Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agatka23

czy to ciąża????????? POMOCY!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Agatka23

Witajcie. Juz wczoraj pisałam ale topik zaginął. Pisze jeszcze raz bo jestem załamana!!!!Mam mdłości, zawroty głowy, bardzo silne bóle brzucha. Okres sie pojawił, wiec byłam spokojna. Jednak ostatnio znowu sie zaczęło. Brzuch mnie bardzo boli, puchnie. Zrobiłam test - wynik negatywny. Jednak zrobiłam go wieczorem. Czy mozna mu wierzyc??? Nastepny okres powinnam dostac w przyszłą sobote, dostałam wczoraj!!!! Nigdy nie miałam tak. OPrzeciez to 6 dni wczesniej!!!!! Błagam, powiedzice??? To moze byc ciąża?????

Idź do lekarza, to moze być ciąża albo cokolwiek innego, nie wygląda to dobrze :O

Gość 11111111
nie nie może, to nie sa objawy ciąży

Gość Agatka23
Ale ten okres??? Przeciez ja nigdy tak nie miałam. I jeszcze te bóle brzucha. Mam je od około 2 miesięcy. Boli przeważnie w nadbrzuszu i tam tez puchnie. No ale robiłam test. Sama juz nie wiem :(:(:(

Ja pierdziele, od dwóch miesięcy bóle a ty zamiast do lekarza to na forum sie dopytujesz :O to nie jest normalne

Gość Agatka23
Wiem, po tym okresie pójde do lekarza. Ale ja sie tak boje ze to ciąża ze juz świruje. Nie moge spac, cały czas o tym myśle. Jak ja przezyje te kilka dni.

Gość test pozytywny
przeżyjesz, wszystki przeżywają.

Gość Agatka23
Ale jak myslicie? To moze byc ciąża???!!!!!!!!!!

Gość swoja droga moze
to byc cos o wiele gorszego niż ciąża - np jakiś rak? tego byś chciała?

Gość na bank ciąza
przecież cipo ci wczoraj pisaliśmy !

Gość czy ty naprawde
jestes taka głupia czy tylko udajesz??????? ZAPIERDALAJ do lakarza do kurwy nędzy ułomie

Gość tak - okres jest
zazwyczaj dowodem na ciążę. Co ty wypisujesz za bzdury!!!!!!!!!!!!! Idż do lekarza ogólnego, bo wygląda na to, że masz wrzody żołądka albo coś z wątrobą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Agatko23- twoje objawy wskazują na kamienie woreczka żółciowego , radzę szybko iść do internisty. Jeżeli brałaś jakies hormony to musisz wiedzieć ,żę one maja zły wpływ na wątrobę no i Tobie jak widać zaszkodziły. Szybciutko do lekarza ,żeby nie doszło do zapalenia otrzewnej , ciązy według mnie NIE MA. Pozdrawiam

Gość Agatka23
Dziekuje Lojko za wypowiedz. Wam tez dziewczyny, momo ze mnie troszke powyzywałyscie.

Gość to choroba jakaś
jesteś chora dziewczyna jak najszybciej do lekarza!!!

Gość Agatka23
Po tym okresie napewno póje do lekarza. Troszke mnie wystraszyłyście. Pojde na 100%. Wiecie, ja nigdy nie latałam po lekarzach. NIe ejstem z takich ludzi, co z każda pierdołą lecą do lekarza. Ale teraz mnie nastraszyłyście.

Agatko nie czekaj do okresu , przy schorzeniach wątroby to nie ma żadnego znaczenia , czy miałaś okres , czy nie . Lekarz napewno zaleci badanie usg i wtedy wszystko bedzie jasne. Byc może ,że twoje objawy są skutkiem nerwicy . sama sie pewnie jeszce nie raz zdziwisz ,jakie figle płata nam nasza kochana psychika, czasami nawet może przypominać to zawał serca. Zmykaj do lekarza

Gość Agatka23
Czyli radzisz isc do lekarza ogólnego? Czy do ginekologa?

Na ciaze to nie wyglada ze wzgledu na to ze mialas tew okresy, byly normalne czy przypominaly plamienia?? Tak mi przyszlo do glowy, że moze to byc tez cos z zoladkiem- wrzody?No bo jesli boli w nadbrzuszu...

do ogólnego , możesz ewentualnie powiedzieć mu o swoich podejrzeniach , ale jak robiłaś test i jest negatywny to ciąży nie ma.Pisałaś ,żę bóle są w nadbrzuszu , to nie wskazuje na ciążę , ja mam 11 letnia córkę i czasami problemy z wątroba ,wiem jak wyglądaja objawy ciąży , zdarzaja się bóle w podbrzuszu , ale nie tak wysoko jak opisujesz.

ja bym, na twoim miejscu poszla do ogolnego. Jesli ciaze bardzo Cie niepokoi to moze zrob test w lab.? Nawet taki z moczu-maja o wiele bardzioej czule niz te w aptekach, albo z krwi .

