Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszę to sprawdzić

po jakim czasie od stosunku można użyć testu ciążowego?

Polecane posty

Gość marokanski sklep
Zachecamy do zapoznania sie z marokanskim rekodzielem ... niepowtarzalne elementy wystroju wnetrz i ogrodów ... www.marokostyle.com

Gość malczanik
Dziewczyna miała okres 15.sierpnia ma jeszcze nie regularny okres guma nam pękła 1 września duze jest prawdopodobienstwo ze bedzie w ciąży ??

Gość salllly
Zawsze jest prawdopodobienstwo. Zalezy jeszcze jakie ma cykle.

Gość Laura204
Mati2 kim kolwiek jesteś baaaaardzo sie pomyliłeś. Otóż oświadczam, ze zaszłam w ciąże w 7 dniu cyklu (Mając cykle 25-28-dniowe) Więc jak czegoś nie wiesz to sie nie wymądrzaj, bo jak widać znawcą nie jesteś!!!!! a do reszty uczestniczek forum; Byłam u lekarza i stwierdził 2-tygodniową ciążę:) Pozdrawiam:* i wszystkim czekającym na fasolki życze powodzenia:D

Gość hmm czy mogę być w ciąży...
No to Gratulacje Laura:) ja też czekam czekam i zajść nie mogę:(( hmm

Gość izulkaaaaa
Witam! Współżyję regularnie ale się nie zabezpieczam (on zawsze kończy na brzuszku) .mam regularny,28-dniowy cykl.Ostatnią miesiączkę miałam 23.08.2009(pierwszy dzień).Mogę być w ciąży? Robiłam test-wynik negatywny,ale mam taki dziwny ucisk w podbrzuszu.I nie boli mnie tak jak zwykle przed miesiączka.

Gość zdenerwowanaaa
czy test będzie wiarygodny jeśli zrobię go po 3-4 dniach od momentu współżycia? zaznaczę, że okres powinnam dostać za około dwa tygodnie. muszę czekać do tego czasu czy mogę zrobić wcześniej?

Gość możesz zrobić przecież
nikt ci nie zabroni, ale nawet nie łudź się, że pokaże ciążę, bo po 3-4 dniach od stosunku dopiero może dojść do ZAPLODNIENIA, a gdzie czas na zagnieżdżenie zarodka?:O nie licz na faktyczny wynik, który najszybciej możesz zobaczyć w dniu spodziewanej @

Gość DO Laura204
dziewczyno, jeśli sądzisz, że dzień w którym odbył się stosunek jest dniem zapłodnienia, to wróć do IV klasy szkoły podstawowej na lekcje biologii:O

Gość DO Laura204
podpowiem Ci, że MOŻE być, ale wcale NIE MUSI i fakt, że współżyłaś w 7 dniu cyklu nie oznacza, że wtedy zaszłaś w ciążę, bo równie dobrze mogło to nastąpić w 11 dniu cyklu co jest bardzo prawdopodobne przy długościach Twoich cykli

Gość *Anonim*
Witam...7 Listopada kochałam sie ze swoim chlopakiem,bez zapezbieczenia a mam teraz dni płodne i niestety ale spuścił mi sie do srodka,i mam obawy czy nie bede w ciazy jak myslicie prosze o szybka odpowiedz...

Gość escape17
wspołzylam z chłopakiem 12 dni po miesiaczce okres mam raczey regularnie nie doszło do orgazmu podszas tego jak on miał włozonego..... ale dopiero jak wyciagnoł i ze tak pow sam sobie dkonoczyl... jego orgazm poleciałw okolicach mego ciała czy sa jakiekolwiek szanse ze bede w ciazy prosze pomozcie!!

AUTORKO od 6 doby po zapłodnieniu:)) Jednak sama robiłam test i BETA HCG w 10 dobie od zapłodnienia i wyniki były ujemne/hcg w normie, a byłam w ciąży. No ale to juz kwestia tego, że nigdy nie beda wiarygodne te testy. HCG tez nie jest w 100% pewne!

Gość saleminka8
odnośnie pytania autorki-16 dni-bo to jest najdłuższa faza lutealna jaka moze być,ale warto też poczekać 2 dni dłużej :P ja miałam 13 dni fazy lutealnej i 15 dnia byłam na beta hcg :)

Gość Ola83838
Hej. Wczoraj wieczorem (3.02.2010 )kochałam się ze swoim chłopakiem. Gdy już dochodził wyjął penisa ale dopiero po jakiś 2 sekundach a gumka była we mnie... Troszkę się martwię czy mogę być w ciąży. Dodam, że ostatnio miesiączke miałam 19 - 24 grudnia, 25.12 kochałam się ze swoim chłopakiem i pozniej też a w styczniu nie dostałam już miesiączki i nie miałam żadnych objawów. Tak więc nie wiem kiedy powinnam teraz dostać. Proszę o pomoc, dziękuję :*

Gość saleminka8
wiesz co czasami zajsc w ciaże jestciężko:P ja wpadłam po 1,5 roku braku antykoncepcji :P róznie bywa z cyklami,mogło sie poprzestawiac;) conieco

Gość Ola83838
Dzięki Saleminka ;) Troche mnie uspokoiłaś ;) Mam dopiero 17 lat i za młoda jestem by być matką.

