Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudowłosy

Rude włosy - to mój dramat

Polecane posty

Gość rudowłosy

Mam rude włosy i całe życie przeżywam to w głębi duszy. Tylko dlatego, że jestem często otoczony ludźmi o takim a nie innym pokroju. To jest samonakręcająca się spirala, jeżeli uwierzy, ze jest się"gorszym", to faktycznie staję się mniej atrakcyjny towarzysko, nudny. Wszystko leży w psychice. A swoją drogą, dlaczego ludzie zachowują się tak okrutnie?? Jeżeli kobieta farbuje sie na rudo to jest to OK, ale jeżeli ma naturalny rudy kolor to juz nie jest OK. Paranoja! Ale wiem jakie to moze być uciążliwe w dorosłym życiu.

Gość agata-------
ale ile masz lat??

Gość rudowłosy
A to ma znaczenie?

Gość ooooo...
Bo niestety, ale o wiele bardziej fajnie wyglada farbowany rudzielec niz naturalny Są farby do włosów dla facetów. Nie mowie o drastycznej zmianie koloru, ale mozesz troche zmienic kolorek... moze bardziej w brąz?

Gość makiełka
Ja tam lubię rudzielców---taki typ mi się podoba. Zresztą, przecież nie kolor włosów o Tobie świadczy...Moze się uprzedziłeś?

Gość makiełka
Ja tam lubię rudzielców---taki typ mi się podoba. Zresztą, przecież nie kolor włosów o Tobie świadczy...Moze się uprzedziłeś?

Gość rudowłosy
Ok, mam 23 lata. oooo.... > po co mam udawać kogoś innnego? makiełka > dzieki za wypowiedź, ale czy na pewno jesteś szczera. Bez obrazy, ale wątpie żeby pododbał Ci się taki typ...Ale jeżeli jednak Ci się podoba to ok :) A do czego niby miałbym się uprzedzić? Do swoich włosów? :)

Gość rudowłosy
Tzn chodziło mi o to do czego niby jestem uprzedzony :D

Gość ty chyba zartujesz
zrób atut z tej rudosci, obnos ja dumnie, wyrozniasz sie z tlumu, a to cos znaczy. Obyś nie mial prawdziwych dramatow.

Gość makiełka
do ludzi uprzedzony--- :-)

Gość rudowłosy
No właśnie rozmawiałem na ten temat z koleżanką ostatnio (z taką prawdziwą, nie z internetu ;) ) i stwierdziła, że dramat to byłby wtedy gdybym stracił rękę albo nogę w wypadku... Zgadzam się, to są dopiero dramaty, ale moim zdaniem zawsze jest coś takiego, co człowiekowi najbardziej przeszkadza. Dla jednych są to złamane paznokcie, dla innych - brak nogi, a dla mnie wlosy :(

Gość rudowłosy
Heh...dzięki za wszystkie pozytywne wypowiedzi :)

Gość najlepszy przyjaciel
mojego brata jest rudy i goli głowę, teraz tak sobie pomyslałam że może on też ma kompleksy :o zupełnie nie potrzebnie :) A piegi masz ? :)

Gość rudowłosy
Może trudno Ci będzie w to uwierzyć, ale nie mam piegów.

Gość mi tez sie rudzi podobaja
w ogole nie wpadlabym na to zeby myslec ze rudy to jakis "gorszy" niz np blondyn wole rudzielcow niz szaromyszowatych:P

Gość Lora Dern
ja tez lubie rudzielcow:) naprawde. mam swietnego rudowlosego kumpla, ktory przez jakis czas golil sie na lyso - zupelnie niepotrzebnie bo z wloskami wyglada o wiele lepiej:) mialam tez kiedys rudowlosego faceta - szalalam za nim. mi sie ogolnie ten kolor wlosow bardzo podoba. szczegolnie takie rozczochrane rude wloski na meskiej glowie:) glowa do dory. kazdy ma kompleksy, czasem zupelnie niepotrzebnie. a ze ludzie potrafia byc okrutni to wiem. sama mam pewna ceche ktorej sie bardzo wstydze i jest to moj wielki kompleks, ale trzeba sie po prostu nauczyc z tym zyc i tyle. pozdrawiam:)

Gość a czy Bajor
nie jest czasem rudy :)

Gość czasem pewnie jest
ale i tak woli panów ;)

rudowlosy - z Twoich wypowiedzi wynika ze nie powinienes tak bardzo przjmowac sie kolorem wlosow, bo napewno masz ciekawe wnetrze :) A fizycznosc i zewnetrznosc to tylko dodatek - o ile nietypowy - tym ciekawszy... Pozdrawiam :)

rudowlosy - z Twoich wypowiedzi wynika ze nie powinienes tak bardzo przjmowac sie kolorem wlosow, bo napewno masz ciekawe wnetrze :) A fizycznosc i zewnetrznosc to tylko dodatek - o ile nietypowy - tym ciekawszy... Pozdrawiam :)