Gość iksik
test wieczorem to bzdura najwazniejsze jest przeczucie jak czujesz ze to ciaza to pewnie tak jest wiec uwazj na siebie i nie dzwigaj ciezarow i nie jedz ostrych potraw narka

Gość Agatka23
majjjja poprzedni okres był w sumie normalny, bardziej moze obfity ale za to krótszy o jeden dzien. Dziewczyny macie racje, pójde do ogólnego. Lojka tak, robiłam ten test, wynik negatywny. Robiłam test 3 dni temu. Okres dostałam wczoraj, ale powinien przyjsc dopiero w sobotę przyszłą. Nie wiem czy ten okres jest normalny, dostałam wczoraj wieczorem, jeszcze nie za wiele moge powiedziec. Wiem, ze jest bardzo bolesny.

Przypadki wystapienia normalnego okresu w ciazy naleza do kazuistyki, nie ma co nad tym myslec. Czyli - plamienia w ciazy sie zdarzaja, normalny okres-tak rzadko, ze nie warto sobie tym zaprzatac glowy :)

Gość Agatka23
ok Majjjja:) dziekuje za podtrzymanie na duchu. Pojde do tego lekarza, ale w tej chwili bardziej wolałabym zeby to była jakas choroba niz ciaża. Wiem, ze powiecie ze gadam bzdury. Ale ja jestem w takiej sytuacji ze nie moge byc teraz w ciaży. NIe bede o tym pisa, bo to w sumie nie ma znaczenia, poprostu chciałam sie dowiedziec co sądzicie na ten temat.

Agatka , napewno nie jesteś w ciąży , tak jak pisała moja przedmówiczyni- w ciązy zdarzają się plamienia , mało obfite krwawienia , ale nie miesiączka. Podajrzewam ,że z tego stresu dostałaś szybciej , a skoro mocniej leciało to i się szybciej musiało skończyć, poprostu już wszystko organizm wydalił dzien wczesniej . Moim zdaniem masz typowe objawy nerwicowe , to zdarza się przy długim stresie- do nich należą : ból w nadbrzuszu ( prawdopodobieństwo wrzodów lub kamieni na woreczku trzeba wtedywtedy wykluczyć), mdłości ( to też moga być objawy wcześniej wspomnianych chorób ) no i przedewszystkim czarnowidztwo, czyli totalna depresja. Ja widzę ,że Ty jestes kłębkę nerwów, wyluzuj , ciąży nie ma, a jak nawet była to przy takim krwawieniu juz jest po - czyli została poroniona . jednak myslę ,że Ciebie to nie dotyczy . Wbrew pozorom nie tak łatwo zajść w ciążę . Uszka do góry i idź do internisty

Gość Agatka23
Dziekuje lojka :):) Jednak na forum są jeszcze zyczliwe osoby, które oprócz osądzania - starają sie pomóc. Dziękuje dziewczynki:)

nie ma za co Agatko , ja też nie raz przez to przechodziłam , nawet niedawno , jako mężatka z 12-letnim stażem.musiałam nawet skorzystać z postinoru, nasza wyobraźnia płata nam figle . Tylko obiecaj mi ,że pójdziesz do internisty i napiszesz od czego te bóle . Trzymam kciuki , napewno bedzie wszystko oki❤️

Gość Agatka23
Obiecuje, że dam znać :) Miłego dnia i dziekuje :):)

Gość teriagnieszka
Czesc ... O to kiedyś pytałam ... Mam pytanie czy istnieje coś takiego jak ciąza urojona stres , duszności ... wspomaganie samemu objawów. Co mi się przykrafilo- niepelny stosunek dosłownie "kilka ruchów". Po nim dalsza część pieszczot i finał wszystko, to poza mną. Po tym wydarzeniu, robiłam kilka testów. Później dostałam okres długi obfity-normalny. Po nim , w trakcie też się "testowałam"- wyniki negatywne. Po tej miesiączce , dostałam następną zgodnie z terminem, też się testowałam - wyniki negatywne. Dodaję , że to są długie normalne, obfite miesiączki- nie plamienia. Nadal myślę o tym wydarzeniu, zachowuje się nienormalnie wiele z Was to powie ...ale poważnie tak się czuję, jak oglądam kobiety w ciąży ogarnia mnie strach, wzmagają mi sie "objawy" itd itp ... Dajcie znać ...bo ja nadal się testuje.