Gość aguula
..hej na ulotce wszystko pisze :) a ja mam inny problem bo biore tab anty. diane 35 i odstawiłam je na te 7 dni, 6 dni się kochałam z chłopakiem bez żadnego zabezpieczenia..nie spuścił się we mnie...tylko na mnie...mam obawy cholerne..no bo niby mam plamienie ale nie wielkie...czy jest możliwość że zajde??? pomóżcie!!! wiem co teraz robic???

Gość kalahari09
witam mam takie pyt. kochalam sie z mężczyzną, zabezpieczył sie prezerwatywą . przed wytryskiem wyszedł ze mnie. po ok godz kochalismy sie jeszcze raz. Dałam mu chusteczke nawilżającą zeby sie wytarł, rece i tam. i po wytarciu nałożył prezerwatywe i zaczelismy sie kochać. Tak samo przed 2 wytryskiem wyszedł sprawdziliśmy czy jest cała. i owszem była. do tej pory nie dostałam miesiączki. Zrobiłam test dla pewności tydzień po spodziewanej miesiączce i wyszedł negatywny. Czy jest to pewne że niejestesm ? bo nadal nie mam ;( prosze o odp.

Gość eeeech... misiunia
ostatnio miałam okres 28 stycznia,kochałam sie zchłopakiem bez zabezpieczenia przed wczoraj (8 lutego) no i poszło troche we mnie czy sa duze szanse ze zajde w ciąze????? prosze szybko o odpowiedz!! :(

Gość Majkaaaa18
Hej wszystkim ! Ej gdzie robi sie ten test beta hcg ? bo ja chcialabym zrobic .. bo obawiam sie ze moge byc wciazy .. wspolzylam z chlopakiem 3 tygodnie temu.. ale tydzien po stosunku dostalam okres .. ale nisko brzuch mi boli .. wiec chcialabym byc pewna .. pomozcie ..

Gość aguula
Zrób sobie test ciążowy..i idz do ginekologa :)

Gość aguula
do Misunia : ..oczywiście że są..a tym bardziej że to Twoje dni płodne..najlepiej idz do lekarza i nie czekaj na cud .Pozdrawiam :)

Gość jokahomas
Witam uprawialem sex z dziewczyna na 7 dni przed okresem... od jakiegos roku miala regularny co 28-29 dni. kiedy okres sie spoznial 2 dni zrobila test i wyszlo negatywnie. Dzisiaj juz spoznia sie 5 dzien. czy moze byc w ciazy??:/

Gość mirkaaa
to gratuluje napewno bedziesz tatusiem:)

Gość yhika
ile spermy potrzeba dac do pochwy zeby byc w ciazy ?

Gość cHcĘ bYć MaMą a MóJ FaCeT tATą
tak serio współżyliśmy ze sobą w dni płodne oczywiście,że bez zabezpieczenia czy jest możliwe zajście w ciąże po długim bo aż 3 miesięcznym nie współżyciu??? a i tak szczerze to okres mam regularnie tzn miałam bo teraz to po współżyciu do kolejnego muszę jeszcze poczekać ale mam nadzieję,że go nie będzie:) a po ilu dniach od wsółżycia mogę zrobić najwcześniej test???

Gość Nati018
Zastanawia mnie jedno.... 14 marca 2010 kochałam się z takim chłopakiem ale nie spuścił się we mnie po tem 20 i 27 marca było to samo .... jestem w ciązy w 2 miesiącu i czy to jest możliwe że zaszłam ??? Okres powinnam dostać 25 marca jest 26 kwiecień bez wątpienia zostanę mama tylko zastanawiam się czy to tego chłopaka bo w lutym tak gdzieś 5-6 kochałam się z moim byłym ogólnie staralismy się o dziecko spuszczał się we mnie ... no ale nie wiem:( pomóżcie ....

Gość Justyśka:-)
kochałam się z narzeczonym w moje dni płodne,okres powinnam mieć za 2 tyg.ale już bardzo chciałabym wiedzieć czy będzie dzidziuś:-)czy mogę już to sprawdzić-5 dni po stosunku bo nie mogę się już doczekać...niby powinno się go robić po terminie gdy miała wystąpić miesiączka ale ja już chcę wiedzieć??czy będzie on wiarygdny jaj go zrobię?

Gość Justyśka:-)
:-)jak możecie to odp na moją pocztę bardzo proszę)