Gość miki24
Mój facet ma rude włosy i uważam, że to jego atut.Zawsze podobali mi się faceci z takimi włoskami...mmmm. Nie przejmuj się. Mój rudasek też miał lekką obsesję na tym punkcie, ale to minęło. Wierz mi lub nie , ale są takie dziewczyny, które lubią Was Rudasków bardzo bardzo...;-)

Ludzie są wredni to prawda z tego że ktoś jest troche inny potrafia zrobic niezłą \"jazdę\".Myslę ,że nawet jeśli sie rudowłosy tym przejmujesz ..to nie okazuj tego bo nakręcasz takie osoby do drwiny i dokuczania jeszcze bardziej.Fakt ,że kobiety jesli nie lubia swojego koloru farbuja sie ..facet ma troche gorzej..bo jak się zacznie farbować to znowu zaczna z te=kstami ze pedał..Znam takie przypadki..Moim zdaniem musisz zmienic swoje podejście do siebie.I zaakceptowac swój kolor włosów...Wiem że to głupie przykłady..ale wolisz miec rude włosy czy byc np ..niewidomym..?

Gość facet jesteś szczęściarzem
rudzielce nie łysieją :D:D:D:D:D zazdroszczę

a ja mam ruda kobiete i jestem dumny z niej;) Ty natomiast sie nie przejmuj palantami lepiej byc rudym niz glupim!!! pamietaj o tym !!! powodzenia...

Rudowłosy>> wiem, że nie wszyscy tak sądzą ale jak dla mnie to rudy kolor włosów jest najlepszy :) Podobno jak się urodziłam to miałam rude włoski i rodzice specjalnie zakłądlai mi czapke bo im się nie podobało, że takie rude dziecko mają. Ale potem już problem znikł na jakieś 16 lat - do czasu aż zaczełam farbować włosy właśnie na rudo. Spora większość znajomych myślała, że to mój naturalny kolor. Ale jak sam mówisz kobietom łatwiej bo zmiany koloru włosów u kobiet to nie jest nic kontrowersyjnego. Co do facetów to .... eh szkoda, że jestem zaręczona z brunetem bo za rudymi facetmai ZAWSZE się oglądam na ulicy :) Rudy uśmiechnięty i pewny siebie chłopak to jest to co tygryski lubią najbardziej ;)

Gość doklejanie
21:08 rudarudaruda bo ja tak oddziecinstwa nie moge sie od tego uwolnic 21:12 laura_90 Mnie sie strasznie podobaja rude włosy! Kiedys bede mieć długie, rude, kręcone loki... 21:12 nie przesadzaj... ja mam rude włosy i uważam, że są moim atutem 21:15 połykacz żyraf hehehe.......ja tam lubie rude włosy. stopka to taka autentyczna sytuacja z pracy, kiedy koleżanka próbowała przefarbować włosy blond na kasztanowe (czy jakoś tak) i jej jakby nie wyszło. A idź, bo jak siekne w ten rudy łeb! 23:06 rudarudaruda ij dla mnie to od zwasze byl problem i juz

Gość łooo ale problem a przecież na
wet Brad Pitt jest RUDZIELCEM! i wielu, wielu innych, a jakie sexmeny z nich! prawie wszystkie farbowane lale to też blondynki, np Sharon Stone, Clkaudia Shifer etc. I nikt na świecie nie robi żadnych problemów z banałów, tak to tylko Polak potrafi! jaki ten nasz naród zakompleksiony :( z igły widły. A wystarczy przefarbować lekko włosy, jakies pasemka ... i już jesteś blondynem! Wydaje mi się, że problem nie tkwi w kolorze włosów, tylko gdzieśtam w środku ciebie, jesteś po prostu niedowartościowany i zwalasz winę za swoje niepowodzenia na takie bzdety. Zmień najpierw włosy, potem jednak solidnie popracuj nad swoim ego. 🖐️

Gość a i jeszcze w Wielkiej Brytani
i to chyba większość powinna popełnić samobójstwo, bo tam prawie wszyscy są rudzi, a na dodatek piegowaci ;)

Gość o boze chlopak
mam juz troche lat i niezmienie podobaja mi sie jacys rudzielcy, ryzawi blondyni... ideal Boris Becker - naprawde, ten "brzydal"... nie daj sie nakrecac. 😘duzy