Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julaaa

wysypka

Polecane posty

Gość julaaa

dostalam jakiejs wysypki swedzacej na reku i nie wiem czy to od tabsow??w ogole mam takie dziwne uczucie jakby zyly byly ciezkie co jest??

Gość kikus25
Masz swierzba napewno ,Idz jutro do dermatologa da ci masc do smarowania na dwa dni i po kłopocie 🖐️ pozdrawiam

Gość neni
no nie wiem :/ ja tez dostalam wysypki mniej wiecej w polowie reki miedzy lokciem a nadgarstkiem i tez sie zastanawiam czy to nie od tabsow:/

Gość julaaa
neni a bierzesz yasmin??bo ja wczesnioej nie mialam czegos takiego a teraz jestem na 3 opakownaiu yasminek i takie cos dokladnie w tym samym mejscu:(

Gość neni
nio biore yasmin, teraz zaczelam 4 opakowanie:/ tez nie mialam wczesniej czegos takiego i tez sie zastanawiam czy to nie przez tabsy?! na poczatku wygladalo to jak ugryzienie komara ale pozniej krostek zrobilo sie wiecej:/i dodam jeszcze ze mam to na rece od spodu

Gość julaaa
mi od razu zrobila sie jedna wileka plama z malutkimi krosteczkami i mialam takie uczucie ciezkosci tej reki nie wiem moze schizy lapie na razie troche sie zmiejszylo tylko taka chropowata skore mam jeszcze poszkeam a jak bedzie tak dalej ide do gina