Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shuker

wymioty u psa ,czego objawami?

Polecane posty

Gość shuker

Witam .Mam problem z moim piesiem ,coś z nim nie tak ,wymiotuje taką jakby żółcią :/ Nie wiem co mu dolega ,ma 10 lat ,prędzej też sie takie coś zdarzało ale ostatnio częściej.Zachowuje sie normalnie ,może czasami jest osowiały no ale to już dziadzio w sumie to może.Był ktoś w podobnej sytuacji? Pójde z nim do weterynarza ale chciałabym wiedzieć czy ktoś miał psa z podobnym problemem i co to oznaczało.

Gość szybko do weterynarza
nie zwlekaj!!!!!!

Gość wyłaczyc antyvira
u mojego oznaczało niewydolność nerek niestety co nie oznacza ,że Twój ma to samo , wymioty mogą być objawem 1000 chorób

Gość moja sunia tak miala
potem okazalo sie ze to rak watroby,juz jej nie ma :( zasuwaj do weterynarza!

Gość pooooooomaranczka
Idz do weterynarza, ale mój tak ma jak się trawy naje.

Gość psy czasami jedzą trawę i
potem wymiotują taką jakby żółtawą pianą... To jest normalne. Dzikie zwierzęta, np. wilki nie jedzą codziennie, ich przewód pokarmowy potrzebuje przerwy w jedzeniu, bo tak funkcjonuje. Zwierzęta drapieżne jedzą, jak coś upolują, czyli nie codziennie i poracjami. W zoo i rezerwatach karmi sie wilki raz dziennie, ale jeden dzień w tygodniu nie daje się im jedzenia. Tak jest zdrowiej i lepiej dla nich. Psy jedzą codziennie, ale prawdopobobnie wpierniczając trawę same czyszczą sobie żołądek. Pies dobrze wie, że jak sie naje trawy, to będzie rzygał. Widocznie ma taką potrzebę.