Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytankanovynetka

Rzucenie tabletek anty bez konsulatacji lekarza

Polecane posty

Gość zapytankanovynetka

Powinnam sie obawiać? Juz 2 miesiac jestem bez.. i pierwszy okres dostałam po 16 dniach a na kolajny czekam juz 27 od dnia skonczenia poprzedniego....

Gość ihhhhhhhhhhhhhhha
skończyłaś ostatnie opakowanie normalnie? Tzn brałaś do końca pigułki?

Gość zapytankanovynetka
tak- brałam opakowanie do końca, i po odstawqieniu pojawił sie okres taki jak zwykle gdy miałam 7 dniowe przerwy.

Gość upnovenet
up

Gość nie martw sie
bardzo czesto po odstawieniu tabletek jest nieregularny okres przez pewnien czas

Gość nie martw sie
bardzo czesto po odstawieniu tabletek jest nieregularny okres przez pewien czas

Gość nie martw sie
bardzo czesto po odstawieniu tabletek jest nieregularny okres przez pewien czas

a czy zmienia sie sluz?? ja przerwałam z zalecenia lekarza ale w trakcie jakies 2 tyg i leca mi teraz jakies białe gluty

Wcale nie musisz konsultować się z lekarzem przed odstawieniem pigułek, bylebyś tylko nie przerywała w połowie opakowania. U mnie było tak, że po odstawieniu pierwszy cykl trwał 26 dni - najkrócej ze wszystkich jakie KIEDYKOLWIEK miałam, drugi już 36 dni - dla mnie całkiem normalnie, a trzeci 27 dni. Najdziwniejsze było to, że przez pierwsze dwa cykle, prawie przez cały czas, miałam śluz taki jak w okresie płodnym, śliski i rozciągliwy, tylko trochę białawy. Teraz już jest normalnie.

A ja odstawiłam w środku opakowania. Powodem był ból lewej nogi. Przestraszyłam się, miałam już wizje zakrzepów, itp. A najlepsze jest to, że okres mi się zrobił bardzo regularny, taki, jak na początku, gdy pierwszy raz w życiu dostałam okres ( tak to u mnie wtedy bylo). Brzuch mnie nie boli (choc przed tabsami bolał). A poza tym - włosy się bardziej przetłuszczają, cera troszkę się popsuła, piersi to na razie tylko obserwuję, ale pewnie się zmniejsza :)