie trudne :O